Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaklepuję wszystkie na setnej stronie! Za dobre rozwiązania, za dobre macierzyństwo, za szybkie zaciążanie i za dobre humory forever and ever
hewa81, Nanatasza, Karoluś81, ktosiowa, Eni_gma, Greetta, kattalinna lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
oj mecz był piękny, ale, żeby przeszła drużyna, która nie wygrała żadnego meczu, a odpadła ta, która żadnego nie przegrała.. ech
uwielbiam piłkę odkąd sie mówić nauczyłam, ojciec był zapalonym kibicem, piłkarzem, trenerem
a i wczoraj dobry dzień bo w końcu normalnie sie kochaliśmy, po tygodniach spięcia i seksu na zawołanie
u nas chyba nie padało, choć kwiaty na balkonie dziwnie mokre
ja dziś robię zaległą imprezę urodzinową, grill wege i mięsny i ciasto z truskawkami
miłego dnia i niech się spełni, co napisała Vesper!!hewa81, Karoluś81, Vesper, Alicja81, Greetta, kattalinna lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
U nas była burza i padało kilka godzin. Teraz rano znów gorąco. Uparujemy się
Tak mi smutno jak pomyślę o meczu... NATASZA masz rację. Ale taka już jest piłka. Pewnie dlatego tyle emocji budzi. Ja w drugiej połowie zaczęłam robić na drutach żeby się uspokoić i ocalić paznokcie
Dzisiaj ostatni dzień w pracy
Od jutra MazuryNanatasza, hewa81, Vesper, Alicja81, Greetta, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kurczę ja też chcę coś skrobnąć na tej 100 stronie
Jakoś tak zapału tylko nie mam jednak... wakacje, młoda na obóz się szykuje, bałagan, wszędzie pełno ciuchów i innych klamotów i zostaniemy z M od poniedziałku sami i wolni jak te ptaki
Gdyby było to w innym dniu cyklu to bym się strasznie cieszyła
A tak...
Zazdroszczę wszystkim urlopowiczom... nie wiem czy M znajdzie czas na kilka dni wolnych dla nas,natomiast ja wybieram się na "wolny wybieg" w tym roku czytaj jadę z młodą na wieś a M... i obawiam się, że następny cykl będzie stracony, bo ovulacja nie zechce poczekać do mojego powrotu do domu
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynkiKaroluś81, Vesper, Greetta lubią tę wiadomość
Aqga
-
AQGA może jednak uda Wam się "spiknac"
A może wcale nie będzie takiej potrzeby?
Kiedy test? Ja spróbuję poczekać na rozwój wypadków. No chyba że nie będzie żadnych znaków na ziemi i niebie zwiastujacych @ to w poniedziałek rano, w dniu rocznicy ślubu sikne -
Karoluś i ja trzymam kciuki
Aqga - głowa do góry, co ma wisieć, nie utonie
Miłego dzionka wszystkim
Ja dziś bez szefostwa i trochę się lenię w pracy w końcu główna księgowa też czasem może, nie? Disco Polo włączone i czuję już weekendzikKaroluś81, Nanatasza, Eni_gma, Greetta, hewa81, Vesper, Alicja81 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
U mnie dużo się działo i nie miałam serca tu wchodzić
Niestety plany urlopowe zweryfikował los, czas pokaże czy ze wszystkich planów cokolwiek się ziści, szczerze w to wątpię... W pamiętniku napisałam dziś więcej... nie chce mi się nic...
A z treningami jest w porządku - w dwa tygodnie 2,5 kg w dół Co mnie bardzo cieszy Jestem na diecie 1200 kcal. Czuję się fizycznie w porządku.
Eni_gma, Greetta, kattalinna, hewa81, Alicja81 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
To może i ja coś na setnej stronie skrobne he he a co jak Vesper napisała cyt.: "Za dobre rozwiązania, za dobre macierzyństwo, za szybkie zaciążanie i za dobre humory forever and ever " ....
Mecz emocjonujący, ale pretensji mieć nie można do Kuby i tak nas ładnie poprowadził do 1/8
U mnie upał, chociaż opalić się można musi być jakiś pozytyw
Pozdrawiam serdecznie 3majcie sięhewa81, Karoluś81, Vesper, Alicja81 lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Ahoj
Znów mnie migrena dopadła A tak się ostatnio cieszyłam, ze jakoś mi odpuścił ból głowy ... Ale to te zmiany pogodowe tak paskudnie na mnie działają Wczorajszy dzień .... koszmarny Jeszcze w czwartek sie zaczęło, ale wzięłam paracetamol i jakoś adrenalina meczowa wspomogła i na chwile bylo lżej. Ale wczoraj od rana powtorka z rozrywki Na szczescie dzis jest już ok, mam nadzieje, ze odpuści i da mi już spokój.
U mnie weekend i niestety powrót do roboty. Fajnie mi było na wolnym, ale już niedługo .... Ogarne trochę po mojej 2tyg nieobecności i przychodzi moje zastępstwo na nauki No i za jakieś 2 tyg spadam na L4. Czas sie pobyczyć, bo jak sie maleńka urodzi to raczej luzu mieć nie będę. Ale za to będę się spełniać w roli mamuśki, wiec i tak już się nie mogę doczekać
KAROLUS, życzę Ci wspaniałego urlopu, odpocznij Dziewczyno i wracaj z mega wolną głową i mega turbo doładowaniem na nowy rozdział w Twoim życiu, czego Ci życzę i już zaciskam kciuki za pięknego plusika zielonego, albo na kolejna walke z przeznaczeniem, bo przecież wszystko się wyjaśni tam, nad pięknymi jeziorami
DOTY, piękny wynik ... 2,5 kg z 2 tyg ... Super Prawidłowy, zdrowy spadek, prowadzący do nie pojawienia się ew efektu jo-jo, czego kobiety walczące z wagą tak nie lubią. Oby tak dalej. Życzę Ci skutecznej realizacji zamierzonych planów. No i może jednak coś się uda z tym urlopem, przecież miałaś takie fajne plany z nim związane .... A jak nie, to musicie dzialac intensywnie tu, na miejscu.
GREETTA, fajnie, ze nas odwiedzasz
NATASZA, impreza się udała? Na pewno Cieszę się, ze z M jest ok, taka mam przynajmniej nadzieję. Taki spontaniczny sex jest bardzo dobry dla związku Wiem, ze jeszcze pewnie sporo czasu upłynie do wewnętrznego pogodzenia się z faktami, ale małymi kroczkami znajdziesz spokuj. Bo zamknąć się w sobie i nie dopuszczać do siebie otoczenia jest łatwo, tylko to do niczego nie prowadzi. Dlatego nawet nie wiesz jak mi się gęba cieszyła czytając Twego ostatniego posta, ze bzykanko było, i impre szykujesz. No i ten urlop szalony .... Tak trzymaj dzielna Kobieto
No, a 1/4 finału żal .... Ale oczywiście pretensji do Kuby absolutnie mieć nie wolno, to zajebisty piłkarz - kocham go odkąd gra w reprezetacji, tylko trochę szczęścia mu zabrakło. I tak sobie myślę ze porażka nie bolalaby tak bardzo, gdyby wyszła z gry, bo karne to przeciez loteria ....
A jak Portugalczyk obronił tego karnego, to sąsiad mój tak zaczął kurwic, ze myślałam, ze telewizor wyląduje za balkonem heheheheh
Buziole Dziewczyny :*** życzę Wam spokojnego weekendu, dużo słonka dla Tych lubiących się opalać i więcej przewiewu dla Tych mniej lubiacychWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 08:30
Karoluś81, Alicja81, Eni_gma, Vesper, Greetta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Mama nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona...Ja staraczka od 3 miesięcy (jak widać na razie bez rezultatu-właśnie dzisiaj zaczynam 3 cykl).
Powiem szczerze że mam już 2 dzieciaków o które to, nazwijmy: "nie musiałam" się starać, no a tu jednak :)Zamarzyło nam się
Karoluś81, Eni_gma, Greetta lubią tę wiadomość
-
Elica witaj i powodzenia
Ja w tym cyklu w ogóle nie czułam owu, testy owu nie wychodziły za bardzo tzn. pojawiała się bardzo blada kreska, ale 4 dni pod rząd więc nie sądzę, żeby to był prawidłowy wynik. Być może to skutek przebytej laparo. Trochę mnie to martwi, więc w następnym cyklu podjadę na monitoring, żeby mieć pewność, że się nie popsułam z owulacjami