REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim do tej pory poprawiajacym statystyki pizdziernikowe )
Mnie dzisiaj maz opuscil na 3-dniowa delegacje - ze tez kurna akurat w najbardziej nieodpowiednim momencie miesiaca chlip.
Pocieszam sie jeszcze ze plemniki przezywaja 3 dniJennyXS, malika89 lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:Dobra, to teraz ja i moje wyniki - 8dpo.
TSH 4,024 [0,340 - 5,600]
FT3 2,80 [2,50-3,90]
FT4 0,73 [0,60-1,12]
AntyTG 0,3 [0-4]
AntyTPO 0,5 [0-9]
Prolaktyna 31,17
Progesteron 13,45.
Poproszę o kota na przytulenie, Mąż daleko ode mnie, a ciąży znów nie będzie z takimi wynikami. Omg..
Jutro mam wizytę u endo - o co pytać?
FT4 25.00% [ wynik 0.73, norma (0.6 - 1.12)]
FT3 21.43% [ wynik 2.8, norma (2.5 - 3.9)]
Moim zdaniem prosi się to o suplementacje, nawet tsh o tym Ci przypomina.
Progesteron tak jak wcześniej pisałam -kwestia indywidualna ,bo moja kumpela z takim progiem jak Twój zaszła w ciążę i ma się dobrze prolaktyna -nie wiem jakie u Ciebie ma normy ale wydaje się być do zbicia jak na moje oko. Hashimoto można raczej ,nie inaczej wykluczyć bo żadne z przeciwciał nie jest podwyższone ,więc tu jest plusWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 17:44
stacey lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Dziewczyny gratuluję II kresek
Jenny widzę, że poprzednie testy też miałaś negatywne.. a jednak się udało daje mi to wiarę w mój negatyw i brak @. Powiedz czy bolą Cię piersi? Bo ne masz na wykresie.. a ja też mam zero objawów..
Znalazłam! Z tego wszystkiego przeoczyłam ten Twój wpis Najmocniej przepraszam.
Tak - kicki ( jak to moja siostrzenica mówi na piersi) bolały, ale chyba tak na @, czasami mnie też tak bolały. Ale faktycznie bolały, do tej pory bolą, tak ciągną jak zdejmę stanik. Ciężko spać na brzuchu. Mi w sobotę jeszcze negatyw wyszedł, ale źle zrobiłam test. To był strumieniowy i nie zamknęłam tej przykrywkipirelka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jak tylko moja ciąża okaże się taka jak być powinna i będzie siedzieć grzecznie w macicy to będę Cię nawiedzać z wirusami aż się coś z tego urodzi:) napewno Ci nie odpuszczę a Ty za jakiś czas będziesz najszczęśliwsza i zapomnisz o problemach
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Jagah wrote:Dzięki Morwa
Normy prolaktyny:
3,34-26,72 ---kobiety przed menopauza
2,74-19,64---kobiety po menopauzie
Niepokalanek czy castangus moze pomoc? A suplementacja tarczycy to masz na myśli codzienne tableteczki czy jakieś witaminy? -
Wczoraj testowałam po południu, negatyw jak w pysk strzelił, dziś powtórka, coś przeczuwałam i blada równa druga kreska. tal jak morwa jestem 4 cspp. nie chce jeszcze zaznaczać, tak wcześnie chyba poczekam do dnia @. Korci mnie żeby powiedzieć mężowi, co robić??
Morwa to dzięki Tobie, prysznic się przydałVesper, aleala lubią tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:No i co zapaskudzilam wynik moja beta to 2,0. Buuuu prosze o wino!
Ja tak miałam w cyklu przed wakacjami. Powtórz betę po 48h jak jesteś w ciąży to skoczy a jak nie to sie obniży. U mnie niestety poszła w dółhttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
mamaNika wrote:Wczoraj testowałam po południu, negatyw jak w pysk strzelił, dziś powtórka, coś przeczuwałam i blada równa druga kreska. tal jak morwa jestem 4 cspp. nie chce jeszcze zaznaczać, tak wcześnie chyba poczekam do dnia @. Korci mnie żeby powiedzieć mężowi, co robić??
Morwa to dzięki Tobie, prysznic się przydałVesper, stacey lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję kresek spokojnego przyrastania
Pozostałe zapraszam do wspólnego spożywania. Dziś mam koszmarny nastrój, gdyby nie fakt, że jestem przed owulacją to obstawiałabym mega pms Niebezpieczna dla otoczenia, wino musi mnie uspokoić... -
78beti wrote:Ja tak miałam w cyklu przed wakacjami. Powtórz betę po 48h jak jesteś w ciąży to skoczy a jak nie to sie obniży. U mnie niestety poszła w dół
No ale tu chyba nie ma co rosnac;) nuz sie nie zdaze zaplodnic w te 48 godz.
P.s gratuluje! Ja bym od razu mezowi sie wygadala;)
-
kattalinna wrote:Dziewczyny gratuluję kresek spokojnego przyrastania
Pozostałe zapraszam do wspólnego spożywania. Dziś mam koszmarny nastrój, gdyby nie fakt, że jestem przed owulacją to obstawiałabym mega pms Niebezpieczna dla otoczenia, wino musi mnie uspokoić...kattalinna, Vesper lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Kattalinna organizm się w ten sposób żegna z Ridżem bo wie jesteś w pierwszym tygodniu cionrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:43
kattalinna, Vesper, Miki85 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho