Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chodzę do Markuszewskiego. Bardzo mu ufam, polecam go, ale tez nie jest typem poszukiwacza odpowiedzi w wynikach krwi. uważa ze wszystko widzi na usg, nie musi miec wyników. Ja sobie i tak sama poroniłam bo to łatwo sobie znaleźć i samemu zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 22:20
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Cześć. Miałam rację z owulką. Była w niedzielę. Dzisiaj program naprawił swój błąd powiem Wam, że łatwiej mi się czeka na @ wiedząc że muszę mieć krioterapię. Ciąża musi poczekać.
Ja chyba nie będę zmienić mojego gina. U nas jest tak podły wybór, że nie wiem czy zaufalabym komuś innemu. A znowu klinika leczenia niepłodności to kojarzy mi się tylko z invitro a to nie dla mnie.
Tak więc lepiej żeby się udało z moim profesorem
Bertha jak brzuch? Puszcza ból? Najgorsze dwa tygodnie, nawet kaszel czy kichanie boli, ale później z każdym dniem duża poprawa. No i najważniejsze że masz zrobiony porządek w środku
Dziewczyny te badania z krwi warto zrobić. Nawet jak nie są wyniki idealne to ciąża jest możliwa, pamiętam jak z AQgą rozkminiałyśmy wiosną swoje. U Niej nie były super idealne a ciąża jest AQga pozdrawiam
A jeśli wyjdą złe, to przynajmniej wiadomo od czego zacząć leczenie.
Moje wyniki raczej dobre, robiłam dwa razy. Lekarz popatrzył i stwierdził że ok. Wychodzi na to że usg jest najważniejsze. Dużo pokazuje. Taki kompletny monitoring. I oczywiście podstawa to sprawdzić nasienie partnera. Reszta to jak dla mnie szukanie igły w stogu siana. Ale jak nie ma ciąży to się człowiek bada na wszystkie sposoby.
Ciekawe kiedy będę miała drożność robioną. Pewnie w związku z krioterapią przesunie się. To też ważne badanie. Mój ginekolog odwleka je bo uważa że jest inwazyjne i to ostateczność. Myślę że jestem po ponad roku starań w momencie kiedy ostateczne środki są konieczne.
Czekam na @ do 7 listopada. Niech się dzieje wola Nieba -
Tak z Waszego doświadczenia w którym dniu cyklu i jakie składniki (hormony) przydało by się zrobić w badaniu krwi? Niedługo nowy cykl i praktycznie cały pełny do wizyty u nowego lekarza, więc mogę zrobić w fazie przed, w trakcie i po owu ale nie wiem co kiedy. Mogłybyście zerknąć co Wam lekarz zlecał w które dni? Chcę się porządnie za siebie wziąć37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Ja miałam robione TSH,FSH,LH,Prolaktyna,Estradiol - między 3 a 5 dniem cyklu. Tzn część sie robi niby 3-go część 5. Ja poszłam na łatwiznę i zrobiłam wszystkie w 4 dniu ( za pozwoleniem lekarki;)). To tyle co pamiętam tak z głowy.Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
dzięki dziewczyny, jesteście bezcenne!37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
Karolus, u mnie każdego dnia widoczna poprawa, coraz lepiej mi sie wstaje, kładzie i kaszle
Ciągnie mnie jeszcze najwieksza rana i w pępku brzydko to jeszcze wyglada i czasem piecze, ale nie jest juz zle.
Mam wielkie nadzieje co do kolejnego cyklu, mam nadzieje ze sie nie zawiodę z hukiem...Karoluś81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Bertha czyli możesz od razu się starać bez jakiegoś dłuższego okresu rekonwalescencji? Podobno po takim "przepychaniu" szanse rosną trzymam kciuki
Duszka nie mam pojęcia o usg prenatalnym. Pewnie dużo zależy od tego jak się dziecko ułoży.
Kajka masz wynik bety? -
Ja też słyszałam, że z laparo jak z hsg - największe szanse są w pierwszych cyklach po. Ja już mam dwa za sobą, więc myślę, że mnie to ominie. Ale może Tobie Bertha uda się od razu w pierwszym. Tego życzę No ale nie zamierzam się poddać, jeszcze nie. W koncu jestem lwica, zodiakowo teżVeni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
W sumie to nie wiem czy mogę od razu, tak zakładam Napisałam smsa do gina kiedy mam sie stawić na kontrole, czekam na odpowiedz.
Kajka, zaraz zaglądnę przeczytaćhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Cześć dziewczyny. Nie wiedziałam, że jest wątek naszego rocznika Czy mogę dołączyć?
Ja staram się o pierwsze, aktualnie 3 cykl, ale już końcówka. Temperatura spadła, więc za chwilę rozpocznie się 4 cs.
Kajka81. GratulujęPapierówka, Karoluś81, Eni_gma lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Bardzo nam miło Annie Witamy
Annie1981 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
Annie, skąd jesteś?37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017