Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Lianna wrote:Hewa, dla formalności trzymam kciuki za wynik dzisiejszej bety Na pewno będzie wszystko dobrze :*
Ja również się dołączam
Miłego piątunia życzęhewa81 lubi tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
No właśnie, kiedy???
Ktosiowa, jak po wizycie?
Ja też byłam dziś u nowej pani doktor. Mam nieco mętliku w głowie, ale to wszystko i tak zmierza w kierunku podjęcia konkretnych działań. Więc dobrze. W następnym cyklu hsg.
Karoluś, też lubię zaglądać na wątek, o którym wspomniałaś. Może kiedyś i ja tam coś napiszę... Dobrze jest pomarzyć.hewa81, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
Liana,
no cóż... jestem rozczarowana... Niby kazał zrobić pełno badań, wszystkie prywatnie i badanie nasienia tez... I to pełne z chromatyną? Ale tak jakoś dziwnie... Ze monitoring w przyszłym cyklu... Ze te badania... Ale w sumie to powiedział jakoś tak: ale my tu pani nie pomożemy, bobyp nie jest klinika leczenia niepłodności... I zbadał mnie tylko ręcznie... liczyłam na usg... Bo przecież mógł spróbować popatrzeć czy była owu.
Ogólnie
Ps nawet o kwas foliowy nie spytał... Chyba wrócę do mojego na NFZ.
-
Hej,
No więc mam świeżutką bete, dosłownie sprzed 15 min.
540,3
Chyba jest dobrze. Podwójna wartość ..... uffff .... ulżyło mi
Dziś nie mam jak, ale jutro już prześle Wam porcję dobrych wirusów ciążowych, a dziś póki co, kicham i prycham na Was
Jutro też więcej napiszę.
Buzi, buzikattalinna, ktosiowa, Greetta, Lianna, Tova33, Paula 44, Zuzia1, Maggia, Karoluś81, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
No i to mi się podoba buziaki i odpoczywaj :-*
Ktosiowa, a skąd tego lekarza wzięłaś? Jakiś z polecenia czy przypadek? Z tego co napisałaś to mam wrażenie że to kolejny z takich co to tylko piguły wypisują bez pytania
No i na jakiej podstawie stwierdził, że jesteś niepłodna i tylko do kliniki? Mam wrażenie, że lekarze bardzo łatwo umywają ręce od "problemów" bo łatwiej odesłać niż diagnozować. Na miejsce takiej pacjentki przyjdzie na wizytę inna po receptę i będzie miał i spokój, i kasę
Ja ciekawa jestem co mi mój lekarz powie jak przyjdę niedługo do niego, że te 12 miesięcy minęło...Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
Hewa, super!
Kattalinna,
Przypadek. Wybrałam centrum medyczne, weszłam na ginekologię, wzięłam pierwsze męskie nazwisko, bo wolę facetów, wpisałam nazwisko w Google, wyszły pozytywne opinie, chociaż dotyczyły one bardziej usg płodu i sie zapisałam.
Koleżanka była wczoraj w tym samym ośrodku, tylko ze u kobiety, tylko ze koleżanka 17 lat starsza i pobolewa ją cycek, wiec chciała skierowanie na usg. I dzisiaj mi piała z zachwytu, ze wypas, ze na dzień dobry spytała ja lekarka jak sie czuje itp, wskazała jej łazienkę z bidetem i środkami myjącymi etc, zbadała, zrobiła usg ginekologiczne, cytologię i wystawiła skierowanie na usg piersi i mammografie. Jeszcze wytłumaczyła, ze na usg piersi to widać jedno, a na mammografii drugie. I kazała przyjść po...
-
Ciężko z tymi lekarzami, ja zaczęłam plamić w 17 dc, w 21 i 22 dc leciało ze mnie jak przy miesiączce, poszłam dzień po spodziewanym terminie @ do lekarza, żeby zobaczył co i jaki - a on nic, wielkie nic, zbadał, wzruszył ramionami i tyle. Miesiączki nadal nie mam,a to 36 dc.
Człowiek idzie, chciałby dowiedzieć się czegokolwiek, chociaż tego, że tak czasami bywa, że nie należy się przejmować, a on popatrzył na mnie jak na idiotkę i po wizycie....Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hewa, pięknie Czekamy na pełen pakiet wirusów
Nieciekawe te historie o lekarzach. Ja u tej lekarki dziś spędziłam niemal 90 minut! I wielu badań nie zleciła, mówiąc, że teraz to nie ma sensu, zaplanujemy potem (np. właśnie przed hsg), żeby były jak najdłużej ważne.
Fakt, że wiele wyników miałam już ze sobą, to i miałyśmy o czym porozmawiać.
Tylko dobiły mnie statystyki... Ile procent szans z każdą inseminacją. -
Miłego weekendu życzę u mnie śnieg za oknem, cóż za zaskoczenie
ps. jeśli chodzi o lekarzy to osobiście jestem zdania aby im do końca nie ufać i jak jest taka możliwość to chodzić do dwóch różnych (nfz i prywatnie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:09
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Hello
U mnie też podobno śnieg ale boję się spojrzeć za okno bo nie lubię tego białego g...a dopóki nie mam dzieci w wieku saneczkowym to nie muszę
Leżę sobie jeszcze w łóżeczku, na mojej poduszce obok leży kot i czekamy na śniadankoktosiowa, hewa81 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Hello
Leżę sobie jeszcze w łóżeczku, na mojej poduszce obok leży kot i czekamy na śniadanko
Hewa jeszcze raz gratuluje cudne wieści, piękna beta!!
Miłego weekendu. My z M dzis wspólny dzień moze humor mi sie poprawi..bo jakiś ciężki czas..a jeszcze wczoraj rocznica śmierci ojca..
Juz nie przynudzam
hewa81 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]