Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoluś81 wrote:Dzień dobry
Melduję że wysikałam dwa różne pozytywne testy. Drugie kreski pojawiły się od razu, są mocne, nie mam wątpliwości.
Teraz czekam w laboratorium. Trzeba zrobić tak ze trzy bety dla pewności i spokoju
Jestem w dobrym nastroju, bardzo się cieszę nie wiem co napisać. Jest dobrze
Karoluś, kochana z całego serducha Ci gratuluję i życzę zdrówka oraz nudnych 9-ciu miesięcyKaroluś81, Dakota lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
KAROLUS!!!!! Najpierw zobaczyłam zdjęcie profilowe i nic już nie czytam bo za bardzo się ekscytuje!!! (przeczytam za chwilę ) o rajuśku!!! Gratulacje!!!! Boże ale się cieszę!! Zdrowia dla Ciebie i Kropeczka. Rośnijcie zdrowo!!!
Ide teraz czytaćKaroluś81, Dakota, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:Hehe, to dzisiaj czuję się jak gwiazda forum
Tak mi się trudno skupić na pracy. Wzięłam się za porządkowanie papierów, bo przy tym nie muszę za dużo myśleć.
Kochana no dzisiaj jest Twój dzieńDakota lubi tę wiadomość
-
Mąż wie. Przy napro to ciężko o tajemnicę, zresztą On też bardzo czekał
Nie wytrzymałam, zadzwoniłam do laboratorium. Pan niechętnie, ale powiedział że hcg wynosi 230 coś tam. To chyba ładnie? Po pracy odbiore wynik. W sobotę powtórzę. Teraz dzwonię do przychodni i do lekarzaDakota, Enii, kattalinna, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Karoluś cóż za wspaniała wiadomość, jesteś gwiazdą! Bardzo, bardzo Wam gratuluję! Beta jest bardzo ładna i w ogóle tak pięknie walczyłaś! Dziewczyny jestem pewna, ze wszystkim Wam się uda! A Tobie Karoluś życzę zdrowia i wspaniałych najbliższych dni- magiczny czas przed Tobą ☺️ No po prostu jestem zachwycona! Karoluś a progesteron robiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 14:23
Karoluś81 lubi tę wiadomość
Dakota -
Karoluś81 wrote:Hehe, to dzisiaj czuję się jak gwiazda forum
Tak mi się trudno skupić na pracy. Wzięłam się za porządkowanie papierów, bo przy tym nie muszę za dużo myśleć.
Trochę sie naczekałaś więc możesz teraz pogwiazdorzyć Beta chyba super, choć ja sie na tym nie znam.Dakota, Karoluś81, Greetta lubią tę wiadomość
-
Dakota miło Cię "widzieć" Co u Ciebie, jak się masz? Jak znosisz ciążę?
Dakota lubi tę wiadomość
-
Już któryś raz obcięło mi tekst! Nie wiem czy to u mnie jakiś problem ? To tak szybko dopisze co mi ucięło, ze jestem od tyg na urlopie, ze nie mamy jeszcze nic dla córeczki i ze już mam 13 kg na plusie. A i jeszcze, ze malutka jest naprawdę malutka bo w dolnej granicy choć w normie, z tego powodu lekarka kazała mi już iść na urlop, a chciałam pracować do końca listopada. Tak, ze choć myślałam, ze się nie męczę w ogóle to jednak dość słabo się wysypialam i to mogło mieć wpływ na jej wagę. Kropka a u Ciebie jak sprawy się maja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 15:00
krrropka lubi tę wiadomość
Dakota -
Dakota to super! Nie oddzywasz się, to myślałam, że się wyprowadziłaś na fiolet Gratuluję dziewczynki, macie już imię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:27
-
Krropka nie poddawaj się i walcz. Spróbuj tej laparoskopii. Może tylko to jest problemem.
Ja po operacji w 2006 roku, kiedy wycieli mi prawie cały lewy jajnik z torbiela tak że owulacji z niego dopiero rok temu doświadczyłam jak dostałam bromergon, a na prawym znaleziono ognisko endometriozy, jakoś przeszłam pozytywnie hsg w kwietniu tego roku.
Tylko poproś o żel antyzrostowy. U mnie chyba to bardzo pomogło wtedy po operacji.krrropka lubi tę wiadomość
-
Karoluś nie zamierzam sie poddawać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 14:27
-
Karoluś, no w końcu na Twój dzień nadszedł czas! Zasłużyłaś na całą uwagę bardzo się cieszę, że w końcu po tak długich staraniach zaszłaś.
U mnie dziś pierwszy dzień cyklu to dobrze bo się zastanawiałam kiedy w końcu będzie @ i jest. Zaczynam ostrą dietę i ćwiczenia. Cel - schudnąć 15 kgAntek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Karolus. Co za news! Wspaniale! Aż mi łezki poleciały Twoja ciąża to najlepsze wydarzenie na tym wątku! Żebyś wiedziała, że jesteś gwiazdą, w końcu Ty Gratulacje!
Odnośnie latania to mamaginekolog pisała, że można, że ten zakaz to mit. Ja jednak też wolałam dmuchać na zimne
Dakota. Czasami obcina tekst jak się pisze z telefonu i wstawia emoty.
Karoluś81, Dakota lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kropka ten żel to mi sami proponowali w klinice. Musiałam zapłacić za niego 600 zł.
Lekarz odpisał. Mam brać euthyrox, acard. Resztę odstawiamy.
Mam powtórzyć hcg i koniecznie tsh zbadać szybko. W sobotę to zalatwie.
Jeszcze muszę się spytać o podróż, ale już jesteśmy pogodzeni z Mężem że nie pilecimy teraz na Gran Canarie.
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i wszystkie ciepłe słowa
Teraz idę na mszę św podziękować Sprawcy tego CuduAlicja81, krrropka, Annie1981, MamaLili, kattalinna, Greetta, Dakota, doty22 lubią tę wiadomość