X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • kirys Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam Bromka i też raczę się winem - czerwonym oczywiście :-)

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiecie mi jak odczuwacie owulacje ? Bo już sama nie wiem czy to przez wino czy coś już sobie nakręcam, może ją tu nie powinnam pić ;)?

wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś tam kłuje, coś tam leci i jest chcica:)

kattalinna, Morwa lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama 2 wrote:
    coś tam kłuje, coś tam leci i jest chcica:)
    Eee to to nie to :p może to pan kupa albo inna dziwna rzecz. U mnie leje się tylko wino :p testy Alexisowe ujemne :D

przyszła mama 2, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa pamiętaj, że ja bardzo dziwny przypadek jestem, także mną się nie sugeruj:P

• Bratek Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurtka flak - liczyłam na jakiegoś dzielnego, październikowego rewolucjonistę! B-)
    Poszłam dziś na monitoring - 10dc, a mizernota. Endometrium takie sobie, prawy jajnik śpi, a na lewym dużo drobizny - no jak dobrze porozciągać miarkę, to z jeden 12mm by się znalazł ;) (w zeszłym cyklu był ładny 16mm w 10dc :) ).
    Coś mi się zdaje, że w tym cyklu będę polewać sobie winko bez baczenia na kolor :P :P :P ;/

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gdzies troche kluje chwilami zaboli, leci jakbym potrzebowala tena lady. Chcicy u mnie nie zauwazam. Ale ja to aseksualna jestem i seks dla przyjemności to moglby byc z dwa razy do roku.

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Kurtka flak - liczyłam na jakiegoś dzielnego, październikowego rewolucjonistę! B-)
    Poszłam dziś na monitoring - 10dc, a mizernota. Endometrium takie sobie, prawy jajnik śpi, a na lewym dużo drobizny - no jak dobrze porozciągać miarkę, to z jeden 12mm by się znalazł ;) (w zeszłym cyklu był ładny 16mm w 10dc :) ).
    Coś mi się zdaje, że w tym cyklu będę polewać sobie winko bez baczenia na kolor :P :P :P ;/
    Może właśnie o to chodzi i by lać wino, kochać się i nie zastanawiać się czy coś z tego będzie? Ja w cyklu ,w którym zaszłam miałam w 12dc pęcherzyk 25 mm i wyszła z tego ciąża pozamaciczna, a teraz w 12 dc mam pęcherzyk 19mm oraz drugi 17-18mm ( przy większej dawce clo) , tez bym mogła powiedzieć ,że mizernie w tym cyklu ale może właśnie tak ma być i coś z tego będzie? Ktoś, kto ma przetrwać i zaistnieć w moim życiu naprawdę i do końca moich dni ? Ja to sobie tak tłumacze, co będzie to będzie... los pokaże ,narazie Ciesze się życiem :)

Bratek, stacey, Vesper lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam łatwiej z określeniem bo mam regularne cykle i chyba psyche po prostu daje znać organizmowi co ma robić. A robi tyle, że przecieka, a w zasadzie się ciągnie, jajniki nak***** wiają, a ostatnio zauważam też ból macicy, zwany owulacyjnym. Gdy miałam gdzieś kwestie owulacji itp. to mnie nigdy nic nie bolało albo o tym nie wiem. Z chcicą różnie, przeważnie występuje

age.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Może właśnie o to chodzi i by lać wino, kochać się i nie zastanawiać się czy coś z tego będzie? Ja w cyklu ,w którym zaszłam miałam w 12dc pęcherzyk 25 mm i wyszła z tego ciąża pozamaciczna, a teraz w 12 dc mam pęcherzyk 19mm oraz drugi 17-18mm ( przy większej dawce clo) , tez bym mogła powiedzieć ,że mizernie w tym cyklu ale może właśnie tak ma być i coś z tego będzie? Ktoś, kto ma przetrwać i zaistnieć w moim życiu naprawdę i do końca moich dni ? Ja to sobie tak tłumacze, co będzie to będzie... los pokaże ,narazie Ciesze się życiem :)
    To zostaw sobie ten 19mm, a mnie pożycz drugi, co? ;)
    U nas po dzisiejszej wizycie zagęszczenie ruchów ;) Po weekendzie posiewy i w następnym cyklu HSG, a potem startujemy ze stymulacją.
    Idę cydr chlupnąć - a co! Jabłka, jabłuszka.... to dopiero jest źródło zdrowia!!!!!! B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 22:42

Morwa, Vesper lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    To zostaw sobie ten 19mm, a mnie pożycz drugi, co? ;)
    U nas po dzisiejszej wizycie zagęszczenie ruchów ;) Po weekendzie posiewy i w następnym cyklu HSG, a potem startujemy ze stymulacją.
    Idę cydr chlupnąć - a co! Jabłka, jabłuszka.... to dopiero jest źródło zdrowia!!!!!! B-)
    Nie ma sprawy:D jak ma Ci to pomóc to chętnie się podziele :) a jabłuszka to same zdrowie ,więc co ? NA ZDROWIE!

Bratek, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:38

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z ciekawości bo dziś to chyba coś z księżycem było. Ogląda ktos?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    A tak z ciekawości bo dziś to chyba coś z księżycem było. Ogląda ktos?
    Następnej nocy to ma być , nie tej obecnej ,więc wszystko przed Tobą :*

Dobranoc :*:*:*

wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziewczyny pochlały, że jeszcze cisza na forum ;)

Dzień dobry i miłego dnia :) piękna pogoda za oknem :)

Morwa lubi tę wiadomość

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odnotowałam pozytywny test owulacyjny i mimo wczorajszego pijaństwa najniższą z moich dotychczasowych temperatur :) także jest coś na rzeczy :D a szyjka to już meksyk :) ta noc będzie owocna ! Juhuuu

kattalinna, malika89, emaj, Bratek, Kjopa3, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie bolszewiczek, super :D

Morwa lubi tę wiadomość

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa korzystaj z pieknego dnia, wyciagnij pytonga na spacer do lasu i zbierajcie grzyby ;)

Serio to dziś będzie? To Moze się uda obejrzec

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Morwa korzystaj z pieknego dnia, wyciagnij pytonga na spacer do lasu i zbierajcie grzyby ;)

Serio to dziś będzie? To Moze się uda obejrzec
    Tak :) super księżyc ma być w nocy z 27 na 28, z Niedzieli na Poniedziałek, czyli dziś:)

Bratek, stacey lubią tę wiadomość

• Ann.naa Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! Tez wczoraj zaszalam z winem :)
    U mnie chyba nici z ovu , testy negatywne. Wczoraj coprawda zrobilam zamiast o 18 zrobilam o 2 w nocy ale byl skubany bardziej negatywny niz w piatek wiec juz dzis nawet nie robie

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ