X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie wiem że dzisiaj jest 15 dpo, myślę że dwie bety wystarczą.

Jak wszystko się potwierdzi, to wyjdzie na to, że będę mogła któraś z Was uszczęśliwić żelem conceive plus :-)

kattalinna, Greetta, Eni_gma, Dakota, Enii lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że się potwierdzi :-)

Karoluś81, Dakota lubią tę wiadomość

preg.png
  • Greetta Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś81 wrote:
    Dzień dobry :-)
    Melduję że wysikałam dwa różne pozytywne testy. Drugie kreski pojawiły się od razu, są mocne, nie mam wątpliwości.
    Teraz czekam w laboratorium. Trzeba zrobić tak ze trzy bety dla pewności i spokoju :-)
    Jestem w dobrym nastroju, bardzo się cieszę :-) nie wiem co napisać. Jest dobrze :-)

Karoluś, kochana z całego serducha Ci gratuluję i życzę zdrówka oraz nudnych 9-ciu miesięcy :D <3 <3

<3 Synio 02.02.2006 31tc cc <3 Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 <3 Synio 05.01.18 39tc sn :D <3
    82down152kmv2jv8.png
  • Eni_gma Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAROLUS!!!!! Najpierw zobaczyłam zdjęcie profilowe i nic już nie czytam bo za bardzo się ekscytuje!!! (przeczytam za chwilę ;)) o rajuśku!!! Gratulacje!!!! Boże ale się cieszę!! Zdrowia dla Ciebie i Kropeczka. Rośnijcie zdrowo!!!

Ide teraz czytać :P

Karoluś81, Dakota, kattalinna lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73053.png

km5shdgexoin43nx.png

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, to dzisiaj czuję się jak gwiazda forum :-)

Tak mi się trudno skupić na pracy. Wzięłam się za porządkowanie papierów, bo przy tym nie muszę za dużo myśleć.

Eni_gma, Dakota, krrropka, kattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość

• Eni_gma Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś czekam na wieści o becie, kreski nie pozostawiają wątpliwości, ale lepiej sprawdzić przyrosty. Twoj M już wie? :D

Dakota lubi tę wiadomość

km5shdgexoin43nx.png

• Eni_gma Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś81 wrote:

Tak mi się trudno skupić na pracy. Wzięłam się za porządkowanie papierów, bo przy tym nie muszę za dużo myśleć.

Kochana no dzisiaj jest Twój dzień :D

Dakota lubi tę wiadomość

km5shdgexoin43nx.png

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wie. Przy napro to ciężko o tajemnicę, zresztą On też bardzo czekał :-)

Nie wytrzymałam, zadzwoniłam do laboratorium. Pan niechętnie, ale powiedział że hcg wynosi 230 coś tam. To chyba ładnie? Po pracy odbiore wynik. W sobotę powtórzę. Teraz dzwonię do przychodni i do lekarza :-)

Dakota, Enii, kattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość

• Dakota Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś cóż za wspaniała wiadomość, jesteś gwiazdą! Bardzo, bardzo Wam gratuluję! Beta jest bardzo ładna i w ogóle tak pięknie walczyłaś! Dziewczyny jestem pewna, ze wszystkim Wam się uda! A Tobie Karoluś życzę zdrowia i wspaniałych najbliższych dni- magiczny czas przed Tobą ☺️ No po prostu jestem zachwycona! Karoluś a progesteron robiłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 14:23

Karoluś81 lubi tę wiadomość

Dakota
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś81 wrote:

Trochę sie naczekałaś więc możesz teraz pogwiazdorzyć :) Beta chyba super, choć ja sie na tym nie znam.

Dakota, Karoluś81, Greetta lubią tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dakota miło Cię "widzieć" Co u Ciebie, jak się masz? Jak znosisz ciążę?

Dakota lubi tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Dakota Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kropka, ja tu do Was ciągle zaglądam ☺️ U mnie wszystko dobrze, 33 tc, ciąża jest dla mnie całkowicie bezproblemowa (pomijając zaparcia, wzdęty brzuch i straszne nerwy tak do 11 tyg

krrropka lubi tę wiadomość

Dakota
  • Dakota Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już któryś raz obcięło mi tekst! Nie wiem czy to u mnie jakiś problem ? To tak szybko dopisze co mi ucięło, ze jestem od tyg na urlopie, ze nie mamy jeszcze nic dla córeczki i ze już mam 13 kg na plusie. A i jeszcze, ze malutka jest naprawdę malutka bo w dolnej granicy choć w normie, z tego powodu lekarka kazała mi już iść na urlop, a chciałam pracować do końca listopada. Tak, ze choć myślałam, ze się nie męczę w ogóle to jednak dość słabo się wysypialam i to mogło mieć wpływ na jej wagę. Kropka a u Ciebie jak sprawy się maja?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:00

Dakota
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dakota to super! Nie oddzywasz się, to myślałam, że się wyprowadziłaś na fiolet ;) Gratuluję dziewczynki, macie już imię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:27

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krropka nie poddawaj się i walcz. Spróbuj tej laparoskopii. Może tylko to jest problemem.
    Ja po operacji w 2006 roku, kiedy wycieli mi prawie cały lewy jajnik z torbiela tak że owulacji z niego dopiero rok temu doświadczyłam jak dostałam bromergon, a na prawym znaleziono ognisko endometriozy, jakoś przeszłam pozytywnie hsg w kwietniu tego roku.
    Tylko poproś o żel antyzrostowy. U mnie chyba to bardzo pomogło wtedy po operacji.

• krrropka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś nie zamierzam sie poddawać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:27

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • doty22 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoluś, no w końcu na Twój dzień nadszedł czas! Zasłużyłaś na całą uwagę :-) bardzo się cieszę, że w końcu po tak długich staraniach zaszłaś. :-)
    U mnie dziś pierwszy dzień cyklu :-) to dobrze :-) bo się zastanawiałam kiedy w końcu będzie @ i jest. Zaczynam ostrą dietę i ćwiczenia. Cel - schudnąć 15 kg :-)

Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
    Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
    Szósta ciąża w toku
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolus. Co za news! Wspaniale! Aż mi łezki poleciały :) Twoja ciąża to najlepsze wydarzenie na tym wątku! Żebyś wiedziała, że jesteś gwiazdą, w końcu Ty :) Gratulacje!

Odnośnie latania to mamaginekolog pisała, że można, że ten zakaz to mit. Ja jednak też wolałam dmuchać na zimne ;)

Dakota. Czasami obcina tekst jak się pisze z telefonu i wstawia emoty.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • MamaLili Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie należy Ci się pogwiazdorzyć Karoluś. Za tą Twoją wspaniałą wolę walki, wytrwałość :)

Karoluś81 lubi tę wiadomość

• Karoluś81 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka ten żel to mi sami proponowali w klinice. Musiałam zapłacić za niego 600 zł.
    Lekarz odpisał. Mam brać euthyrox, acard. Resztę odstawiamy.
    Mam powtórzyć hcg i koniecznie tsh zbadać szybko. W sobotę to zalatwie.
    Jeszcze muszę się spytać o podróż, ale już jesteśmy pogodzeni z Mężem że nie pilecimy teraz na Gran Canarie.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie i wszystkie ciepłe słowa :-)

Teraz idę na mszę św podziękować Sprawcy tego Cudu :-)

Alicja81, krrropka, Annie1981, MamaLili, kattalinna, Greetta, Dakota, doty22 lubią tę wiadomość

‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ