Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktosiowa kciuki za maleńką, corcie są fajowe
Karoluś a moze ten cykl nie jest stracony?,
Annie już niedługo będziesz mamą, stres już jest czy jeszcze nie?Karoluś81, ktosiowa, Annie1981 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hej Dziewczyny, długo mnie nie było, ale powiedzmy, że jestem w temacie .
Jakoś tak w wakacje dużo się działo, że nie zaglądałam na forum zbyt często, ale sprawdzałam co u Was od czasu do czasu z wielką nadzieją, że się Wam udało. W każdym razie nadziei nie tracę i myślę o Was.
U mnie wszystko ok, 21 tydzień ciąży, podobnie jak Ktosiowa jestem po połówkowym i z dzieckiem wszystko w porządku. Będzie dziewczynka z tym, że u nas od 12 tygodnia było wiadomo, że dziewczynka i to się nie zmieniało przez kolejne usg aż do połówkowego. Kłopot mamy natomiast z imieniem do tego stopnia, że jest to na razie temat którego nie ruszamy, bo od razu są nerwy itp. Zawsze wiedziałam, że dla dziewczynki będzie wielki problem z imieniem w naszym przypadku. Trochę mnie to smuci ale co zrobić. Jeśli o mnie chodzi to czuję się dobrze, nie mam żadnych dolegliwości (odpukać) poza tym, że ciężko mi utrzymać nerwy na wodzy jak już się zdenerwuję. Do tej pory tyję średnio 1 kg miesięcznie ale na zdjęciach widzę, że wygląda to jakbym tyła więcej .
Postaram się zaglądać częściej i trzymam za Was mocno kciuki.
Ktosiowa ja również gratuluję synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 08:32
Karoluś81, Alicja81, Anulka0407, Talla, ktosiowa lubią tę wiadomość
Dakota -
Dakota to nie głupota, imię jest ważne, uważam że każde swoim znaczeniem w jakimś stopniu określa ludzi.
Czasem fantazjuje o imieniu dla dziecka, ale staram się dla własnego dobra nie robić tego zbyt często póki co
Ja na pewno miałabym problem z męskim imieniem. Dla dziewczynki sporo pomysłów -
Ktosiowa dobrze że teraz maleństwo pokazało co trzeba. U mojej cioci tak się zakrywal na każdym usg, że do końca miała być dziewczynka a tu poród i zamiast Michasi jest Michał
Dziewczyny jak patrzę na mój idealny wykres to zaczynam mieć mdłości hehehe:-)
Z każdym dniem jestem coraz bardziej w ciąży. Tak będzie aż do piątkuDakota, Alicja81, Anulka0407, Eni_gma, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Karoluś juz dlugo na wątku czekamy na nową ciążę- więc wypadałoby zaciążyć. A że jestes najbliżej z nas do terminu @- wypada na Ciebie
Ktosiowa syn jak pisze Enigma też jest suuuper. Macie juzjakieś imie?; Dakota napewno jakieś ładne i obojgu wam pasujące imię wybierzecie.
A u mnie jakoś tak bez emocji, nic mi się nie chce- nawet o staraniach myśleć.Dakota, Karoluś81, Eni_gma, ktosiowa lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
ktosiowa wrote:U mnie zmiana planów: jednak Syn!
Karolus!! no wykres CUD MIÓD!!! ale by bylo cudownie Kiedy testujesz? nie trzymaj nas dlugo w niepewnosci
u mnie @ przyszla zgodnie z planem w poniedzialek, i od wtorku biore antykoncepcje!!
Czyli start dlugiego protokolu ivf 22.09 wizyta gdzie dostane cala rozpiske lekowDakota, Alicja81, Karoluś81, Annie1981, ktosiowa lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kochane - gratulacje - widzę, że u was dużo się dzieje! Na przykład dziewczynki stają się synkami;) super!!! Kochane ja wracam na dobre. Znowu mam ten sam stan emocji co dwa lata temu, z kawałakiem;P kiedy zaczynałam starania. Tym razem jest problem - dalej nie mam okresu przez kp. To jest dla mnie mega trudne sytuacja, bo ledwo męża namówiłam na 3 kolejkę;P bo on uważa, że stary jest etc.;P no i że skoro ma być trzecie, to powinno być szybko - ja tez tak myślę, żeby chcociaż między tymi młodszymi była mala róznica wieku. Gin kazał odstawić kp, a myślałam, że wystarczy ograniczyć mocno;....
pozdrawiam Was serdecznie!!!ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Ktosiowa. Co za niespodzianka, to gratuluję synka. Cieszycie się czy na razie szok?
Dakota. Cieszę się, że dobrze czujesz i że połówkowe dobrze wyszły
Karoluś81. Co z tym testem? Czekamy
Szyszka1. Niestety lekarze nie wiedzą wiele o laktacji, oni nie uczą się o tym na studiach. Najlepiej skonsultuj się z doradcą laktacyjną, bo mi się też wydaje, że wystarczy ograniczyć. Nie trzeba całkowicie rezygnować, szkoda by było.
Alicja81 wrote:Annie już niedługo będziesz mamą, stres już jest czy jeszcze nie?
Stres związany z całym CC i przywitaniem Emilki pewnie pojawi się w przyszłym tygodniu. Od dziś równy tydzień!
Karoluś81 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A nasza Marysia od zeszłego czwartku po drugiej stronie brzucha. Przetrzymali nas w szpitalu bo małej spadła waga, ale odrabiamy straty.
Muszę przyznać, że wchodzenie do tej samej wody, gdy miało się już odchowaną pięciolatkę jest, hm, dziwne. Za to jest też jakoś spokojniej, juz kiedyś się to brało i wyszło się cało;)Alicja81, Karoluś81, doty22, Dakota, ktosiowa, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Kajka super wieści, niech Marysia zdrowo się chowa.
Annie- faceci tak mają, im sie w ogole nie spieszy i na wszystko zawsze jest czas.
Szyszka- strasznie długo ie masz @, może sklnsultuj to z innym lekarzem. Mam nadzieję, że szybo uda Wam się zaciążyć.
Karoluś jak na froncie?,Annie1981, Karoluś81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3