REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurtka flak - liczyłam na jakiegoś dzielnego, październikowego rewolucjonistę!
Poszłam dziś na monitoring - 10dc, a mizernota. Endometrium takie sobie, prawy jajnik śpi, a na lewym dużo drobizny - no jak dobrze porozciągać miarkę, to z jeden 12mm by się znalazł (w zeszłym cyklu był ładny 16mm w 10dc ).
Coś mi się zdaje, że w tym cyklu będę polewać sobie winko bez baczenia na kolor ;/ -
Bratek wrote:Kurtka flak - liczyłam na jakiegoś dzielnego, październikowego rewolucjonistę!
Poszłam dziś na monitoring - 10dc, a mizernota. Endometrium takie sobie, prawy jajnik śpi, a na lewym dużo drobizny - no jak dobrze porozciągać miarkę, to z jeden 12mm by się znalazł (w zeszłym cyklu był ładny 16mm w 10dc ).
Coś mi się zdaje, że w tym cyklu będę polewać sobie winko bez baczenia na kolor ;/Bratek, stacey, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ja to mam łatwiej z określeniem bo mam regularne cykle i chyba psyche po prostu daje znać organizmowi co ma robić. A robi tyle, że przecieka, a w zasadzie się ciągnie, jajniki nak***** wiają, a ostatnio zauważam też ból macicy, zwany owulacyjnym. Gdy miałam gdzieś kwestie owulacji itp. to mnie nigdy nic nie bolało albo o tym nie wiem. Z chcicą różnie, przeważnie występuje
-
Morwa wrote:Może właśnie o to chodzi i by lać wino, kochać się i nie zastanawiać się czy coś z tego będzie? Ja w cyklu ,w którym zaszłam miałam w 12dc pęcherzyk 25 mm i wyszła z tego ciąża pozamaciczna, a teraz w 12 dc mam pęcherzyk 19mm oraz drugi 17-18mm ( przy większej dawce clo) , tez bym mogła powiedzieć ,że mizernie w tym cyklu ale może właśnie tak ma być i coś z tego będzie? Ktoś, kto ma przetrwać i zaistnieć w moim życiu naprawdę i do końca moich dni ? Ja to sobie tak tłumacze, co będzie to będzie... los pokaże ,narazie Ciesze się życiem
U nas po dzisiejszej wizycie zagęszczenie ruchów Po weekendzie posiewy i w następnym cyklu HSG, a potem startujemy ze stymulacją.
Idę cydr chlupnąć - a co! Jabłka, jabłuszka.... to dopiero jest źródło zdrowia!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 22:42
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
Bratek wrote:To zostaw sobie ten 19mm, a mnie pożycz drugi, co?
U nas po dzisiejszej wizycie zagęszczenie ruchów Po weekendzie posiewy i w następnym cyklu HSG, a potem startujemy ze stymulacją.
Idę cydr chlupnąć - a co! Jabłka, jabłuszka.... to dopiero jest źródło zdrowia!!!!!!Bratek, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Ja odnotowałam pozytywny test owulacyjny i mimo wczorajszego pijaństwa najniższą z moich dotychczasowych temperatur także jest coś na rzeczy a szyjka to już meksyk ta noc będzie owocna ! Juhuuu
kattalinna, malika89, emaj, Bratek, Kjopa3, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Morwa korzystaj z pieknego dnia, wyciagnij pytonga na spacer do lasu i zbierajcie grzyby
Serio to dziś będzie? To Moze się uda obejrzecBratek, stacey lubią tę wiadomość