Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
witaj Elica.. hmm tylko czy ja powinnam tu witać jeszcze kogoś.. ja tu teraz tylko na gościnnych występach..
Enigma, myślisz, że po laparo mogła się rozregulować owu? a może miałaś tylko z mniejszymi objawami?
Karoluś odpoczywaj ile wlezie!!
Hewa, nie przepracowuj się
Doty, Gretta
u mnie weekend udany, impreza piątkowa super, obie bratanice pomogły dmuchać 35 świeczek :)dziewczynki cudne i nie do przegadania
w sobotę koncert Comy, więc się wyszaleliśmy
a w niedzielę występ mojego zespołu i to w środku dnia, więc w sumie dzień rozbity, ale mimo wszystko przyjemny.
Dostałam wczoraj @, zamierzam wybrać się do gina i sprawdzić, czy po tych stymulacjach wszystko w podwoziu ok
Miłego dnia babeczki!Greetta, Alicja81 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Hej,
u mnie @ przylazła i od wczoraj nowy cykl...
Plany to badania i zarejestrowanie się na HSG, do tego czasu postanowiłam nie nastawiać się za bardzo. Tym razem łez nie było... Muszę zrobić cytologię i pozostałe przeciwciała z krwi.
Elica witaj, powodzenia
Nanatasza oczywiście, że powinnaś, jesteś u siebie
Enigma, nie widzę Twojego wykresu więc zapytam tylko czy mierzysz temperaturę, bo wtedy łatwiej byłoby ustalić co z owulacją.
U mnie dzisiaj słonecznie i nie za ciepło. Młoda wyruszyła o poranku na przygodę w Tatry Ja po pracy idę zrywać fasolkę a z wieczora... kto wie
PozdrawiamAqga
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie.. czy wszystkie mierzycie temperaturę ? Ja niestety ze względu na tryb życia nie mam możliwości i chyba jedyne co mi pozostaje to obliczenia i obserwacje śluzu choć cykle mam regularne jak w zegarku 31 dni i kolejna @. Aqga, ja dzisiaj 3dc wiec lecimy mniej wiecej na tym samym pułapie
-
Nanatasza wrote:Hej dziewczyny,
Enigma, myślisz, że po laparo mogła się rozregulować owu? a może miałaś tylko z mniejszymi objawami?
Nataszko No właśnie sama nie wiem, żałuję, że nie podjechałam na monitoring, miała bym jasność
A co do witania to chyba nie myślisz nas opuścić?! ZabraniamGreetta lubi tę wiadomość
-
AQga wrote:
Enigma, nie widzę Twojego wykresu więc zapytam tylko czy mierzysz temperaturę, bo wtedy łatwiej byłoby ustalić co z owulacją.
Kochana nie widzisz, bo go nie prowadzę Wcześniej mierzyłam tempkę, ale tak jak mi pasowało (wieczorem), a teraz zarzuciłam ten proceder w ogóle. Chciałam się trochę zdystansować
-
Eni_gma wrote:Nataszko No właśnie sama nie wiem, żałuję, że nie podjechałam na monitoring, miała bym jasność
A co do witania to chyba nie myślisz nas opuścić?! Zabraniam
no tak trochę planuję
póki co trudno, bo przez tak długi czas się przyzwyczaiłam, ale wchodzenie tu przypomina mi o mojej niemocy, bezradności, niemożności posiadania dzieci..
prowadzę kalendarz - w sensie zaznaczam kiedy @, więc pewnie będę zaglądaćstarania od 2007
Cześć ahoj pozdrawiam z Mazur
Pogoda nie rozpieszcza, ale po ostatnim lecie powrót do normalnego polskiego lata jest fajny. Dzisiaj zaliczyliśmy rejs statkiem z Giżycka do Mikołajek. Piękne widoki przede wszystkim jednak dzisiaj nasza pierwsza rocznica ślubu
Niestety pewnie wrócimy w takim składzie jak wyjechaliśmy, bo temperatura niska i plamienie się pojawiło.
Po lekach czuję się cały czas dobrze. Na szczęście
Czuję się spokojna. Odpoczywam. Nie chce mi się myśleć o tym wszystkim. Wiadomo, okres czeka u progu więc super humor musi poczekać.
Pozdrawiam serdecznie i życzę sił. Kto jak kto ale my ich potrzebujemyAlicja81 lubi tę wiadomość
-
Karola najlepszego z okazji rocznicy;
Elica witaj wśród nas, a ja za 2 tygodnie będę 35+; kolega mnie pocieszył dzisiaj w pracy mówiąc, że jestem jeszcze w wieku "tartacznym".Karoluś81, elica lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
KAROLUS
Niech Wam się dobrze wiedzie. I wiesz czego ja Wam życzę ...
BuzioleKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Karoluś, to byłaś tylko 20 minut ode mnie
Życzę Wam dużo ciepła, szacunku do siebie, cierpliwości i by spełniło się to, o czym marzycie
Alicja - w wieku tartacznym? że niby co, do tartaku jeszcze 35+ zatrudniają?Karoluś81 lubi tę wiadomość
starania od 2007
Hejka
Piękny dzień dzisiaj. Od rana na rowerkach. Teraz odpoczywamy w Kruklankach. Wcześniej objechalismy dookoła Jezioro Gołdapiwo. Za chwilę wracamy do Giżycka.
Nie zestresowal mnie dzisiejszy okres. Myślę że jeśli będę w ciąży to baaaardzo się uciesze, niewyobrażalnie. Jeśli nie, to przecież życie jest takie piękne
Będzie dobrze Dziewczyny
Pozdrawiam i życzę słonka w każdym dniu życia.
NATASZA Ty to masz super z tymi Mazurami na codzieńhewa81, Nanatasza, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy wam też te @ się tak wloką?? Ja dzisiaj zakupiłam Folika. jak ma pomóc to biorę.
Alicja- też nie zajarzyłam o co z tym "tartacznym" chodzi ale przypomniało mi się jak mój kolega z pracy słysząc jak mówimy z dziewczynami o dniach płodnych zapytał "to która ma teraz tarło?"
Zazdroszczę wam tych Mazur..Wstyd się przyznać że kawał świata człowiek objechał a na Mazurach nie był ;/
Karoluś-wszystkiego najlepszego dla waszej dwójki. Duuużo miłoościKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Pracuję w zasadzie z samymi mężczyznami, kobitek u nas niewiele (nie w tartaku), jak mi kolega powiedział, że jestem w tartacznym też nie zajarzyłam, dopiero później...
Mi się kończy @ dzisiaj już tylko lekkie plamienie- trzeba męża wieczorem "dopaść"Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hej, co tu tak cicho???
Ja wczoraj na monitoring poszłam, mam dwa duże jaja na lewym jajniku, jedno ponad 20 a drugie 18 mm. Dziś owulacja, cholernie boli brzuch, Jajniki ciągną masakrycznie.
Chudnąć chudne, biegam.
A i z mężem się pogodzilam Syn u babci na dwa tygodnie sami jesteśmy
Pozdrawiam wszystkie Wasktosiowa, Karoluś81, Alicja81, hewa81, Nanatasza, Greetta, Eni_gma, Vesper lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
nick nieaktualnywłaśnie najważniejsze to się w porę pogodzić co by się jaja nie zmarnowały... ja ze swoim w 2 poprzednich cyklach też się pokłóciłam no a jak juz się godziliśmy to było prawdopodobnie po owu
Alicja- jak długie masz cykle?ja tez wczoraj pożegnałem @ i oby na 9 miesięcy ... niech jedzie franca na wakacje.. sezon urlopowy jestdoty22, Greetta lubią tę wiadomość
-
Doty mocno za Was kciuki trzymam!!
ja też kończę @, tyle, że u mnie oznacza to tyle co nic no może modły, by kolejna @ zaczęła się szybciej, bo inaczej na urlopie z podpaskami będę musiała biegać
pozdrowionka z zimnych i pochmurnych MazurKaroluś81, Greetta, Alicja81 lubią tę wiadomość
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*]