Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bertha trzymam kciuki za IVF- musi się udać!!!
Dakota- mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Dziewczyny odebrałam wyniki:
prolaktyna -344 (od 102-496)więc w normie'
TSH- 1,49 (norma 0,27 do 4.2) a październiku było 0,480
FT3- 4.22 (3.13-6.76) było 5.43
FT4- 13.67 ( 12-22) było 1,24
Dzwoniłam do doktora- podobno wszystko jest ok, ale martwię się, że tak mi skoczyło TSH i FT4.bertha lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
szkoda Dakota, ale nie martw się dołączysz do rodzenia dziecka w styczniu 2018r tak jak ja i karouś
A jeszcze podęłam decyzję, że jest to mój ostatni cykl z clo- szóstego cyklu juz nie będzie.Dakota lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Dakota wrote:No to dziewczyny zaczynam nowy cykl, @ właśnie przyszła. Zrobię sobie za dwa dni prolaktynę i witaminy i może dorzucę te hormony co Ty Alicja.
Nie wiem, jak to możliwe, ale mamy perfekcyjnie zgrane cykle. Ja też dzisiaj zaczełam, ż tym, że mi się spóźnił o 1 dzien.
Berta życzę powodzenia!Dakota, bertha lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, MamaLili teraz to juz nie ma wyjscia, plan na 2018 Kropka no zrownalysmy sie, ale ja nie bede mogla pewnie w tym cyklu sie starac i oby tak bylo, bo gorzej jak za tydzien z hakiem okaze se, ze w ogole nie mam po co juz sie starac. Karolus co u Ciebie? Udalo Ci sie przyspieszyc hsg?Dakota
-
Dakota a kiedy masz hsg? Dobrze pamiętam, że 21?
To jeżeli będziesz się czuła ok, nie ma co rezygnować ze starań.
Ja idę dopiero 27, więc niestety, u mnie cykl na pewno stracony. W tym miesiącu kibicuję i mam nadzieję że w koncu ktoraś przetrze szlak! -
Bo dopiero 27 mam mieć (oby!) hycosy wiec już będzie po owulacji.
-
Tak w uk podchodzą, chcą żeby się zabezpieczać w cyklu w ktorym ma być badanie.
Dakota lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja bym z tym winem uważała. Alkohol to jednak trucizna dla organizmu. Nawet jak na jedna rzecz pomaga to na 10 innych szkodzi. Czytałam, ze jak ktoś długo sie stara to powinien całkowicie alko odstawić.
Na ednometrium pomaga wiele innych rzeczy jak Wit B czy orzechy z tego co pamiętam, więc nie ma sensu sie truć.
Bertha. Trzymam kciuki za ivfDakota, bertha lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Cześć
Nie przyspieszałam hsg bo do soboty biorę antybiotyk. Na szczęście czuję się prawie dobrze. Pogoda taka brzydka, że nic mi się nie chce. W piątek zacznę coś pichcić bo lubię świeże jedzonko.
Ogólnie raczej nie przejmuję się tym całym hsg. Teraz to już nie mam wpływu na to co będzie. Myślę że najgorzej nie będzie, a jeśli nawet to liczę na to, że da się naprawić co nieco.
Staram się na spokojnie przyjmować rzeczywistość. Mam już 36 lat, prawie 2 lata staramy się bez efektu więc muszę się liczyć z różnymi scenariuszami. Wczoraj miałem gorszy dzień, ale na szczęście dzisiaj lepiej
Dziewczyny tylko spokój może nas uratować. Nie denerwujemy się
Życzę Wam powodzenia we wszystkich Waszych staraniach.
Kajka81, Alicja81, Dakota, krrropka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie się mocno, wiem jakie uczucie bezsilności pojawia sie kiedy nie można zajść w ciążę- o Julię staraliśmy się dwa lata, o to drugie szczęście już prawie trzy.
A tak w ogóle to się ładnie z @ zebrałyśmy- prawie jednocześnie. Odstaje jedynie MamaLili.Dakota, krrropka, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, zgralysmy sie faktycznie, a jeszcze Karolus zgralysmy sie z lepszym nastawieniem bo mi dzis o dziwo tez jakos poluzowalo napiecie z tym hsg, tzn ja zawsze nastawiam sie na najgorszy scenariusz ale tez dzis pomyslalam, ze co ma byc to bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 17:31
Annie1981, krrropka, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Dakota -
Alicja81 wrote:Bertha trzymam kciuki za IVF- musi się udać!!!
Dakota- mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Dziewczyny odebrałam wyniki:
prolaktyna -344 (od 102-496)więc w normie'
TSH- 1,49 (norma 0,27 do 4.2) a październiku było 0,480
FT3- 4.22 (3.13-6.76) było 5.43
FT4- 13.67 ( 12-22) było 1,24
Dzwoniłam do doktora- podobno wszystko jest ok, ale martwię się, że tak mi skoczyło TSH i FT4.Alicja81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)