Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
doty trochę długo Ci się spóźnia, jak na biel. Może faktycznie spróbuj rano, albo najlepiej idź na betę, jak masz możliwość, to powinno wyjaśnić sprawę. Bo przecież testy nie dają 100 proc pewności.
-
O matko co tu się dzieje:-)
Dotty 6 dni spóźnienia to dużo- a czujesz coś, jakieś oznaki @??, dziewczyny maja rację jutro rano teścik zrób.
Karoluś- 12 dpo - trzymam kciuki.
MamaLili- jak u Ciebie?
A ja już po @- znaczy się można męża molestować!!doty22, Karoluś81, MamaLili lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Karoluś81 wrote:
Ja zaczynam wpadać w czarną otchłań przedokresowej rozpaczy....
Ech
Ja nie wiem, ludzie w kosmos latają, chcą Marsa podbijać, a nie potrafią wymyśleć nic, żebyśmy OD RAZU wiedziały czy się udało.
Albo jakąś pigułkę która pozawla zapomnieć na ten najgorszy czas.
Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Tak za tydzień poniedziałek na 8.00 mam wizytę. To będzie 13 dc i mam nadzieję, że będziemy podglądać jajca. Myslę, że znowu zapisze mi clo a czy cos więcej nie wiem.
Karoluś a na co ty buerzesz acard?Karoluś81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Acard dostałam na wszelki wypadek. Pomaga w zagniezdzeniu z tego co wiem. Dużo staraczek bierze acard. Lekarz mi przepisał
Alicja dobrze że w takim czasie tuż przed owu idziesz do lekarza. Mam nadzieję że będzie piękne jajo co doda Wam skrzydeł do starańWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 19:46
-
Krropka, nie mam możliwość z Jankiem pojechać do laboratorium, żeby zrobić betę.
Alicja, zgadzam się, to bardzo dziwne że okresu nie mam, ale domyślam się dlaczego.
Było molestowanie? Kciuki zaciśnięte
Karoluś, masz rację, dużo staraczek bierze acard. Mam nadzieję że Tobie też pomoże zajść w uprawnioną ciążę
MamaLili trzymam kciuki aby @ nie przyszła, a molestować męża żebyś mogła tak dla przyjemności przez całe 9 miesięcy
A u mnie na teście sprzed chwili biel bieli... Czyli sprawa jasna. To nie ciąża. A domyślam się dlaczego nie mam jeszcze okresu. Przestałam karmić, hormony poszalały. Ot, co... Czekam na @Karoluś81 lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Dotty. Właśnie się zastanawiałam na ile regularne mogą być okresy przy KP. Bardzo prawdopodobne, że spóźnienie jest bo przestałaś karmić. Może jednak też być ciąża, bo skoro ten cykl się rozjechjał to nie wiesz kiedy była owu i czy to nie za szybko na test. Trzymam kciuki, żeby jeszcze wyszedł pozytyw
Przykro mi, że skończyłaś karmić. KP to bardziej delikatna kwestia niż mogłoby się wydawać. W dzisiejszych czasach jest mnóstwo wynalazków przeszkadzaczy laktacji i trzeba wielu rzeczy pilnować niestety. Ja zwracam uwagę na wiele szczegółów, a jak będzie to zobaczymy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Doty może jednak, kciuki wciąż zaciśnięte.
Karoluś i to jest dobry sposób Macie już coś upatrzonego?
-
Karoluś, mocno trzymam kciuki za Ciebie
U mnie nic nowego. Okresu dalej brak. Ale brzuch już pobolewa. Szyjka wysoko i zamknięta. Śpię już lepiej. Wczoraj poćwiczyłam sobie i trochę nerwy się rozluźniły
Annie, wydaje mi się że moje hormony nie zdążyły się ustabilizować zanim skończyłam karmić, dlatego nie mogę z pewnością stwierdzić że mam regularne miesiączki. Natomiast nie pamiętam żeby okres kiedykolwiek mi się spóźnił z innych powodów niż ciąża... Nie potrafię tego inaczej sobie poukładać w głowie... A teraz to chyba się starzeję
Kattalina, gratuluję studniówkiAntek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku