Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, u mnie 10dpo, test negatyw. Ale jeszcze jest nadzieja.
Cyce bolą, ale mysle ze to od dupka. Jak bierzecie dupka to was bolą cyce?
Bo ja juz nie pamietam kiedy ostatnio brałam dupka i czy bolały...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karola, super podejście do tematu.
Barta- ja brałam do lipca dupka, ale nie pamiętam żeby mnie piersi bolały, w zasadzie normalnie się czułam.
Duszka- denerwowaniem się nic kochana nie zmienisz, ja też staram się tak intensywnie o ciąży nie myśleć, zaczęłam mierzyć temperaturę i teraz zainwestowałam w testy owulacyjne, nic na siłę, co ma być to będzie. A jeżeli chodzi o objawy ciąży to ja też tak dzień przed @ mam silne bóle- na tyle silne, że chce mi się wymiotować- ale nie cały dzień.
Dziewczyny sierpień był bardzo owocny w ciążę, miejmy nadzieję, że wrzesień będzie podobny.Karoluś81, doty22 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dzięki dziewczyny za pomysły. Z racji tego, że nie wiem co ci znajomi mają i jaki wystrój w nowym domu, zakupiłam małą cynowaną miseczkę, z racji cynowej rocznicy. Jest urocza, mnie się podoba
A w drodze do domu jechałam w autobusie koło dziewczyny w 9 miesiącu ciąży. Brzuszek malutki, jakby kokosa połknęła, nie arbuza wdychałam wirusy od niej, choć nie była tego świadomaKaroluś81, Alicja81, doty22, bertha lubią tę wiadomość
-
Duszka u mnie w zeszłym cykli przyszła 23dc a to dlatego że miałam owu w 8 dc. Może podobnie było u Ciebie. Wczesna owulacja.
Bertha mnie po duphastonie nie bolały Jest szansa
Kattalinna następnym razem nawdychaj tez dla mniebertha lubi tę wiadomość
-
Duszka na menopauze za wcześnie. Może faktycznie jakiś hormon szaleje. Sprawdź to, jak trzeba to dostaniesz leki i sytuacja się poprawi. Dobrze żebyś prowadziła wykres temperatur. Poobserwowala swój organizm. Ciekawe jaka jest długość fazy lutealnej u Ciebie.
Zaczynam się lekko denerwować wizytą. Zrobię może cytologie przy okazji. Mąż namawia mnie na kolejny wyjazd, marzy mu się kierunek Azja na początku przyszłego roku. Sama nie wiem. Wolę najpierw zrobić to hsg a potem coś planować. Tak do końca nie umiem się jeszcze wyluzować. -
Cześć dziewczyny, też znam dziewczynę, która zaczęła menopauzę w wieku 30 lat. Poszła do lekarza bo okres się spóźniał i myślała że jest w ciąży. Ten kazał zrobić wyniki hormonów i wyszło, że ciąży brak,ale za to menopauza w trakcie. Także każdy wiek jest ok. A Ty duszka nie martw się na zapas. Trzeba się dokładnie przebadać i wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz. Wierzę że wszystko będzie u Ciebie dobrze
Karoluś, szkoda zmarnować taką okazję! Jedź! Zazdroszczę Azja ma pyszne jedzenieAntek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Duszka, wiem że to marne pocieszenie, ale u mnie też tak było. Dlatego dałam spokój i zdałam się na los wierzę że będzie dobrze u Ciebie. Dobry lekarz, odpowiednie leki i będzie dobrze don't stressAntek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Hej. Ja po wizycie. Oto relacja. Na plus że jest pęcherzyk w prawym jajniku, 20 parę na 18 milimetrów. Więc w weekend będzie się działo Dalej mam brać bromergon. Z hsg jeszcze czekamy bo pojawiła się inna sprawa na horyzoncie. Moja szyjka macicy. Zawsze w czasie badania prof. mówi, że mu się nie podoba. Miałam 3 lata temu wycinki pobierane do badania, wynik ok. Każda cytologia a robię co pół roku też ok. Żadnych wirusów, hpv, chlamydi i innych nie stwierdzono. Ale szyjka dalej brzydka. Więc znowu zrobimy wycinki i po wyniku będę miała zrobioną krioterapię i przy okazji jakieś rozszerzenie szyjki czy coś (nie zapamiętałam terminu fachowego) co podobno sprzyja zapłodnieniu). Tak więc jak przyjdzie @ to dzwonię i się zapisuję na wycinki. Lekarz mówi, że po prostu trzeba coś z tym zrobić, żebym za kilka lat nie miała jakiś problemów. W sumie mogłam dzisiaj zrobić te wycinki, ale szkoda mi tego cyklu, a w przyszłym tygodniu jedziemy do Krakowa i ma być romantycznie wiec nie chciałam sobie tam rozpaprać na dole czegoś. Poczekam na następny cykl.
To tyle. Przy okazji pogadałam sobie z położną, naszą rówieśniczką, która 12 lat po ślubie też bezdzietna. Fajna ta rozmowa, podniosła na duchu. -
Karoluś, to rzeczywiście niefajnie z szyjką. Ja też miałam wymrażaną nadzrzerkę i potem cały cykl bez seksu. Poczekajcie na następny cykl, a może nie będzie trzeba obiecałaś mi ciążę we wrześniu
Kraków, romantyczne miejsce, super. Zazdroszczę
A jajka trzeba wykorzystać owocnego weekendu życzęKaroluś81 lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Szósta ciąża w toku -
Uwierz, spokojem zbudujesz więcej niż nerwami. A co to zmieni że będziesz się denerwować? Weekendu pod znakiem
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Szósta ciąża w toku