Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka wrote:Ja mam przeczucie ze tym razem będzie dziewczyna hcg rośnie tak samo ale sugeruje się serduszkowanien, że mogły przetwac tylko żeńskie
Do jakiego teraz gina chodzisz? Ja chyba zmienię gina, byłam w klinice w wawie i mi dr polecił dr Alicję Halbersztadt.
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
karolinams. Objawy u Ciebie jeszcze mogą przyjść, ale też nie muszą Ja jedyne na co narzekam w ciąży to nawracające zapalenia pęcherza. Poza tym uważam, że przechodzę ciążę książkowo i nie ma do czego się przyczepić. Tobie życzę, aby było podobnie
Mi też mówią, że za ładnie wyglądam jak na dziewczynkę i że brzuch jest jak na chłopaka a jednak córeczka będzie Także nie ma co wierzyć w te przesądy Czytałam, że one niewiele mają wspólnego z prawdą.
Papierówka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Enigma jak ja mogłam taką informacje przegapic??? AAAA! Gratuluję
Ale zwalę winę na Twój suwaczek Całusy dla WiktoriiEni_gma lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:a jak były starania u was w tym cyklu? Rozumiem ze kilka dni przed owu?
Do jakiego teraz gina chodzisz? Ja chyba zmienię gina, byłam w klinice w wawie i mi dr polecił dr Alicję Halbersztadt.
Ostatnie starania były dwa dni przed owu
Będę chodzić prywatnie, do Ginemedica do dr. Szwabowicz. Raz u niej byłam awaryjnie z krwawieniem w tamtej ciąży i mi wyjatkowo przypadła do gustu. Fachowa, duzo wyjasnia, miła i delikatna.
Do tej pory chodziłam na NFZ do dr. Żołnierczyka. Tez dobry, ale terminy fatalne. Tylko w poniedziałki i półtora miesiąca wcześniej trzeba się rejestrować i tylko w godzinach pracy.
W tej ciąży postanowiłam sobie zminimalizować wszystko co jest źródłem zbędnych stresow. NFZ mnie wybitnie stresowalo, kolejki do badań krwi, terminy, stosunek do pacjenta... tym razem sobie tego zaoszczędze Jeszcze nie byłam u ginekologa odkąd zaszłam teraz w ciążę. Czekam aż do wizyty serduszkowej. 26 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 22:12
Eni_gma lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Cześć. U mnie jednak owulacji nie było. Program wymazał ją gumką myszką. Czyli miałam rację. Za tydzień termin @. Mam nadzieję że przyjdzie na czas hehehe, chyba pierwszy raz czekam na okres, ale tak naprawdę żeby przyszedł
Talla lubi tę wiadomość
-
Nie denerwuje się. Wyjątkowo jestem ostatnio spokojna i o niebo lepiej śpię od czasu jak odstawiłam bromka. Czytałam że po odstawieniu tego leku różnie dziewczyny reagowaly. U mnie póki co brak owu i dlatego zastanawiam się jak będzie z @. Ale tak sobie myślę, że te cykle bezowulacyjne zdarzają się czasem bez względu na lekarstwa i chyba wtedy okres też normalnie przychodzi? Miałyście takie sytuacje?
Dakota lubi tę wiadomość
-
Karoluś. Ja słyszałam, że cykle bezowulacyjne są jednak trochę dłuższe, bo nie ma co wywołać krwawienia.
Papierówka. U nas serduszkowanie było dzień przed owu i jest dziewczynka, więc ja jakoś wierzę w tą teorię
Dobrze robisz nie śpiesząc się do lekarzy. Ja też pierwszy raz byłam dopiero na serduszkuKaroluś81 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Alicja faktycznie "ciekawy" Twój wykres, może powinnaś od tylu patrzeć?
Mój też jakiś w tym niesiącu dziwny, niby owu była w 10 dniu. Troche wcześnie, myślałam że 14 dnia mi temperatura spadnie, a tu cały czas wzrost. No zobaczymy, jak sie sytuacja rozwinie, ale na zbyt wiele nie liczę.
Eni_gma, Dakota lubią tę wiadomość
-
Krrrropka, udostępnij wykres! Kiedy masz termin @ i kiedy test?
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hej dziewczyny! Trochę mnie nie było, najpierw ful roboty a potem długi weekend bez dostępu do neta
Kolejny cykl bez starań. Niestety. Choruje na astmę, do tego dochodzi alergia. Miałam ustawione leki pod kątem ewentualnej ciąży ale nie dały rady. Musiałam wziąć coś więcej i dlatego muszę poczekać ze staraniami. Myślę że do starań wrócę na przełomie sierpnia i września. Trochę mnie to zdołowało ale trudno myśleć o robieniu dzieci jak traci się oddech idąc do kuchni i z powrotem
Czytam, kibicuje i czekam cierpliwie na swoją kolejDakota lubi tę wiadomość
-
MamaLili oj szkoda. Ale może ta przerwa pozwoli Ci odetchnąć (pomimo prooblemów z oddychaniem ) i we wrześniu czeka Cię niespodzianka.
A u mnie cudowny weekend, przyjechali znajomi i korzystając z pogody spędziliśmy dwa dni na plaży, czuje sie prawie jak po urlopie
Dziewczyny udostepniłam wykres więc jeżeli macie ochotę to zerknijcie. Chociaz dzisijeszej aktualizacji nie będzie, temp mierzę o 5, spać poszłam o 5.30...MamaLili lubi tę wiadomość
-
Hej.
MamaLili współczuję. Choroba to nic fajnego a jeszcze jak przeszkadza w spełnianiu marzeń to tym bardziej kicha. Lato szybko minie, odpoczniesz psychicznie i będzie jesienna ciąża
Dzisiaj odebrałam paczkę z apteki, mam zapas femibionu i ten ubichinol co bralas Ty Dakota.
Ktoś testuje w najbliższym czasie?
Jak się czują brzuszki?
Liczę że po tym cyklu przerwy, następny będzie bardziej konkretny i staraniowyDakota, MamaLili lubią tę wiadomość
-
MamaLili, wykorzystaj ten czas na porządna diagnostykę. Jak będziesz wiedziała co i jak, ruszysz do "roboty" z nowym zapałem. Przełom sierpnia i września, gdy organizm jest naładowany witaminą D, to najlepszy czas do zachodzenia.
Dakota, MamaLili lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, byłam dziś na usg, fajne było bo już przez brzuch no i widziałam dokładnie "misiaczka" - tak mówiła pani doktor Wszystko: raczki, nóżki, palce, nawet wydawało mi się, że profil ma mojego męża hehe choć wiadomo, że jeszcze za wcześnie na takie spostrzeżenia
Wszystkim Wam życzę takiego usg jak najszybciej!!!
Powiem Wam, że myślałam, że doktor powie, że to bliźniaki bo ten mój brzuch jest tak duży,prawie w żadne spodnie się już nie dopinam a od ostatniej wizyty (3tyg temu) przytyłam 1kg . Jejku jak tak dalej pójdzie to będę wielorybem hehe. Od kilku dni piję siemię lniane - wcześniej miałam tabletki i w ogóle nie wiem po co je produkują, bo maja się nijak do działania naparu. A tak to zaparcia mi trochę popuściły odkąd piję len, więc może nie będę przybierać już w takim tempie:). To chyba tyle nowości u mnie, a jeszcze mi opryszczka wyskoczyła na wardze, ale doktor powiedziała, że groźna byłaby wtedy jakby to był pierwszy raz.
Karoluś to ile ci zostało do terminu @? I jak w ogóle Twoje obserwacje?
MamaLili bardzo Ci współczuję astmy, ale wiesz jak to jest, co się odwlecze to....
Alicja i jak u Ciebie?
Kropka, na kiedy masz termin @?
Bertha dawno nie pisałaś Jak z tym nowym lekarzem? Umówiłaś się już?
Ppierówka jak sie czujesz?
Ktosiowa faktycznie nam ucichła A jestem ciekawa co u Ciebie?
Anulka co u Ciebie?
Enigma córeczka grzeczna? Czy daje Wam "popalić "?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 13:14
Papierówka, Karoluś81, ktosiowa lubią tę wiadomość
Dakota -
Annie1981 wrote:karolinams. Objawy u Ciebie jeszcze mogą przyjść, ale też nie muszą Ja jedyne na co narzekam w ciąży to nawracające zapalenia pęcherza. Poza tym uważam, że przechodzę ciążę książkowo i nie ma do czego się przyczepić. Tobie życzę, aby było podobnie
Mi też mówią, że za ładnie wyglądam jak na dziewczynkę i że brzuch jest jak na chłopaka a jednak córeczka będzie Także nie ma co wierzyć w te przesądy Czytałam, że one niewiele mają wspólnego z prawdą.
Objawów mi nie brakuje tzn, nie tęsknie za tym dobrze mi tak czując się superDakota, Annie1981 lubią tę wiadomość