Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdybym wiedziała, że są da różne Q10 to bym w aptece Panią zapytała, ew. by mi ściągnęła z hurtowni- ale to był jedyny Q10, który miała- mówiła natomiast, że dla mnie będzie ok.
Karoluś trzymam kciuki za jutrzejszą wysoką temperaturę.
Anulka napisz na reakcję mężą.Karoluś81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Maggi. Dziekuje. Tak, moja pierwsza ciaza. GP pytal czy mamy dzieci. Powiedzialam, ze nie chociaz moj maz ma corke z poprzedniego malzenstwa. Nie wiem jakby bylo gdybym sie przyznala.
Natomiast czytalam na temat in vitro i okazalo sie, ze refunduja to bez wzgledu na ilosc posiadanych dzieci. Tylko, ze to jest inaczej dla kazdego regionu, wiec trzeba by sie wczytac.
Dakota. Ja mojemu mezowi tez dawalam Q10
Najpierw bralam wiesiolek, ale po 2 miesiacach nie bylo rezultatow, wiec dolaczylam siemie lniane i roznica byla juz po tygodniu-dwoch. Na kazda kobiete zadziala co innego, bo juz rozne opinie slyszalam odnosnie tych dwoch specyfikow.
Ja siemie lniane kupowalam w ziarnach i sama mielilam w blenderze, bo wyczytalam, ze ono szybko traci wlasciwosci po zmieleniu, wiec te ze sklepu moga nie byc skuteczne.
Anulka. Podziwiam, ja bym nie wytrzymala tak dlugo z dobra nowina Napisz koniecznie jak maz zareagowal.
Ja kiedys tez porownywalam Femibion classic i Femibion Natal 1 i zdecydowalam sie na ten drugi, ale juz nie pamietam dlaczego
Alicja. Ja czytalam, ze ubichinol i ubichinon to jedno i to samo ale marketing zrobil nagonke na ten tanszy, zeby wiecej kasy wydawac.
Tu masz linka do artykulu jakbys chciala poczytac. Jak dla mnie bardzo rzetelny, bo powoluje sie na badania naukowe:
http://www.q10qh.com/pl/ubiquinone-or-ubiquinol-does-it-really-matterAlicja81 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Eni_gma wrote:Dziewczyny in vitro refundowane jest teraz tylko przez niektóre samorządy i to raczej dopłata niż refundacja całkowitych kosztów. U mnie to 5 tys zł co stanowi ok. połowę kosztów pierwszego transferu.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej
Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć do staraczek '81. Moja "krótka" historia: staramy sie o pierwsze dziecko od lipca 2015, niedługo więc stuknie 2 lata. Rezultatów jak na razie żadnych. Mieszkam w UK i pod koniec listopada zaczełam przygodę z tutejszą służbą zdrowia. Teraz jest już koncówka cyklu, 23 dc, więc gorący czas dla głowy.
Dakota lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
Krrropka fajnie, że dołączyłaś do nas
Mój mąż meeeega zaskoczony jak otworzył paczuszkę w której były buciczki i test
Nie mógł uwierzyć i kilka razy pytał czy "na prawde?!"
Bardzo się cieszy
No ale teraz bardzo zastanawiamy się jaka będzie reakcja reszty rodziny... moich córek i rodziców. Na pewno będą zaskoczeni i nie wiem czy pozytywnie, bo nikt chyba by nawet nie pomyślał, ze możemy mieć jeszcze dziecko w tym wieku...
No cóż... czas pokaże.
We wtorek idę na pierwszą w ciąży wizytę i mam wielką nadzieję, że zobaczę maleństwo i będzie pierwsza focia
Miłej niedzieliAlicja81 lubi tę wiadomość
-
Anulka a cóż to za stwierdzenie cyt. "możemy mieć jeszcze dziecko w tym wieku".
a w ogóle super, że mąż się cieszy, córki też będą się cieszyły zobaczysz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 13:29
Anulka0407 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dzięki dziewczyny
Ale na prawdę mamy stresa przed reakcją rodziców, zwłaszcza, że wszyscy razem mieszkamy...
Będzie co będzie... A My na prawdę jesteśmy szczęśliwi -
Kropka witaj wśród nas. Fajnie że nasz rocznik jeszcze w gazie
Anulka nie martw się tylko ciesz bo jest czym
Ja dzisiaj jestem mega śpiąca, wczoraj byłam smutna, brzuch nie boli, czysto ale temperatura spada. Jutro raczej będzie wiadomo co i jak. Wtedy zadzwonię umówić się na czystość i będę się psychicznie przygotowywać do hsg.
Pozdrawiam jaka senna ta niedziela... -
Hej dziewczyny:) wyjechalismy sobie na weekend, ale widze, ze faktycznie w weekend dosc spokjnie:) Witaj Kropka wsrod rocznika 81:) w podzbiorze "staramy sie o pierwsze dziecko" Anulka alez bym chciala moc taka nowi e przekazac swojemu mezowi a rodzina na pewno przyjmie nowine wspaniale:) czego bardzo Ci zycze:) Karolus jeszcze sie nie lam ja tez juz mam te mysli typu, ze a moze jednak sie udalo, wszystko jest moliwe itp, choc objawy jak co mesiac przed @, to juz w zeszlym cyklu byly jakies dziwaczne bardziej. Ja nawet wykresow nie robie, po pierwszej probie od razu odpuscilam:) a na kiedy masz termin @? Ja chyba jednak 14 a nie 15 powinnam dostac @. Alicja jak u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 21:23
Anulka0407 lubi tę wiadomość
Dakota -
Dziękuję za przywitanie
Alicja81 faktycznie, już długo, czasem nie wierze, że aż tyle i dalej nic. Na ten cykl sie nie nastawiam za bardzo, czuję zbliżająca sie @ -
Karoluś mam podobnie jak ty z tym samopoczuciem i zachodzę w głowę, jak to możliwe, skoro w ogóle się nie nastawiałam od początku cyklu. A teraz jak dwa dni do @ to mnie wręcz jakaś depresja dopada. Okropne, trzymaj się
Ps. nadzieja jednak jeszcze jest:)Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
Ech... szkoda słów na to wszystko. Niby nie ma dramatu, cały czas wierzę że kiedyś się uda, przecież jeszcze kilka lat mam na starania. Ale chciałbym już teraz oglądałam jak wariatka wykresy ciążowe szukając podobnego do mojego, tylko że zakończonego ciążą. Jeszcze mam nadzieję że temperatura jutro podskoczy. Choć liczę się z tym że @ przyjdzie nawet dzisiaj.
Musiałam się trochę wygadać
Pozdrawiam Was i życzę optymizmuDakota lubi tę wiadomość