Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku, bo tak jakoś zrozumiałam ze dopiero dziś wzielas pierwsza tabletkę. Jednak mózg ciężarnej czasem przetwarza informacje z opóźnieniem heheheh.
Veni, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:Veni jak to będzie ciąża to ja chcę zaraz na hsg
Chociaz ponoć jak jajowody są drożne, to aż tak nie boli.Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Chyba trzeba wybrać się do apteki po test...Jak to się stalo, ze nie mam już ani jednego w domu? Cholera, ale jestem zła.
No nic, dobrze, że dziś piątek. A brzuch mnie boli tak, że masakra.
Miłego dzionka!Veni
Veni kciuki w górę! :*
Veni lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
VENI, no no ....
Widziałam wykres, pięknie skoczylas do góry pedz po test, bo tu sie chyba coś szykuje. Oj przydałby się jakiś pozytyw
Część Dziewczyny
Pozdrawiam i zycze spokojnego piątkuVeni lubi tę wiadomość
-
Miejmy nadzieje, że u Ciebie coś z tego będzie.
Ja dotarłam do pracy i zeszłam na ziemie. Kupiłam co prawda test, ale pewnie nie będe go robić, bo plamienie się rozwija,wiec pewnie temperatura jest wynikiem tego, że się nie wyspałam;)Veni
Dziewczyny jestem przestraszona. Czy piekła was kiedyś szyjka macicy? Przy samej końcówce szyjki tam gdzie się kończy i ma ujście. Rano nagle mi się to pojawiło, nie da się jej nawet dotknąć palcem żeby zbadać, bo boli jak diabli. Może mi się rak robi czy co, albo ciąża pozamaciczna? Boję się, bo nawet jak siedzę to piecze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 09:30
Papierówka - ja nigdy tak nie miałam, nie wiem co mam Ci poradzić. Tylko lekarz mi do głowy przychodzi. Może zadzwoń?
Duszka, ja mam to samo, jak sobie pomyślę, że w poniedziałek kolejna porcja badań... Ehhhh. Kiepsko się czuję, jakas taka przymulona, a roboty mam w pracy jak na złość.Veni
Panikara chyba ze mnie, poszperałam trochę w sieci i najprawdopodobniej to nic groźnego - to chyba więzadło odbytniczo-maciczne, a jeśli tak to się cieszę Jak nie minie to pójdę do lekarza w przyszłym tygodniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 10:24
Cześć dziewczyny
Papierówka, ja miałam podobnie po infekcji, ale nie wkładałam jeszcze tam wtedy palców. Może warto się skontaktować z lekarzem i wtedy będziesz pewna. A jaką podjęłaś decyzję odnośnie weekendu w górach?
duszka, każda z nas jest inna i każda z ciąż ma inne objawy (tak słyszałam), więc może nie jest jeszcze pozamiatane Trzeba mieć nadzieję Trzymam kciuki.
Veni, moja kochana, też się czułam przymulona i wiecznie śpiąca... a przecież zdarzają się ciąże z "normalnymi" okresami w terminie miesiączek Także trzymam kciuki
Karoluś, trzymam kciuki za twoje jajniki Oby ładnie procowały i żeby ten cykl okazał się skuteczny A orbiterka zazdroszczę Ćwiczysz? Ile chcesz schudnąć?
Alicja, u nas też zimno... rano 9 stopni a popołudniu 20 i weź tu człowieku nie zachoruj...
Maggia, kochana, ależ ten czas pędzi Twój Olaf rośnie jak na drożdżach 6 kg to mnóstwo szczęścia i słodki ciężar Niedawno rodziłaś, a tu patrz za chwilkę będzie już nie tylko "cycuś" mamusi Super Niech zdrowo rośnie i będzie dla Ciebie pociechą
hewa, mam nadzieję, że dobrze się czujesz Mam nadzieję, że nadciśnienie Ci się unormuje, bo słyszałam podzielone opinie o nadciśnieniu w ciąży. Cieszę się że cukrzyca jest opanowana Choć jedno z głowy A i jak wizyta u neurochirurga? Będziesz rodzić naturalnie czy cc?
Eni_gma, trzymam kciuki za test, chyba chciałaś go robić 29.09? Posyłam wyruski &&&&
AQga, co u Ciebie, jak postępy? Pracujesz? Jak się czujesz?
Resztę dziewczyn mocno ściskam i wszystkim życzę szybkiego zaciążenia Oby Wasze (nasze) marzenia się spełniły szybko (w odpowiednim momencie)
edit:
A i zapomniałam co u mnie W porządku Tak to ja mogę chodzić w ciąży Jem za trzech, objawów niepokojących nie mam Żyć nie umierać Zastanawiam się nawet, czy mogłabym się wybrać za tydzień na imprezę, bo mój T. ma urodziny Jedyną blokadą jest moja niepohamowana potrzeba snu
A następną wizytę mamy 28.09 w środę Jestem ciekawaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 11:33
Kajka81, Veni, hewa81, Karoluś81, Eni_gma, Maggia lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
duszka wrote:Wiecie co mnie martwi? Zawsze po owu mam sucho na maxa. Dziewczyny, które zachodzą w ciążę piszą o jakiejś białej wydzielinie, o tym że mają mokro u mnie susza !
No proszę, to powinnam być dobrej myśli, bo mnie taka właśnie zalewa Ale - z uwagi na brak innych objawów - nie jestem.
Pozdrowienia, Dziewczyny!
Piątek, piąteczek, piątunio!
-
U mnie jeszcze póki co nie jest to okres, to mnie trzyma przy nadziei;) Czuję się fatalnie, a ból miesiączkowy jest falami, np. godzinę boli, potem przerwa i tak w kółko. Test mam w razie coś, więc jeśli się nie rozkręci to jutro rano zatestuję.
Oby przetrwać ten dzień!Veni
Hello
DOTY super ze masz się dobrze Oby tak dalej, niech ten cudny czas ciążowy przebiega bez problemów, komplikacji, a ze śpiączki Cię łapią .. No cóż .... śpij póki możesz heheh
Trzymaj się dzielnie i powodzenia na wizycie. Będzie usg też?
A ja, jeśli mój gin się nie uprze, a nie powinien, to idę na cc. Moja neurochirurg stwierdziła, że szkoda ryzykować, wprawdzie te moje problemy z kręgosłupem były dawno, ale w związku z tym, że do dnia zajścia w ciążę odczuwałam czasem dyskomfort, to nie ma co dyskutować, tylko zalecić cięcie. No także 8.10. mam wizytę i wtedy pewnie dostanę skierowanie na cc. Ale ucieszyło mnie to, że nie będę miała przeciwwskazania do znieczulenia częściowego, bo bałam się ze mnie mogą uśpić całkowicie. A tak przynajmniej będzie mi dane ujrzeć pyzatą buziulke córci
Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny i czekam na dwie kreski co najmniej u jednej z Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:27
doty22, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
hewa, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie skończy się dobrze To na kiedy masz tę cc?
Veni, pamiętaj, kciuki zaciśnięte A bóle mogą mieć różne pochodzenie, może to wynik hsg a może ciąży I tej drugiej wersji się trzymajmy
Kajka, za Ciebie i twój zalewający śluz też trzymam kciuki Jak daleko jeszcze do testowania?
Bertha - co u Ciebie?
edit: hewa, mam nadzieję na drugie usg, ale zobaczymy Na pewno założy mi już kartę ciąży i będę już "oficjalnie" ciężarówkąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:37
Maggia lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku