Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie niedzielnie. Temperatura dzisiaj lekko spadla z 37.21 na 37.08 zrobiłam test bo 15 dpo i biel aż po oczach razi. I tyle z tego wszystkiego czekam na @.
Test biorę na klate- nieczego innego się nie spodziewałam, jakoś mi nawet smutno nie jest, przynajmniej clo sie nie zmarnuje mam jeszcze jedno opakowanie.
Teraz czekam na was dziewczyny.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, szkoda najlepsze, ze mnie czeka to samo, dzis rano wstalam z mysla, ze po co sie nawet ludzic, ze bedzie inaczej niz przez ostatnie 3,5 roku ale sciskam Cie mocno, nie chce Ci tez robic zludnej nadziei ale dokad nie przyszla @ to jeszcze nic nie jest przesadzone, glowa do gory!Dakota
-
Dziewczyny jakoś pykło wczoraj i dzisiaj. Udało się wyluzować i było bardzo fajnie
Muszę bardziej wierzyć w mojego Męża
Alicja cały czas zaciskam kciuki. Póki nie ma @ to wszystko możliweDakota, Alicja81, doty22, bertha, Eni_gma lubią tę wiadomość
-
Fajnie Karoluś, że się wyluzowaliście- teraz temperaturka fajnie w górę powędruje i tak będzie trzymać!
A ja czekam- i to jest najgorsze.Dakota, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
doty22 wrote:18.06.2016 Wiecie co,tak mnie dziś olśniło... Za miesiąc 27 lipca wyjeżdżamy na urlop na dwa tygodnie do Turcji i wg moich wyliczeń będą wtedy dni płodne i owulacja tam... Mam chytry plan, ten cykl opuszczamy i chudniemy a w urlop dajemy z siebie wszystko i będzie dzidziuś
Także kochane odpuszczam następny cykl
Wszystkim starającym się życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki
Nowe dziewczyny witam serdecznie
A zaciążonym gratuluję
Zaglądam do Was i czytam regularnie ale nie mam kiedy pisać... Pracuję jeszcze...
U mnie dobrze. Zaczęłam już 29 tydzień maluszek rośnie i czasem kopie mocno. Ja przybrałam już ok. 10 kg. Poza tym czas wypełnia mi praca, na razie... Od 16 lutego będę miała już zwolnienie, więc odpocznę.
A tak na szczęście dla Was :
Alicja81, Dakota, hewa81, bertha, Karoluś81, Anulka0407, ktosiowa, Magdusia06, MamaLili, Annie1981 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Tak czekam. Niestety.Ja romumiem, że nie poszło, że negatywny test itp. ale dlaczego ta @ nie chce sie rozkręcić, dzisiaj nawet nie plamiłam, brzuch co jakiś czas ćmi i tyle.
A u Ciebie który to dc?
Doty leci ten czas, już 29t. Wszystkiego najlepszego dla Was.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, może beta powie więcej? Bo jak nie ciąża to może problem z progesteronwm?
Tak u mnie leci czas, szybciej niż się spodziewałam. Niedawno był pozytyw a teraz już końcówka
Dakota mam nadzieję że doczekasz się w tym cyklu tego Ci życzęAlicja81, Dakota, Papierówka lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Dakota wrote:Bertha, a Wy jak dlugo sie staracie?
Temp od przyszłego cyklu juz nie mierze temp, bo nic mi ona nie pomaga. Monitoringi mam wiec wiem kiedy owu, zreszta mam regularnie. A po owu zawsze mam piękne temperatury i nic one nie znaczą..
No i co najważniejsze, zaczynamy ivf. W lutym pierwsza wizyta kwalifikująca, a w marcu mam nadzieje pierwsze podejściehttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Alicja u mnie dzis 20dc, jeszcze jakies 8 dni min mnie czeka, ja naprawde mam zle w glowie jakbyscie wiedzialy dziewczyny ile juz mam objawow! Doty niech sie spelni to co napisalas . Bertha no to tak rok krocej ode mnie ci to zajmuje, tyle, ze ja nigdy nie bylam jeszcze w ciazy.Dakota
-
Dziewczyny jestem taka głodna na tej diecie przed rektoskopia. Byle do wieczora. Kolacja będzie najprzyjemniejszym elementem tego dnia
Myślę że owu miałam wczoraj. Postaram się następne dwa tygodnie przeżyć bez większych emocji
PozdrawiamDakota, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Ja cały czas trzymam za was wszystkie kciuki!!!
Ostatnio nie mam czasu pisać, sporadycznie na ciężarówkach, ale w pracy roboty full, Jeszcze na dodatek synek mi choruje, wziął antybiotyk, ale jakoś zeszły tydzień dalej go kaszel męczył, siedział z babcią w domku, bo ja do pracy niestety muszę... Teraz poszedł do przedszkola i dalej go trzyma. Już nie wiem ile tak będzie. Muszę iść na kontrolę w tym tygodniu i zobaczymy.
U mnie i maluszka wszystko ok, byłam 1 lutego na wizycie, mamy już 4,5 cm Teraz w środę prenatalne i lekki stresik...Dakota, Karoluś81, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Karola, kciuki za prenatalne!! Gdzie zdjecie 4,5 centymetrowego szczescia??
Dotty, piekny brzucho
U mnie dzisiaj termin @, jeszcze nie przylazła, ale temp juz spadła. Test oczywiscie biały. Co dziwne, lekko mnie piersi zaczynaja pobolewac przy dotyku i się dziwie że w dzien @..Karola555 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny robiłam dziś progesteron i mam już wyniki i kłopot, tzn nie wiem czy to powód do zmartwień. Mam przekroczoną normę górną, a zawsze miałam w górnej normie. Wynik mam 26,18 a norma jest do 23,9. Myślę, że to wynik dwóch c żółtych, ale zawsze jak jest coś poza normą to się niepokoje.
Miałyście tak? Powinnam się skonsultować z gin? Ona mi mówiła, że jakby był za niski to mam dzwonić, a nie wiem czy to źle, że jest za wysoki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 15:47
Dakota