Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję za życzenia. Życzę Wam żeby nadzieja Wielkanocnego poranka trwała w Was cały czas
I oczywiście smacznego jajka i mokrego śmingusa dyngusa. Nasz rocznik pamięta stare dobre szalone mokre czasy hehehe
Dakota, MamaLili lubią tę wiadomość
-
To i ja dołącze z życzeniami.
spokojnych, radosnych i rodzinych świąt Wielanocnych i oby spełniło się każdej z nas to najważniejsze życzenie.
Karoluś oj pamiętam- mokre były poniedziałkiDakota, Karoluś81, MamaLili lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dziewczyny odebrałam wyniki, tak to wyglada:
prolaktyna - 25,30 ng/ml (norma 4,79-23,30)
TSH - 2,070 (norma 0,270-4,200)
FT3 - 3,36 (norma 2,04-4,40)
FT4 - 1,17 (norma 0.93-1,71)
wit d3 - 29,80 (norma od 29)
kwas foliowy - 19,7 (norma 4,60-18,70)
Prolaktynę mam podniesioną, skonsultuję to z lekarzem, faktycznie muszę poszukać innego. Wit d ledwo w normie. Jeszcze sprawdziłam, ze w lutym TSH miała 1,830.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 14:24
Dakota -
Cześć dziewczyny dzięki za życzenia
Ja również życzę Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych. Odpoczywajcie, przede wszystkim psychicznie. Mam nadzieję, że pogoda mimo prognoz dopisze
Dakota ja przy pierwszych staraniach też miałam prolaktynę na podobnym poziomie i udało się zajść ale Ty się tak długo starasz że konsultacja u innego lekarza (a nawet dwóch) to dobry pomysł.Alicja81 lubi tę wiadomość
-
Zdrowych, wesołych świąt Wielkanocnych. Smacznego jajka, mokrego dyngusa.
A mi dzisiaj w kościele w czasie święcenia ktoś podrzucił do koszyczka jajko. Uznałam, że to dobry znak i wirtualnie Wam podaję dalej
Wesołego Alleluja!MamaLili, Karoluś81, Dakota, Kajka81, Eni_gma, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Dakota prolaktyne skonsultuj, tsh w lutym było lepsze. Bierzesz jakiś lek na tarczyce, chodzisz do endokrynologa?
Ja się relaksuje, wszystko ogarnięte. Na 22 idziemy do Kościoła
Dakota mam pytanie. Czy przed hsg masz zakaz seksu? Pielęgniarka która mnie zapisywala mówiła żeby nie, ale na necie różnie piszą. Najważniejsze żeby do zapłodnienia nie doszło przed badaniem. Pytam bo nie wytrzymalismy dzisiaj z Mężem ale uwazalismy, i ten tego na pewno nic nie będzie. Normalnie jak nastolatki jakieś głupie, ale co zrobić? Tak to jest z tym zakazanym owocemDakota lubi tę wiadomość
-
Karolus w szpitalu mi powiedziala lekarka tylko ze do 11 dc trzeba zrobic, moja lekarka mi mowila, zeby nie wspolzyc przed, ale jak uwazaliscie to nie ma sie czym martwic jesli chodzi o tarczyce to sie nie lecze bo nie mialam powodow do tej pory, jednak z wiekiem wszystko sie zmienia, prolaktyne powtorze, tsh jeszcze znalazlam z pazdziiernika to bylo 1,600 cos tam wiec rosnie mi ewidentnie. No nic jestem juz tak spieta tym wszystkim, ze teraz juz czekam na hsg. My dzisiaj tez wypoczywalismy, moze to i dobrze, ze to badanie zaraz po Swietach bo udaje sie mysli zajac czyms innym.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
hej! Karolus kciuki za histero!!!
Karoluś81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny jestem po. Muszę trochę dojść do siebie bo dostałam narkotyk na znieczulenie, więc tak na szybko powiem, że jest dobrze. Kontrast spłynął, jajowody drożne. Bolało trochę samo zakładanie cewnika, ale kontrast nie bolał. Dakota pytaj o co chcesz. Później więcej napiszę
Dakota, bertha, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Karoluś no to wspaniała wiadomość Mnie interesuje czy możesz od razu się starać? Czy kazali odpuścić ten cykl i jeszcze jaki miałaś wynik biocenozy? Bo ja dziś odebrałam i mam 2, ale lekarka powiedziała mi, że to prawidłowy wynik.
Ależ Ci zazdroszczę, że jesteś już po możesz odetchnąć z ulgą, a ja do piątku to chyba wyjdę z siebie.
I techniczne pytanie, po jakim czasie wychodzisz ze szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 12:02
Dakota -
Też miałam 2 czystość pochwy. Czyli ok. Mogę się starać od razu, w sumie po dzisiejszym usg wychodzi na to, że owulacja tuż tuż. Dzisiaj na pewno nie będzie mi się chciało starać, ale jutro może spróbujemy
Zobaczymy co powie lekarz przy wypisie. Póki co jestem w szoku że tacy mili tu wszyscy lekarze i pielęgniarki.
Dakota lubi tę wiadomość