X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie wiem że dzisiaj jest 15 dpo, myślę że dwie bety wystarczą.

Jak wszystko się potwierdzi, to wyjdzie na to, że będę mogła któraś z Was uszczęśliwić żelem conceive plus :-)

kattalinna, Greetta, Eni_gma, Dakota, Enii lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że się potwierdzi :-)

Karoluś81, Dakota lubią tę wiadomość

age.png
  • Greetta Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś81 wrote:
    Dzień dobry :-)
    Melduję że wysikałam dwa różne pozytywne testy. Drugie kreski pojawiły się od razu, są mocne, nie mam wątpliwości.
    Teraz czekam w laboratorium. Trzeba zrobić tak ze trzy bety dla pewności i spokoju :-)
    Jestem w dobrym nastroju, bardzo się cieszę :-) nie wiem co napisać. Jest dobrze :-)

Karoluś, kochana z całego serducha Ci gratuluję i życzę zdrówka oraz nudnych 9-ciu miesięcy :D <3 <3

<3 Synio 02.02.2006 31tc cc <3 Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 <3 Synio 05.01.18 39tc sn :D <3
    82down152kmv2jv8.png
  • Eni_gma Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAROLUS!!!!! Najpierw zobaczyłam zdjęcie profilowe i nic już nie czytam bo za bardzo się ekscytuje!!! (przeczytam za chwilę ;)) o rajuśku!!! Gratulacje!!!! Boże ale się cieszę!! Zdrowia dla Ciebie i Kropeczka. Rośnijcie zdrowo!!!

Ide teraz czytać :P

Karoluś81, Dakota, kattalinna lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73053.png

km5shdgexoin43nx.png

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, to dzisiaj czuję się jak gwiazda forum :-)

Tak mi się trudno skupić na pracy. Wzięłam się za porządkowanie papierów, bo przy tym nie muszę za dużo myśleć.

Eni_gma, Dakota, krrropka, kattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość

• Eni_gma Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś czekam na wieści o becie, kreski nie pozostawiają wątpliwości, ale lepiej sprawdzić przyrosty. Twoj M już wie? :D

Dakota lubi tę wiadomość

km5shdgexoin43nx.png

• Eni_gma Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś81 wrote:

Tak mi się trudno skupić na pracy. Wzięłam się za porządkowanie papierów, bo przy tym nie muszę za dużo myśleć.

Kochana no dzisiaj jest Twój dzień :D

Dakota lubi tę wiadomość

km5shdgexoin43nx.png

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wie. Przy napro to ciężko o tajemnicę, zresztą On też bardzo czekał :-)

Nie wytrzymałam, zadzwoniłam do laboratorium. Pan niechętnie, ale powiedział że hcg wynosi 230 coś tam. To chyba ładnie? Po pracy odbiore wynik. W sobotę powtórzę. Teraz dzwonię do przychodni i do lekarza :-)

Dakota, Enii, kattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość

• Dakota Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś cóż za wspaniała wiadomość, jesteś gwiazdą! Bardzo, bardzo Wam gratuluję! Beta jest bardzo ładna i w ogóle tak pięknie walczyłaś! Dziewczyny jestem pewna, ze wszystkim Wam się uda! A Tobie Karoluś życzę zdrowia i wspaniałych najbliższych dni- magiczny czas przed Tobą ☺️ No po prostu jestem zachwycona! Karoluś a progesteron robiłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 14:23

Karoluś81 lubi tę wiadomość

Dakota
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś81 wrote:

Trochę sie naczekałaś więc możesz teraz pogwiazdorzyć :) Beta chyba super, choć ja sie na tym nie znam.

Dakota, Karoluś81, Greetta lubią tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dakota miło Cię "widzieć" Co u Ciebie, jak się masz? Jak znosisz ciążę?

Dakota lubi tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Dakota Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kropka, ja tu do Was ciągle zaglądam ☺️ U mnie wszystko dobrze, 33 tc, ciąża jest dla mnie całkowicie bezproblemowa (pomijając zaparcia, wzdęty brzuch i straszne nerwy tak do 11 tyg

krrropka lubi tę wiadomość

Dakota
  • Dakota Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już któryś raz obcięło mi tekst! Nie wiem czy to u mnie jakiś problem ? To tak szybko dopisze co mi ucięło, ze jestem od tyg na urlopie, ze nie mamy jeszcze nic dla córeczki i ze już mam 13 kg na plusie. A i jeszcze, ze malutka jest naprawdę malutka bo w dolnej granicy choć w normie, z tego powodu lekarka kazała mi już iść na urlop, a chciałam pracować do końca listopada. Tak, ze choć myślałam, ze się nie męczę w ogóle to jednak dość słabo się wysypialam i to mogło mieć wpływ na jej wagę. Kropka a u Ciebie jak sprawy się maja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:00

Dakota
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dakota to super! Nie oddzywasz się, to myślałam, że się wyprowadziłaś na fiolet ;) Gratuluję dziewczynki, macie już imię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:27

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krropka nie poddawaj się i walcz. Spróbuj tej laparoskopii. Może tylko to jest problemem.
    Ja po operacji w 2006 roku, kiedy wycieli mi prawie cały lewy jajnik z torbiela tak że owulacji z niego dopiero rok temu doświadczyłam jak dostałam bromergon, a na prawym znaleziono ognisko endometriozy, jakoś przeszłam pozytywnie hsg w kwietniu tego roku.
    Tylko poproś o żel antyzrostowy. U mnie chyba to bardzo pomogło wtedy po operacji.

• krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś nie zamierzam sie poddawać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:27

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • doty22 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś, no w końcu na Twój dzień nadszedł czas! Zasłużyłaś na całą uwagę :-) bardzo się cieszę, że w końcu po tak długich staraniach zaszłaś. :-)
    U mnie dziś pierwszy dzień cyklu :-) to dobrze :-) bo się zastanawiałam kiedy w końcu będzie @ i jest. Zaczynam ostrą dietę i ćwiczenia. Cel - schudnąć 15 kg :-)

Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
    Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
    Szósta ciąża w toku
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolus. Co za news! Wspaniale! Aż mi łezki poleciały :) Twoja ciąża to najlepsze wydarzenie na tym wątku! Żebyś wiedziała, że jesteś gwiazdą, w końcu Ty :) Gratulacje!

Odnośnie latania to mamaginekolog pisała, że można, że ten zakaz to mit. Ja jednak też wolałam dmuchać na zimne ;)

Dakota. Czasami obcina tekst jak się pisze z telefonu i wstawia emoty.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • MamaLili Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie należy Ci się pogwiazdorzyć Karoluś. Za tą Twoją wspaniałą wolę walki, wytrwałość :)

Karoluś81 lubi tę wiadomość

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka ten żel to mi sami proponowali w klinice. Musiałam zapłacić za niego 600 zł.
    Lekarz odpisał. Mam brać euthyrox, acard. Resztę odstawiamy.
    Mam powtórzyć hcg i koniecznie tsh zbadać szybko. W sobotę to zalatwie.
    Jeszcze muszę się spytać o podróż, ale już jesteśmy pogodzeni z Mężem że nie pilecimy teraz na Gran Canarie.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie i wszystkie ciepłe słowa :-)

Teraz idę na mszę św podziękować Sprawcy tego Cudu :-)

Alicja81, krrropka, Annie1981, MamaLili, kattalinna, Greetta, Dakota, doty22 lubią tę wiadomość

‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ