Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoluś gratuluję serducha i tych 18 mm szczęscia.
Kochane życzę Wam szczęśliwych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Na nowy rok spenienia wszystkich marzeń.
Ciżężarówki za zdrowie Waszych maleństw pod serduchem, a dla nas starających by te starania zakończyły się szczęśliwie i z zielonym plusikiem w styczniu 2018r- a co!MamaLili, Greetta, Dakota, ktosiowa, Annie1981, krrropka lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Witajcie Kochane ja również dołączam się do życzeń świątecznych aby te święta były wyjątkowe, rodzinne i owocne w staraniach
Zaciążonym ciążowej nudy, staraczkom II tłustych kresek a mamusiom zdrowych dzieciaczków i spokoju
Wszystkiego dobrego w Nowym 2018 Roku z fasolkami pod serduchami
Ps. Kajka polubiłam za Marysię, współczuję śmierci taty
Napisze tylko że byłam na echo serca małego i żadna poprawa nie nastąpiła, na chwilę obecną wady serca nie ma bo dziecko w życiu płodowym świetnie sobie radzi z tą anomalią ale jak się urodzi to może się zrobić z tego wada jeśli ta dysproporcja zostanie. Pozostaje czekać do porodu i oby jak najpóźniej maluch przyszedł na świat bo ma wtedy więcej czasu dojrzeć.
Do tego wszystkiego leżę z przeziębieniem w łóżku, wszystkie świąteczne plany szlak trafił ale maluch ale najważniejszy i grzejemy się pod kołderkąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 15:15
ktosiowa, MamaLili, Annie1981, krrropka, Dakota lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Wesołych Świąt, spełnienia marzeń oraz pogody ducha.
Jak najszybszego ujrzenia dwóch kreseczek dla staraczek oraz zdrówka dla dzieciaczków w brzuszkach i tych na świecie
MamaLili, krrropka, Dakota, Greetta lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kochane Wesołych Świąt! Dużo radości i uśmiechu w ten piękny czas, dobra w Was i wokół Was. A także spełnienia marzeń, tych o dwóch kreskach dla staraczek, a dla mam obecnych i przyszłach zdrowych i szczęśliwych dzieciaczków. Najlepszego!
Annie1981, Dakota, Greetta lubią tę wiadomość
-
Haloooo! Jeszcze świętujecie czy tez lenistwo Was dopadłao i nic się nie chce? Niedługo nam watek na drugą stronę spadnie
U mnie w święta pojawił się nieproszony, ale jednak spodziewany gość, dobrze że dopiero w pierwszy dzień, a nie w Wigilię, bo wiadomo, jaka Wigilia taki cały rok (w zeszłym się sprawdziło). W tym cyklu liczę że owu będzie z tej właściwej strony i tak sobie wykombinowałam, że jakby co, to fajnie będzie mieć dzień Bożego Narodzenia jako początek szczeęśliwego cyklu, co nie?
A jak u Was dziewczyny, berta kiedy testujesz? Alicja jak tam? Mamusie jak pierwsze swięta z dzieciaczkami? Musiało być bardzo wzruszająco? Dla mamuś oczekujących pewnie też. -
Sama się rano zastanawiałam czy już pozostałe dziewczyny zakończyły świętowanie. Szkoda tylko, że bez śniegu grudzień.
Pęcherz przeziębiłam i ciężko mi w pracy wysiedzieć.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Cześć
Ja tam cieszę się z pogody, taka mi pasuje bardziej niż śniegi i mrozy
Po świętach i tygodniu na garnuszku u mamy moja waga wyskoczyła w kosmos niby ciąża trochę czyści sumienie, ale rozsądek krzyczy i ma rację. Po wyjedzeniu zapasów świątecznych z lodówki zaczynam "dietę"
-
Rzeczywiście święta były wzruszające z moim skarbeczkiem. Życzę Wam kochane, abyście również niedługo doznały tego uczucia
Mąż ma teraz 2 tygodnie wolnego, także pewnie będzie mnie mniej. Potem 1,5 tyg znowu będę sama i przyleci do mnie mama na miesiąc
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja leniuchuje jutro już sikne, ale to dopiero 8dpo. także wiążące testy dopiero za jakieś 4 dni.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Mnie mdłości zaatakowały ze zdwojoną mocą. Wczoraj trzy razy wymiotowałam....
A z jedzenia najbardziej smakują mi kiszone ogórki. Dobrze że w święta miałam apetyt bo szkoda by mi było.
Do wtorku urlop, później wracam do pracy ale mam nadzieję że najdalej do końca stycznia. W domu lepiej się czuję.
Wczoraj wybrałam się na zakupy, pierwsze wyprzedaże ruszyły. Po dwóch godzinach byłam padnieta, musiałam to odespac.
Kupiłam sobie botki a w lidlu przecenione spodnie i sweterek w rozmiarze 50. Nie mogłam się powstrzymaćAlicja81, MamaLili, Greetta lubią tę wiadomość
-
Święta, święta i po świętach dobrze, że znowu wolne. Może trochę odpoczne
Karoluś nie dziwię się że nie mogłaś się powstrzymać ja czekałam dość długo z zakupami. Coś ok 18 tygodnia. Pamiętam, ogladałam bodziaki w tesco i poczułam pierwsze kopnięcie mówię do męża, pewnie będzie dziewczyna skoro się uaktywniła na zakupach. I miałam rację a bodziaki wylądowały oczywiście w koszykuKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak u Was, u mnie piękne słońce. Podziwiam przez brudne szyby
U mnie dziś dzień w łóżku. Wczoraj po 21 zaliczyłam wizytę na izbie przyjęć po zobaczeniu krwi w toalecie. Stres ogromny przeżyłam, na szczęście wszystko w porządku, fałszywy alarm, jakieś tylko naczynko. Z tych nerwów jednak ciągle mam wrażenie, że mam twardy brzuch to wolę leżeć profilaktycznie. -
Trzymaj się Kattalina. I faktycznie lepiej dzisiaj odpoczywaj.
Alicja szukałeś konsultanta napro?
MamaLili teraz to już poczekam do przełomu drugiego i trzeciego trymestru z zakupami, ale już wiem jaka to będzie przyjemność. Nie tylko dla mnie. Mąż co trochę ogląda te mini ubranka
Zdrówka Wam życzę w Nowym Roku. Ja ten mijający będę dobrze wspominała, a następnego nie mogę się doczekać, zwłaszcza latakattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Witajcie ponownie dziewczyny,przepraszam, że pojawiam się i znikam... ale prowdzę dość szalony tryb życia próbując pracować przy roczniaku który ostatnio niestety chorował trochę a do tego Święta;) spróbuję trochę ponadrabiać,. Wybaczcie i nie wyrzucajcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 15:01
-
Kattalina współczuję stresu. Wiem jak to jest, ja zaczęłam krwawić w 15 tygodniu. Okazało się że pękł polip na szyjce. Zanim się okazało że to polip to taki stres był... jak nigdy wcześniej. Odpoczywaj.
Ja dziś mam urodzinowy dzień urodziny mam wprawdzie 2 stycznia ale Lila wygadała jaką niespodziankę ma dla mnie mąż i dostałam już dziś -
Witam sie Dziewczyny poświatecznie. Przepraszam, że nie złożyłam życzeń przed Świętami, ale pierwszy raz robiłam Wigilię u siebie i przygotowania trochę mnie pochłonęły. Poza tym padł mi telefon a mnie samą dopadł półpasiec (chyba synek przytargał z przedszkola) tak więc tego
Gretta ja chyba coś wcześniej przegapiłam u Twojego Maluszka. O jaką dysproporcję w serduszku chodzi. Mam nadzieje, że to nic groźnego.
Karoluś gratuluję pierwszego odsłuchu serduszka. Wiem jakie to wzruszające, sama przy Wiki pobeczałam się jak głupia. Co do kiszonych ogórków to jadłam pasjami w ciąży z Mikołajem i piłam sok z cytryn. M cytryny na kilogramy kupował tak mi smakował. Wróżę Ci zatem syneczka
Kropka kibicuję
Kattallina mnie też się zdarzyło jednorazowe plamienie, mam nadzieje, że u Ciebie będzie podobnie, ale w razie czego leż i odpoczywaj jak możesz.
Bertha? Sikałaś?
Szyszka MamaLili Annie Alicja ściskam :*
Już na jutro składam Wam najserdeczniejsze życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Oby był to dla Was rok spełniających się marzeń :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 17:36
Szyszka1, Greetta, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Kattallina leż, odpoczywaj i dbaj o dzidziusia. Cieszę się że to fałszywy alarm.
MamaLili fajnie takie podwójne urodziny. Pochwal się co dostałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 19:05
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Enigma, oczyiwscie sikalam, ale biel. Ale dopiero jest 9dpo. ja jeszcze nie trace wiary jak co miesiąc czuję że to ten cykl :D
Dakota, Alicja81, Greetta, MamaLili lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny na ten Nowy Rok- wszystkiego naj naj naj...
Karoluś nie szukałam instruktora napro- ostatnio mialam bardzo dużo stresów w pracy i wylądwałam u lekarza, który przepisał mi trochę medykamentów na uspokojenie (teraz jest fajnie i spokojnie) mam też zakaz starania się o dziecko do końca kuracji- nie wiem jak to długo potrwa. Mam nadzieję, że do lutego nie dalej.
styczniowe Ciężarówki jak brzuszki?? Będzie któraśszybciej rodziła?
Bertha- temperatura ładna,mam nadzieję, że zaraz pokażesz namdwie krechy. Trzymam kciuki.
MamaLIli- mała gadułka z tej twojej córci:-)Greetta lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3