Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoluś81 wrote:www.lichen.pl/pl/275/n_177/naprotechnologia_w_licheniu
Tu jest link, może skorzystasz AlicjoKaroluś81 lubi tę wiadomość
-
Czekam na początek nowego cyklu, @ powinna przyjść dziś/jutro. Ten cykl nie był staraniowy przez te nieszczęsne korzonki nie wiem czy w tym też nie wyluzuje bo 4 stycznia mam gina (teoretycznie kilka dni przed kolejną @). Chcę wziąć skierowanie na badania - takie podstawowe ale po co mam teraz płacić jak za miesiąc zrobię za free no i wtedy wznowimy starania choć nie wiem czy uda mi się odpuścić ten miesiąc
-
MamaLili zawsze mozecie na luzie, bez specjalnych starań coś pomajstrowac. Będzie to super, nie, to nic sie nie stało
-
MamaLili na psychike po 20 dc to chyba nic nie pomoze
U mnie dzis 15 i na razie luz blues, ale jeszcze kilka i zacznie sie znowu. Chociaz na wiele tym razem nie licze to stres i tak bedzie. -
Karoluś lepiej od 2 stycznia bierz L4.
Napisałam wiadomość na adres Lichenia, ale oni niestety materiałów mi nie prześlą, muszę zapisać się do instruktora w Gdańsku i tam kupić karty etc.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Chyba nie jestem uparta zobaczymy co w piątek powie lekarz.
Od wczoraj meczy mnie katar, ale chyba opanowalam sytuację dzięki czosnkowi, inhalacjom i okladom z cieplej soli.
Jadę na wieś relaksowac się totalnie. Zero sprzątania, gotowania, zakupów. No chyba że mi się znudzi to coś zrobię
Miłego weekendu. Nie przepracujcie sięAnnie1981, MamaLili lubią tę wiadomość
-
Karola udanego urlopu! Odpoczywaj. Co do l4 to zrob, jak sama uwazasz
Alicja bez sensu ze nie wysylaja. Ale dziewczyny maja racje, sprobuj w Gdansku.Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Cześć stresant Rozgość się, chociaż tradycyjnie życzę aby nie na długo. Aczkolwiek patrząc na to, jak rozwija się nasz wątek, może być i na długo, byle jak najszybciej z brzuszkiem. Może napisz nam coś o sobie, jak długo sie staracie itp.
-
Mam za sobą długą historię i dwa szczęścia w domu :)Starania o ciążę trwają bardzo krótko, w każdą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, ale niestety, nie każda zakończyła się sukcesem
2005-poronienie zatrzymane-10 tydzień
2006- sukces w 35tc.
2007-poronienie samoistne-9 tydzień
2008- sukces w 40tc.
2017-poronienie puste jajo płodowe-10 tydzień
Kolejne podejście przed nami, zobaczymy jak pójdzie....jestem pozytywnie nastawiona, chociaż męczy mnie katar już od kilku dni to pracujemy w "pocie czoła"
Po ostatnim poronieniu stwierdziłam, że już chyba za stara jestem i "natura" wie co robi, ale postanowiliśmy z mężem spróbować ostatni raz. Bardzo chciałabym, żeby się udało, bo trudno się pozbierać po każdym poronieniu.... -
Stresant oj, swoje przeszlas. Dobrze że nie cala ta historia jest smutna i masz tez swoje szczęścia. Życzę powodzenia