Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
To nam się wątek rozkręcił na otwarcie weekendu
Enii piękna histeria. Będę trzymała kciuki żeby po gorącym lipcu była córeczka
Annie ale masz fajnie. Zdrówka i spokojnego wypoczynku. Bo po porodzie będzie się działoAnnie1981, Enii lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:Enigma widzę że wychodzisz na ostatnią prostą. Na kiedy termin? Jak się czujesz?
Grunt, że jeszcze chwilka i będziemy się z moją królewna przytulaćKaroluś81, Enii, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Alicja dzisiaj 14 dc, co gorsze zaczynam sie martwić bo owu nie ma. I w zeszłym cyklu tez nie było. Mnie na owu bardzo bolą janiki, w tamtym cyklu wcale mnie nie bolały, w tym pobolały 2 dni w zeszłym tyg i koniec. A normalnie to 4, nawet 5 dni bolą. No nic, zobaczymy, może jeszcze przyjdzie, na razie chyba mnie stres zzera. A co do badania to niby w przyszłym tygodniu, ale sie nie napalam, po tych cyberatakach w tutejszej służnie zdrowia jest masakra, masa zabiegów poodwoływana, więc znowu może być różnie.
Na razie się mocno nastawiam, że w sierpniu uda mi się pojechać do Pl i wtedy bede sie chciała z lekarzem od napro spotkać.
Enigma ładnie
Annie fajnie, że Ci na rękę chcą iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 21:11
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Enii. Z teorii przepowiadani płci ja wierzę tylko w siłę plemników. Podobno przytulanie w dzień owulacji owocuje chłopczykiem a przed owu dziewczynką. U mnie się sprawdziło - serduszkowanie było dzień przed owu i jest dziewczynka
Enii lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Cześć dziewczyny, witaj Enii
Jak tam u Was po weekendzie? Tak sobie poczytałam o płciach i jest jeszcze ta metoda z bety hcg, że jak duży przyrost to dziewczynka, a jak mały to chłopczyk .
Kropka nie jest powiedziane, że jak nie boli to nie ma owulacji, bardziej bym patrzyła pod kątem śluzu płodnego.
Enigma piękne imię, trzymam kciuki, a na kiedy masz termin?
Karoluś jak samopoczucie u ciebie przed wizyta u napro?
Alicja, MamaLili, Bertha, co u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 08:58
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
Annie1981 wrote:Enii. Z teorii przepowiadani płci ja wierzę tylko w siłę plemników. Podobno przytulanie w dzień owulacji owocuje chłopczykiem a przed owu dziewczynką. U mnie się sprawdziło - serduszkowanie było dzień przed owu i jest dziewczynka
Ja też wierzyłam w tą teorię, ale jestem ewidentnym jej zaprzeczeniem. IUI Była dokładnie tuż po pęknięciu pęcherzyka więc pierwsze powinny dotrzeć plemniki najszybsze (z materiałem genetycznym XY) a jest dziewczynka zamiast chłopca
Natomiast co dziwne przy obu dzieciach zgadza mi się płeć w chińskim kalendarzu płci. Ot taka ciekawostka
Termin wg usg 06.06, wg om 10.06Dakota lubi tę wiadomość
-
Enigma już tylko kilkanaście dni i będziesz tulic małą Wiki do serca
Annie widzę że sukienka w innym kolorze a brzuszek rośnie ładnie
Dakota u mnie mega spokój. Czuję że dobrze robię z tą naprotechnologia. Co do tego cyklu to jestem gotowa na wszystko. Będzie ciąża, genialnie, przyjedzie okres, jakoś to przeżyję i do przodu
Najważniejsze że cały czas gramy z Mężem w tej samej drużynie. Właściwie to mnie najbardziej uszcześliwia, a jeśli będzie coś więcej to cudownie.
Wczoraj byli u nas pielgrzymi z Gdańska w drodze do Częstochowy. Zabrali ze sobą naszą intencję a gwarantują efekt, bo po drodze mają zaprzyjaźnionego bociana i już dla kilku par przez 30 lat swego pielgrzymowania wymodlili dzieci, w tym czworaczki Dodam że w czasie ich krótkiego odpoczynku w naszym ogrodzie bocian trzy razy przeleciał nad nami także wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią że będzie dobrze
Ja chciałabym córeczkę i synka. Ale wiadomo, byle było chociaż jedno i żeby było zdrowe czego i Wam życzęDakota, Enii, Alicja81, Eni_gma, bertha, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karoluś fajna ta historia z pielgrzymami Ciekawa tez jestem jakie będą Twoje wrażenia po tym spotkaniu w piątek. Koniecznie daj znać.
Enii ja jestem w pierwszej ciąży w życiu, nigdy mi się wierzyć nie chciało,że tak jest, jak pytałam kobiety w ciąży czy chcą chłopca czy dziewczynkę, a one odpowiadały, że im wszystko jedno byle zdrowe było. A teraz to już rozumiem, choć czasem spada na mnie taka myśl o tej płci, ale to dlatego, że jest dużo imion męskich, które nam się wspólnie podobają z mężem, naprawdę łatwo będzie o kompromis, a dla dziewczynki będzie trudniej hehe.
Jeszcze się tak ciągle bije z myślami czy pić tą kawę czy nie, nie ukrywam, że np dziś bym się napiła bo mi się normalnie oczy kleją. Co robić ?
Enigma bardzo mi się podoba ta data 06.06 A w ogóle to ja nie chciałam znać płci przed urodzeniem dziecka, ale mąż powiedział, że jak tylko będzie można to chce wiedzieć od razu więc uznałam, że się wykończę, że on wie a ja nie A jak to sprawdzałaś na tym chińskim? Pierwsze słyszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 11:37
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
Dakota, Ktosiowa kiedy macię wizytę serduszkową??.
Julią w ciązy lekarz powtarzał,że będzie chłopak, więc z męzem juz imie wybralismy - dobrze, że ciuszki były fioletowe, zielone itp., dopiero w 36 tc okazało się, że córka będzie. Juz jak urodziłam to mi jakos dziwnie było, że Julia a nie Olek.
Karoluś to jak tyle bocianów to trojaczki muszą być
A i jszcze w tym miesiącu udało mi się zakupić olej z wiesiołka (nie tabletki),miałam tyle śluzu, że wkładkę co chwila zmieniałam, a mąż jaki uradowany . Tak więc tabletki w porównaniu z olejem to niewiele dają.Dakota, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3