Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
Nie ma co testować...Temperatura spadła i zaraz pojawi się @. Ehhhh.
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Duszka:) I spełnienia marzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 08:04
duszka lubi tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Hej
DUSZKA, wszystkiego co najlepsze dla Was, dużo uśmiechów na twarzy no i spełnienia tego najważniejszego marzenia. Będę mocno trzymała kciuki, że jak w tym cyklu Wam się nie uda (życzę oczywiście żeby się udało), to żeby ta wizyta w następnym m-cu dała Wam nadzieję, na zostanie rodzicami po raz drugi. Wprawdzie pewnie w okolicy 19.10. mogę być w trakcie porodu, ale już teraz odpalam kciukasy
VENI, i ja czekam na dobre wiadomości. Do dzieła Dziewczyno, nasikaj tak, żeby wyszły 2 piękne krechy
Miłej soboty Laseczkiduszka, Veni lubią tę wiadomość
-
VENI, tule :****
Przesyłam Ci moc pozytywnej energii na te trudne dni. Zbieraj siły na dalszą walkę. I niech wiara Cię nie opuszczaVeni lubi tę wiadomość
-
Veni kochana, przykro trzymam jeszcze mocniej kciuki za nowy cykl :*37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Veni zbieraj się i do przodu. Działamy, leczymy się, staramy i wierzymy że nasze małe-wielkie cuda zdarza się jak najszybciej
Duszka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Ja po wykopkach wymiekam, nie mam ochoty ani siły nawet na winko. Tylko spaaaaacWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 21:35
Papierówka, Veni, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ale ładnie u mnie słonko świeci! Miłej niedzieli.
Dziś już trochę ze mną lepiej. Może się nawet winka dziś napiję.Karoluś81, hewa81, Eni_gma, Alicja81, duszka lubią tę wiadomość
Veni
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
No to "owocnych" starań Karoluś Oby to był TEN dzień;p Ja się kiepsko czuję fizycznie, boli mnie brzuch, głowa i sama nie wiem co jeszcze. Dobrze, że mąż się zaoferował, że zrobi obiad.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Veni
wrzesień 2018 I IVF ICSI