Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajny taki długi weekend.
Ja od wtorku w pracy po urlopie i nie mogę się ogarnąć z dokumentami. U mnie niestety jeszcze w sobotę czeka praca więc tylko połoa eekendu jest moja.
A jeżeli chodzi o cykl to myślę, że @ przyjdzie w sobotę.To w poniedziałek wypadnie 3 dc i zrobię nieszczęsną prolaktynę.
Karoluś, dakota- trzymam kciuki za WasKaroluś81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dziewczyny dajcie znać, jak wyniki
-
U mnie wiadomo jest identycznie jak w poprzednim cyklu. Wczoraj lekkiego doła załapałam, mam świadomość, że jeszcze tylko 2 cykle z clo i przymusowy odpoczynek- bo wątpie by jajca same urosły.
Kropka, a jak u Ciebie?, ile doterminu @?Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Jestem juz po wizycie. Cale szczescie bylo USG, bo w UK to nie takie oczywiste
Lekarz powiedzial, ze dziecko jest juz za duze na ladne zdjecie, wiec troche slabo widac Z lewej strony jest glowka, a ta biala linia, ktora idzie u gory to kregoslup Lekarz byl zadowolony z USG i nie widzial tam nic niepokojacego. Mialam test potrojny i mam nadzieje, ze w krwii tez wyjdzie niskie ryzyko syndromu Downa
W kazdym razie widzialam glowke, serduszko, nozki, raczke i po raz pierwszy slyszalam serduszkoAlicja81, Karoluś81, Dakota, Anulka0407, krrropka, MamaLili, ktosiowa, Maaggi lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie bardzo ładnie. Dobrze że ciąża zdrowa, dzidziuś też możesz się cieszyć tym pięknym czasem
Wczoraj wieczorem przyjechaliśmy na wieś. Dzisiaj będę rozkładać rzeczy w szafach i sprzątać.
Temperatura u mnie w dół, brzuch boli, @ tuż tuż. Byle do 9 wytrzymała bo wtedy mam czystość. Znowu cudu nie będzie. Będzie za to hsg i wtedy zobaczymy co dalej. Czy jeszcze będzie nadzieja.
Póki co jej nie tracę
Przed nami jeden z najpiękniejszych tygodni w roku, cieszmy się tym świątecznym czasem
Alicja, Dakota trzymam kciuki, żeby te wredne @ nam wreszcie odpuściłyDakota, Annie1981, Alicja81, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Annie fajny dzidziuś I super że wszystko dobrze, oby tak dalej.
Alicja powinnam dostać @ w poniedziałek i czuję sie całkiem normalnie, jak na koncówke cyklu. Czyli piersi nadwrażliwe, brzuch napięty i lepiej mnie nie drażnić, bo gryzę
A wczoraj byliśmy odwiedzić znajomych, zaczeli się starać równo rok po nas i właśnie zaczeli 7 miesiąc ciąży. Aż sobie z tego wszystkiego wina wypiłam, sporo wina Tak jakoś miałam nadzieję, że będziemy razem z brzuchami chodziły z kumpelą. No trudno...
Poza tym czekam na święta, a na dzisiaj zaplanowałam sprzątanie, tylko jeszcze nie chce mi się zaczynać, to zajrzałam tutajAnnie1981, Karoluś81, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Podczytuje Was ale zwczyczajnie nie mam czasu póki co na pisanie.
Trzymam za Was kciuki.
Karolus fajny taki odpoczynek na wsi.
Annie super że u Ciebie i maleństwa wszystko jest w porządku. Cieszę się.
Ja byłam na badaniach polowkowych i mój synek rośnie i dokazuje. Jest wszystko dobrze. Ale ten czas leci mi bardzo szybko.
Teraz w pracy przyszła pani która będzie mnie zastępować i muszę ją uczyć i nawet nie mam czasu żeby otworzyć neta.
Jak tylko znajdę chwilę czasu wrzucę wam fotkę.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego weekendu.Alicja81, Karoluś81, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karola, same dobre wiadomosci od Ciebie i innych dziewczyn jak znajdziesz czas to koniecznie wrzuc zdejecia bobasa . Mi wlasnie dzis odpuscily juz piersi, tak, ze czekam na @, nie nazwe tego, ze spokojnie czekam bo juz jestem przybita, jak przyjdzie to chyba bedzie straszne zdolowanie tym razem, zwlaszcza, ze Swieta beda i wiadomo, rodzina, dzieci dookola. No nic, kwiecien poswiecam na totalna diagnostyke. Kropka ja z kolei dzis mialam sprzatac, ale jakos ni sie odechialo wszystkiego. A jak u Was dziewczyny?Dakota
-
Karola- już połowa!!
a ja w pracy niestety. Tak się szybko rano zerwałam, że temperatury nie zmierzyłam. Mam nadzieję, że @ dzisiaj przyjdzie- zaczyna się już coraz bardziej rozkręcać.
Kolega dzisiaj z pracy do mnie zadzwonił z informacją, że mu się śniłam i że w ciąży byłam- ot taki głupiutki sen, więc kulturalnie o 7.00 dzwoni pytać czy wszystko ok?
(kolega z tych co plemnikami strzelają)- bo już kolejne dzieciątko zrobił
Miłego weekendu.
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Cześć Dziewczyny! Kilka dni mnie nie było, nowy cykl rozpoczęty oczywiście, kwiecień odpuszczam, bo juz w maju ivf!! Oby nic nie stanęło na drodze. 21.04 robię wymaz z pochwy, oby było czyściutko.
Brzuchatki, ależ ten czas leci!! Tak daleko juz wszystkie jestescie!
Aqga, gratulacje!!!
Widze ze @ u was tez juz za rogiem albo juz zawitały.. brakuje jakis nowych kreseczek na wątku!
Kciuki za hsg Karolus i Dakota!Karoluś81, Eni_gma lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Karola555. Świetnie, że polowkowe tak pięknie Ci wyszły. Koniecznie wrzuć fotkę
Karolus81. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Bertha. Ivf juz w maju, to szybko zleci. Mocno trzymam kciukiKaroluś81, bertha lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja dziś spotkałam sąsiadkę która urodziła niedawno trzecie dziecko, pytała czy ja dołączam do grona "wózkowych", powiedziałam że jeszcze nie ale pracujemy nad tym. Okazało się że lepiej mówić o staraniach niż nie mówić - teraz przynajmniej na jakiś czas mam spokój z pytaniami
Byłam też na zajęciach (robię kurs księgowy), za dwa tygodnie egzamin kończący. Trochę mam stresa ale mam chociaż czym zająć głowę w oczekiwaniu na @Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Dopiero 18-19.04 więc trochę tego czekania jest ale staram się myśleć o czymś innym, od dwóch tygodni chodzę 2 razy w tygodniu na fitness, teraz jeszcze dojdzie nauka.
Jak zdam to będę szukała nowej pracy. W sumie to już od roku myślę o zmianie ale chciałam jeszcze w tej starej zajść w ciążę. Niestety jak na razie się nie udało a ja doszłam do wniosku że nie chcę tkwić w tym punkcie czekając na coś co może się nie wydarzyć. Zobaczymy jak będzieKaroluś81 lubi tę wiadomość