Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Ktosiowa:)
W sumie niedawno dolaczylam na ovu, ale juz sie ciesze, bo milo jest miec swiadomosc, ze nie jest sie samemu. Oczywiscie jest maz, ale to nie to samo co inne kobietki:)12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Ja w sumie na blizniaki tez bym sie "nie pogniewala". Natomiast fakt - trojaczki to jeszcze wiekszy strach. Ale czy bedzie jedno czy wiecej....wazne, aby bylo zdrowe.12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Właśnie o to zdrowie chodzi...
Przy Trojaczkach to już często dochodzi do powikłań ... Nie donosi się ciąży itp...
Ale ty na kolejne bliźniaki masz szanse! Trzymam kciuki .
Edycja: a poza tym to jednak, mamie 2 ręcę, 2 piersi, więc jednak... Bliźniaki tak! Na Trojaczi, to brakowałoby mi jednej ręki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:20
-
Nie tylko reki by brakowalo! Ale zobaczymy jak bedzie. Bardzo chcielibysmy dziecko. Jest to nasz drugi cykl staran. Czas leci bardzo szybko, a tak bardzo starsza ze po 35 roku zycia to juz znacznie trudniej....az strach to czytac...12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Magdusia06 wrote:Nie tylko reki by brakowalo! Ale zobaczymy jak bedzie. Bardzo chcielibysmy dziecko. Jest to nasz drugi cykl staran. Czas leci bardzo szybko, a tak bardzo starsza ze po 35 roku zycia to juz znacznie trudniej....az strach to czytac...
1981 ma tu w większości dobrą passę!!!Papierówka, Karoluś81, Magdusia06 lubią tę wiadomość
-
Witaj Magdusia życzę powodzenia a skoro raz się udało i to potrójnie to tym razem jest szansa na bliźniaki
Magdusia06 lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
doty22 wrote:Witaj Magdusia życzę powodzenia a skoro raz się udało i to potrójnie to tym razem jest szansa na bliźniaki
Witaj doty22! Oj tak, mam tego swiadomosc. Tym bardziej, ze nie bylo zadnej stymulacji, etc. Nawet moj ginekolog byl w szoku:-) No i na dodatek babcia mojego meza tez jest z blizniakow:)
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Witaj Magdusia06:)
A propos bliźniaków - to nie wykładnia. U mojego meża w każdym pokoleniu jest conajmniej dwie pary bliźniaków ( od trzech pokoleń, począwszy od jego prababci). A nam jak widać już nie wychodzi, męza brat też się starał o dziecko ok 3 lat. Więc...ja ostatnio zaczęłam "zwalać" na czarnobyl. Przynajmniej jest się czego uczepić
Papierówka - odpisałam w wykresie, owulcji w 10 dc to chyba jak zyję nie miałam;) A przynajmniej odkąd w miarę to kontroluję.
Karoluś - razem damy radę! Jak nie my, to kto? Dla nas też czeka u góry prezencik, głęboko w to wierzę.Karoluś81, Magdusia06 lubią tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Witajcie dziewczyny po świętach, nie miałam sił żeby się odezwać, kicia moja kochana mi zachorowała. Dzisiaj był prawie cały dzień u weta. Na szczęście tata mój z nim był bo miał robione trzy prześwietlenia, musiał go trzymać, usg, pobieraną krew a od wczoraj tak nagle zaczął powłóczyć tylnymi łapkami. Siedzę i płaczę. Nie mam dzieciaków w domu tak to by ze mną wyły pewnie... Rodzice mówią żeby go uśpić, nie wiem co robić, nie chcę nawet myśleć że go nie będzie. Ale bida się męczy, ciągnie te łapki, nie może wejść do kuwety. Ciężko mi na serduchu
Witaj Magdusia! -
Kotek, walcz dla swojej panci!37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Myślę że nie jest dobrze. To jest od serca. Ja mam ślicznego devon-rexa. Wczoraj jak próbował się przemieszczać to ścieżki krwi się za nim ciągnęły. Myślę że to jest kwestia czasu bo ta choroba jest nie uleczalna. Nie umiem mu pomóc. Wczoraj jeszcze tak blagalnie patrzył na parapet chciał wejść.
-
Kajka ja nigdy nie chciałam mieć kota w domu ale to była moja miłość od pierwszego spojrzenia. Tylko mój tofik był z odrzutu że tak powiem bo nie nadawał się do hodowli. Wziąłam go jak miał rok. Może ktoś wiedział że ma problemy.