REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Na razie dam sobie spokój, to mój drugi test negatywny, na pewno nic z tego.. jak zawsze. Nie będę się już nakręcać. Mam nadzieję tylko, że z moim cyklem nic się nie powaliło
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Zrobisz jak uważasz ja za to mocno trzymam za Ciebie kciuki :* czytam sobie właśnie Twoje notatki ,te gdzie masz zaznaczony rozciągliwy śluz pasują do mnie , bo ostatnimi czasy mi się we łbie kołuje. Piersi tez mam bardziej wrażliwe z wieczora niż z rana te plamienie co masz na wykresie zaznaczone to podejrzewasz może ,że to wtedy owulacja była ?
Śluzu specjalnie nie badam, w ten dzień gdzie zaznaczyłam był widoczny na papierze, ogólnie to miewam jakiś biały na bieliźnie w znikomej ilości lub wodnisty-mokro. Zawsze raczej mam go niewiele, nie zalewa mnie nigdy.
Piersi pierwszy raz w życiu chyba mnie nie bolą nic, a nic.. może w ciągu dnia, w staniku jak przycisnę to mi się zdaje, że coś czuję, ale jak zdejmę stanik to flaki miękkie.
W okolicy terminu @ strasznie bolało mnie podbrzusze z 2 dni i tyle, taki ucisk miałam, rozpieranie i kłucie.. teraz odpuściło..
Także ja nic z tego nie rozumiem, pierwszy taki mój cykl chyba, mam nadzieje, że to nie żadna ciąża pozamaciczna czy inne cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:50
-
Morwa wrote:Te ,które nie za bardzo mogły się starać w październiku a są na liście mają specjalnego kota dla dodatkowego pocieszenia
kociak cudo!dziękować Towarzyszko
dziś byłam upuścić trochę krwi na grupę krwi i test ROMA, który uszczuplił moje konto o 150 ziko ile bym za to wina miała to tylko dobry matematyk wie!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Kochana mi przy ciąży pozamacicznej testy wychodziły normalnie. Nie wiem czy masz już jakieś dzieci i czy byłaś w ciąży, miałaś kiedyś pozytywne testy, ale niektórym dziewczynom przez dłuższy czas nie wychodzą sikanie chociaż na usg jest widoczne już serduszko , może ty należysz do nich, nie wiem ale weź to pod uwagę i jak @ jeszcze jakiś czas nie będzie się pojawiać to idź na betę. Jak długa masz fazę lutealną?
-
dotik wrote:kociak cudo!dziękować Towarzyszko
dziś byłam upuścić trochę krwi na grupę krwi i test ROMA, który uszczuplił moje konto o 150 ziko ile bym za to wina miała to tylko dobry matematyk wie!
Cały czas myślę o Tobie i mam nadzieje ,ze wszystko pójdzie po Twojej myśli a obcy wyniesie się raz na zawsze :* -
Mama_Ali wrote:A kiedy bedziesz miała wynik? Bo jestem ciekawa jaki wynik może byc przy 9dpo
Jeśli piguły łykną moje żale i będą miały choć trochę litości nad starą rurą, błagającą o betę to będę miała dziś po 17.
choć na wiele nie liczę bo to 9-10 dpo to po pierwsze a po 2 to ja w ciaży na bank nie jestem...czułabym coś nie wiem przynajmniej miałabym złowrogie sny :D
koniec zartów:)
Morwa kotki -psotki są fajowe:)
-
Morwa wrote:Nie zrobili by Ci grupy w szpitalu przed operacją? Mi zrobili i przez to kilka złoty w kieszeni . No wina by za to było, a było .
Cały czas myślę o Tobie i mam nadzieje ,ze wszystko pójdzie po Twojej myśli a obcy wyniesie się raz na zawsze :*
akurat grupę miałam z pakietu w medicover, tylko ROMA odpłatna
tak! za tydzień eksmisja obcego w pakiecie z histeroskopią i hsg i zobaczymy co się z tego urodzi thnx! :*jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Kochana mi przy ciąży pozamacicznej testy wychodziły normalnie. Nie wiem czy masz już jakieś dzieci i czy byłaś w ciąży, miałaś kiedyś pozytywne testy, ale niektórym dziewczynom przez dłuższy czas nie wychodzą sikanie chociaż na usg jest widoczne już serduszko , może ty należysz do nich, nie wiem ale weź to pod uwagę i jak @ jeszcze jakiś czas nie będzie się pojawiać to idź na betę. Jak długa masz fazę lutealną?
Temp. mierzyłam może z 2 cykle i przestałam bo strasznie mnie to stresuje więc dokładnie nigdy nie wiem kiedy jest owulacja, jedynie po odczuciach, ale nie zaznaczam jej, ani nic więc faza lutealna nie wiem ile trwa.
Pocieszyłaś mnie jednak, że w ciąży pozamacicznej testy pozytywne wychodzą.
Moją ostatnią nadzieją jest to, że może owulacja i cykl się poprzesuwały i wszystko nastąpiło później. Tylko te bóle podczas terminu @ w podbrzuszu mnie zdziwiły.
No nic, mam teraz ciężki tydzień w pracy, ale jak nie dostanę @ do końca tygodnia i nadal nie będzie objawów oraz @, a test kolejny znowu wyjdzie negatywny to umówię się na wizytę do gina, niech mnie zbada, może zaleci usg i wezmę skierowanie na betę. -
dotik wrote:akurat grupę miałam z pakietu w medicover, tylko ROMA odpłatna
tak! za tydzień eksmisja obcego w pakiecie z histeroskopią i hsg i zobaczymy co się z tego urodzi thnx! :*dotik, Vesper, stacey lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Dzieci niestety jeszcze żadnych nie mam, w ciąży też nigdy nie byłam, II kresek też nigdy nie było mi dane zobaczyć.
Temp. mierzyłam może z 2 cykle i przestałam bo strasznie mnie to stresuje więc dokładnie nigdy nie wiem kiedy jest owulacja, jedynie po odczuciach, ale nie zaznaczam jej, ani nic więc faza lutealna nie wiem ile trwa.
Pocieszyłaś mnie jednak, że w ciąży pozamacicznej testy pozytywne wychodzą.
Moją ostatnią nadzieją jest to, że może owulacja i cykl się poprzesuwały i wszystko nastąpiło później. Tylko te bóle podczas terminu @ w podbrzuszu mnie zdziwiły.
No nic, mam teraz ciężki tydzień w pracy, ale jak nie dostanę @ do końca tygodnia i nadal nie będzie objawów oraz @, a test kolejny znowu wyjdzie negatywny to umówię się na wizytę do gina, niech mnie zbada, może zaleci usg i wezmę skierowanie na betę. -
Dobra, to teraz ja i moje wyniki - 8dpo.
TSH 4,024 [0,340 - 5,600]
FT3 2,80 [2,50-3,90]
FT4 0,73 [0,60-1,12]
AntyTG 0,3 [0-4]
AntyTPO 0,5 [0-9]
Prolaktyna 31,17
Progesteron 13,45.
Poproszę o kota na przytulenie, Mąż daleko ode mnie, a ciąży znów nie będzie z takimi wynikami. Omg..
Jutro mam wizytę u endo - o co pytać?