Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaklepuję wszystkie na setnej stronie! Za dobre rozwiązania, za dobre macierzyństwo, za szybkie zaciążanie i za dobre humory forever and ever
hewa81, Nanatasza, Karoluś81, ktosiowa, Eni_gma, Greetta, kattalinna lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
oj mecz był piękny, ale, żeby przeszła drużyna, która nie wygrała żadnego meczu, a odpadła ta, która żadnego nie przegrała.. ech
uwielbiam piłkę odkąd sie mówić nauczyłam, ojciec był zapalonym kibicem, piłkarzem, trenerem
a i wczoraj dobry dzień bo w końcu normalnie sie kochaliśmy, po tygodniach spięcia i seksu na zawołanie
u nas chyba nie padało, choć kwiaty na balkonie dziwnie mokre
ja dziś robię zaległą imprezę urodzinową, grill wege i mięsny i ciasto z truskawkami
miłego dnia i niech się spełni, co napisała Vesper!!hewa81, Karoluś81, Vesper, Alicja81, Greetta, kattalinna lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
U nas była burza i padało kilka godzin. Teraz rano znów gorąco. Uparujemy się
Tak mi smutno jak pomyślę o meczu... NATASZA masz rację. Ale taka już jest piłka. Pewnie dlatego tyle emocji budzi. Ja w drugiej połowie zaczęłam robić na drutach żeby się uspokoić i ocalić paznokcie
Dzisiaj ostatni dzień w pracy
Od jutra MazuryNanatasza, hewa81, Vesper, Alicja81, Greetta, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kurczę ja też chcę coś skrobnąć na tej 100 stronie
Jakoś tak zapału tylko nie mam jednak... wakacje, młoda na obóz się szykuje, bałagan, wszędzie pełno ciuchów i innych klamotów i zostaniemy z M od poniedziałku sami i wolni jak te ptaki
Gdyby było to w innym dniu cyklu to bym się strasznie cieszyła
A tak...
Zazdroszczę wszystkim urlopowiczom... nie wiem czy M znajdzie czas na kilka dni wolnych dla nas,natomiast ja wybieram się na "wolny wybieg" w tym rokuczytaj jadę z młodą na wieś a M... i obawiam się, że następny cykl będzie stracony, bo ovulacja nie zechce poczekać do mojego powrotu do domu
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynkiKaroluś81, Vesper, Greetta lubią tę wiadomość
Aqga
-
AQGA może jednak uda Wam się "spiknac"
A może wcale nie będzie takiej potrzeby?
Kiedy test? Ja spróbuję poczekać na rozwój wypadków. No chyba że nie będzie żadnych znaków na ziemi i niebie zwiastujacych @ to w poniedziałek rano, w dniu rocznicy ślubu sikne -
Karoluś i ja trzymam kciuki
Aqga - głowa do góry, co ma wisieć, nie utonie
Miłego dzionka wszystkim
Ja dziś bez szefostwa i trochę się lenię w pracyw końcu główna księgowa też czasem może, nie? Disco Polo włączone i czuję już weekendzik
Karoluś81, Nanatasza, Eni_gma, Greetta, hewa81, Vesper, Alicja81 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
U mnie dużo się działo i nie miałam serca tu wchodzić
Niestety plany urlopowe zweryfikował los, czas pokaże czy ze wszystkich planów cokolwiek się ziści, szczerze w to wątpię... W pamiętniku napisałam dziś więcej... nie chce mi się nic...
A z treningami jest w porządku - w dwa tygodnie 2,5 kg w dółCo mnie bardzo cieszy
Jestem na diecie 1200 kcal. Czuję się fizycznie w porządku.
Eni_gma, Greetta, kattalinna, hewa81, Alicja81 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
To może i ja coś na setnej stronie skrobne he he a co
jak Vesper napisała cyt.: "Za dobre rozwiązania, za dobre macierzyństwo, za szybkie zaciążanie i za dobre humory forever and ever
" ....
Mecz emocjonujący, ale pretensji mieć nie można do Kuby i tak nas ładnie poprowadził do 1/8
U mnie upał, chociaż opalić się możnamusi być jakiś pozytyw
Pozdrawiam serdecznie3majcie się
hewa81, Karoluś81, Vesper, Alicja81 lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc
Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015
Synio 05.01.18 39tc sn
-
Ahoj
Znów mnie migrena dopadłaA tak się ostatnio cieszyłam, ze jakoś mi odpuścił ból głowy ... Ale to te zmiany pogodowe tak paskudnie na mnie działają
Wczorajszy dzień .... koszmarny
Jeszcze w czwartek sie zaczęło, ale wzięłam paracetamol i jakoś adrenalina meczowa wspomogła i na chwile bylo lżej. Ale wczoraj od rana powtorka z rozrywki
Na szczescie dzis jest już ok, mam nadzieje, ze odpuści i da mi już spokój.
U mnie weekend i niestety powrót do roboty. Fajnie mi było na wolnym, ale już niedługo .... Ogarne trochę po mojej 2tyg nieobecności i przychodzi moje zastępstwo na naukiNo i za jakieś 2 tyg spadam na L4. Czas sie pobyczyć, bo jak sie maleńka urodzi to raczej luzu mieć nie będę. Ale za to będę się spełniać w roli mamuśki, wiec i tak już się nie mogę doczekać
KAROLUS, życzę Ci wspaniałego urlopu, odpocznij Dziewczyno i wracaj z mega wolną głową i mega turbo doładowaniem na nowy rozdział w Twoim życiu, czego Ci życzę i już zaciskam kciuki za pięknego plusika zielonego, albo na kolejna walke z przeznaczeniem, bo przecież wszystko się wyjaśni tam, nad pięknymi jeziorami
DOTY, piękny wynik ... 2,5 kg z 2 tyg ... SuperPrawidłowy, zdrowy spadek, prowadzący do nie pojawienia się ew efektu jo-jo, czego kobiety walczące z wagą tak nie lubią. Oby tak dalej. Życzę Ci skutecznej realizacji zamierzonych planów. No i może jednak coś się uda z tym urlopem, przecież miałaś takie fajne plany z nim związane .... A jak nie, to musicie dzialac intensywnie tu, na miejscu.
GREETTA, fajnie, ze nas odwiedzasz
NATASZA, impreza się udała? Na pewnoCieszę się, ze z M jest ok, taka mam przynajmniej nadzieję. Taki spontaniczny sex jest bardzo dobry dla związku
Wiem, ze jeszcze pewnie sporo czasu upłynie do wewnętrznego pogodzenia się z faktami, ale małymi kroczkami znajdziesz spokuj. Bo zamknąć się w sobie i nie dopuszczać do siebie otoczenia jest łatwo, tylko to do niczego nie prowadzi. Dlatego nawet nie wiesz jak mi się gęba cieszyła czytając Twego ostatniego posta, ze bzykanko było, i impre szykujesz. No i ten urlop szalony .... Tak trzymaj dzielna Kobieto
No, a 1/4 finału żal .... Ale oczywiście pretensji do Kuby absolutnie mieć nie wolno, to zajebisty piłkarz - kocham go odkąd gra w reprezetacji, tylko trochę szczęścia mu zabrakło. I tak sobie myślę ze porażka nie bolalaby tak bardzo, gdyby wyszła z gry, bo karne to przeciez loteria ....
A jak Portugalczyk obronił tego karnego, to sąsiad mój tak zaczął kurwic, ze myślałam, ze telewizor wyląduje za balkonem heheheheh
Buziole Dziewczyny :*** życzę Wam spokojnego weekendu, dużo słonka dla Tych lubiących się opalać i więcej przewiewu dla Tych mniej lubiacychWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 08:30
Karoluś81, Alicja81, Eni_gma, Vesper, Greetta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Mama nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona...Ja staraczka od 3 miesięcy (jak widać na razie bez rezultatu-właśnie dzisiaj zaczynam 3 cykl).
Powiem szczerze że mam już 2 dzieciaków o które to, nazwijmy: "nie musiałam" się starać, no a tu jednak :)Zamarzyło nam się
Karoluś81, Eni_gma, Greetta lubią tę wiadomość
-
Elica witaj i powodzenia
Ja w tym cyklu w ogóle nie czułam owu, testy owu nie wychodziły za bardzo tzn. pojawiała się bardzo blada kreska, ale 4 dni pod rząd więc nie sądzę, żeby to był prawidłowy wynik. Być może to skutek przebytej laparo. Trochę mnie to martwi, więc w następnym cyklu podjadę na monitoring, żeby mieć pewność, że się nie popsułam z owulacjami