Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Robiliśmy jedna IUI i początkowo był plan na jeszcze ze 2, ale ze gorączka mojemu M wybiła 90% plemników to teraz i tak nie ma sensu IUI. Stad decyzja zeby juz sie przygotowywać do in vitro.
Ja wciaz czekam na @, plamienie sie juz zaczęło ale to jeszcze nie @. Czekam..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Annie, piękny widok
Annie1981 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Annie zgadam sie z poprzedniczkami, najpiekniejsze zdjecie jakie widzialam od bardzo dawna, szczerze Ci gratuluje i zycze wspanialych 9 msc . Bertha moze sie nie rozkreci? Ja akurat nie mam planien nigdy od razu mam to co trzeba, choc raz w jednym cyklu mialam w sumie i wtedy mialam taka nadzieje wielka ze to nie @ a implantacja. Wiec mysle, ze dokad nie przyjdzie @ jest nadzieja:). Alicja, bardzo mi sie podoba Twoje nastawienie, ze do przodu itd a co do mnie to obawiam sie, ze wszystko bedzie po staremu hehe ale maz wlasnie powtarza mi, ze mam myslec inaczej najwyzej bedzie jak zawsze. Ogolnie sygnaly jak co miesiac mam tak szczerze mowiac a najlepsze, ze zaczal chodzic po forach i podlapal to cale nazewnictwo nasze typu "dpo", "owulka", "ginka" co chwile mi cos mowi w polaczeniu z tymi skrotami hehe. Oby tak nam bylo do smiechu jak @ przyjdzieDakota
-
Bertha te czopki to Proktis M. Lekarz mówi że trzeba to koniecznie podleczyc tym bardziej że staram się o dziecko bo w ciąży hemoroidy lubią dokuczac.
Annie to Ci się pozmieniały smaki totalnie przynajmniej czujesz że jesteś w ciąży i nie musisz się martwić brakiem objawów. A zdjęcie cudne
Dziewczyny powodzenia w nowych cyklach. Ja jestem póki co spokojniutka przyjedzie @ to przyjedzie. Trudno. Najwyżej trochę dłużej poczekam na ciążę.
Dakota mój Mąż też się zawsze podpytuje co u Dziewczyn na forum. Pewnie chciałby poczytać hehehe
Wróciłam z basenu i objadam się mega glutenowymi i niezdrowymi hamburgerami. Meczyk leci, jest okazjaAlicja81, Annie1981, Dakota lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Ja jak zwykle jak po ogień, ale niedawno była mowa o suplementacji dla panów. W wątku dotyczącym naprotechnologii odezwała się przyszła mama, której mąż miał kiepskie wyniki nasienia. Lekarz naprotechnolog zalecił: Swanson - kwas alfa liponowy 300mg,
L-Carnitine 1000mg, Salfazin, Addyzoa charak. Po trzech miesiącach zaszła w ciążę i jest na półmetku. Może którejś z Was się przyda?
-
Mi sie przyda! Dzieki Kajka, Karolus mojego smiesza te skroty wszystkie i ten slang staraczek, nawet slowo staraczki go smieszy:), fajnie, ze masz taki luzik psychiczny, ja jestem oczywiscie ze skrajnosci w skrajnosc, a jak cwiczenia miesni twarzy? Ja sie zapisalam do kosmetyczki w celu nie myslenia, ale i to pewnie nic nie da. Do 16 bede jak na szpilkach, przesunelam sobie termin o 2 dni bo w sumie jak spojrzalam na swoje cykle to wcale nie sa takie regularne juz jak kiedys. Wiec 16 luty to moj dead line:)Dakota
-
Alicja81 wrote:Kajka dzięki za infom mój małżonek ładnie łyka androvit- zobaczymy co dalej wyjdzie.
A co u Ciebie?
Dzięki, Alicja, u mnie nic szczególnego, żyję od wizyty do wizyty, a kolejna w poniedziałek. Z pozytywnych wieści udało mi się przespać prawie w całości ostatnią noc, pierwszy raz od kilku tygodni
Dziewczyny, wiem z autopsji, że łatwo się mówi, ale... wyluzujcie. Nastawcie się na to, że uda się za dwa, trzy cykle, a w najbliższym pewnie nie, skoro się dotąd nie udało. U mnie podziałało, słowo daję.Dakota, Flowwer, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
Karolus no to koniecznie od jutra Kajka przyznam, ze odkad dolaczylam do forum podchodze do tematu z wiekszym humorem, moze nie jest to wyluzowanie na maxa, ale forum naprawde mi pomaga:) tak, ze dzieki dziewczyny
Kajka81, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Dakota -
Kajka wiesz może w moim przypadku jest tak dlatego, że u nas to chyba ten czynnik męski jest problemem i ja przez tyle lat nikomu o tym nie powiedziałam bo wiem jak mój mąż to przezywa i z lojalności wobec niego nawet bliskim nie mówiłam tzn na pytania w czym problem odpowiadam zawsze, że nie wiemy, że problem jest, ale od lat nikomu nie powiedziałam, że mój mąż ma złe wyniki.
A tu jest nas tyle z takimi problemami a wśród moich znajomych wszyscy,którzy chcą mieć dzieci już je maja albo będą mieli w tym roku.Dakota -
Dzień dobry. Znowu się strasznie zimno zrobiło. Idę po pracy rozgrzać się do galerii na zakupy. Poszukuję szalowej kreacji bo w piątek idę z Mężem na galę mistrzów sportu mój Mąż jest sportowcem
Później robię sobie domowe spa do późnego wieczora bo Mąż wróci z meczu dopiero około 22-giej.
Ovu fajnie mi wyznaczylo owulkę, tak jak ją czułam.
W tym cyklu od początku myślę tak jak Kajkaw swoim szczęśliwym, że jeszcze teraz się nie uda. Serio. Zobaczymy jak będzie myślę że przez te problemy ze zdrowiem trochę wyluzowałam. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Dakota ile trwają zazwyczaj Twoje cykle? Ty nie prowadzisz wykresu?
Dakota, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Przyszla szanowna pani @ takze fasolek ma jeszcze tylko jedna szanse na pojawienie sie przed ivf
Annie1981, Dakota lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
O matko sportowiec- jaka dziedzina? Super, to piękną kreację musisz wyszukać.
A w TV będziecie?
Ja też staram się wyluzować i o dziwo jak na razie jest spoko.Dakota lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Bertha trzymam kciuki za tą szansę
Karoluś zazdroszczę balu
A co do moich cykli, wczoraj mnie naszło, żeby sprawdzić średnią długość i z ostatniego roku sprawdziłam. I tak mi wyszło :
28,31,25,29,28,31,29,26,29,28,31,26,30. (2016/2017)
Wykresu nie prowadzę. I co z tego wynika dziewczyny? To już nie wygląda w sumie jak regularny cykl.
Z poprzedniego roku wyszło mi tak:
30,30,29,28,27,28,29,30,29,31,28,29. (2015/2016)
I do 2016 właśnie takie miałam cykle, ileś tam lat wstecz to były wahania miedzy 27 a 29 max, a teraz to już chyba wiek robi swoje.
bertha lubi tę wiadomość
Dakota -
Dakota-twoj cykle są regularne.
Karolus to tój mąż ma kondyche, fajnie potańczycie sobie- też bym tak chciala.
Bertha trzymam kciuki,Karoluś81, bertha lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3