Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja nic nie piszę żeby nie zapeszać, ale kciuki zaciśnięte z całych sił
Mama Lili dobrze, że już lepiej -
Mąż się ogarnął jest dobrze, dziś mega płodny śluz i kłócie w prawym jajniku... muszę dziś uwieść mojego małża
Alicja taki spadek to nie spadek - w każdym bądź razie jeszcze nic nie jest przesądzone, tak samo u Ciebie Dakota. Trzymam kciukiDakota, Karoluś81, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy robicie korektę temperatury?. Zazwyczaj mierzę o 6.30, dzisaj zmierzyłam 5.20 czyli godzinę wcześniej. Wiem wiem tonący brzytwy się chwyta, ale mam taką cichą nadzeję, że wcześnie wstałam dlatego tak mi zjechała ta temperatura.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Czyli teoretycznie zamiast 36.87 można skorygowac do 36.97???
Z tym testem zobaczę jutro jaka będzie temperatura. Coraz bardziej boli mnie podbrzusze tak typowo na @, więc sama nie wiem. Ale nadzieja jest ogromna.Karoluś81, Dakota, MamaLili lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Alicja wszystkie moje koleżanki zgodnie twierdzą, że w szczęśliwym cyklu już, już czuły @, która jednak nie nadeszła, więc...
Alicja81, Dakota lubią tę wiadomość
-
U mnie lekko podniosła sie temperatura do 37, ale to i tak dało biel na teście. Mogłam sie tego spodziewać bo od wczoraj niemiłosiernie boli mnie podbrzusze. Także czekam ładnie na @.
Karoluś co tak ci ta temperaura skacze?
Annie- teraz zauważyłam fotkę- slicznie już urośliście.
Dakota, Kropka a jak u Was?Annie1981 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Witajcie dziewczyny, chcialam Was poinformować, ze w poniedzialek 3 kwietnia o 9.28 przyszedł przez cc na swiat Szymonek moj malutki. Mial 3350 g i 52 cm dlugosci. My nadal q szpitalu, ja po cc powoli dochodze do sił, mleczka jeszcze malo qiec dokarmiamy głodomorka mm. Pozdrawiam Was dziewczynki wszystkie i wierze, ze kazdej z was uda sie przytulic do serca wlasne dzieciątko. Tego Wam życze jak najszybciej.
Alicja81, Karoluś81, Annie1981, Dakota, MamaLili, Kajka81, bertha lubią tę wiadomość
Aqga