Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bertha i Kropka na całym ovu jest dużo dziewczyn 35+ które starają się o pierwsze dziecko. I większości się udaje. Co prawda często jest to długa i nierówna walka, ale wszystko jest możliwe Ja też jestem ciekawym i myślę budującym przykładem
Kattalina jeśli chodzi o płeć dziecka, to w sumie nic pewnego nie wiecie. Najważniejsze że dzieciątko zdrowe. A co lekarz o tym plamieniu mówił? Jak szyjka?
U mnie dzisiaj trochę lepiej, a na pewno nie gorzej.
Czekam na kuriera z bucikami
-
Annie1981 wrote:Kattalina. Cieszę się, że maluszek zdrowy A płeć jeszcze nie jest pewna, że lekarz tak powiedział?
Plamienie się skończyło, nie pytałam go nawet bo i tak by mnie odesłał do prowadzącego. Szyjka 37,4 mm, w piątek było 37 więc wszystko dobrze. Jestem spokojna już
Zobaczcie jaką ciekawostkę dziś znalazłam. Nasuwa się pytanie gdzie oni te badania robili
https://kobieta.onet.pl/dziecko/przed-ciaza/kiedy-rodza-sie-synowie-a-kiedy-corki/1wlz7hxWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:27
-
Czytałam kiedyś ten artykuł. Myślę że badania na grupie 5 tysięcy kobiet to jednak mały zakres. W każdym bądź razie z tego co obserwuje odnośnie rozmnażania, to moim zdaniem nie ma żadnych pewnych reguł. Natura jest nieprzewidywalna. I bardzo dobrze
A buciki super. Już się nie mogę doczekać lata -
Te badania to jakiś absurd. Ja też nie zauważyłam, żeby natura zbytnio zwracała uwagę na zamożność rodziców... I pytanie co z bliźniętami mieszanymi
Karoluś, a jakie butki kupiłaś? Moje dojdą w przyszłym tygodniu najwcześniej pewnie. Też nie mogę się doczekać -
Espadryle na lato ale takie nieoczywiste.
Ech, głowa mnie boli, rano mdłości i oglądanie muszli, katar mniejszy ale taka słaba jestem. Oczywiście bardzo się cieszę że jestem w ciąży, ale wolałbym mieć więcej energii. Może drugi trymestr coś odmieni. -
Badania dziwne, niedziwne, przyznawac się teraz która ma syna
Widzę że szalejecie zakupowo dziewczyny, ja też sobie dzisiaj kieckę kupiłam, z 40 funtów przeceniona na 9, takie wyprzedaże to lubię
kattalinna, Annie1981, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
Karolus, Podeslij linka do espadryli! Ja tez chciałam sobie kupić a słowem „nieoczywiste” mnie dodatkowi bardzo nimi zainteresowałashttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Cześć Dziewczyny,
Na forum jestem całkiem nowa. Przeczytałam kilka postów i trzymam za Was kciuki. Mam 2 synów (16 i 18) ale nagle spontanicznie postanowiliśmy postarać się o nowe maleństwo. Niestety pojawiły się nieprzewidziane problemy, które odsuną bądź całkowicie uniemożliwią ciąże ale jak na razie czekamy i jesteśmy dobrej myśli.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Kropka. Super przecena Ja byłam w Mothercare i kupiłam sobie sukienkę do karmienia przecenioną z 45f na 11f, dwupak staników do karmienia z 30f na 9f, zabawkę dla Emilki z 10f na 3f. Także z zakupów jestem bardzo zadowolona. Na pewno warto się wybrać w tym czasie.
Isaura. Witam i życzę powodzenia. Mam nadzieję, że jednak pokonacie wszelkie przeszkody.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
https://www.rylko.com/pl/produkt/1MKM9_SR2,133051,53.html
Bertha to link do bucikow. Są bardzo wygodne, będą mi pasowały do wielu sukienek no i sprawdzą się w ciąży, bo skoro nie mogę malować paznokci, to w takim fasonie akurat nie będzie mi to przeszkadzać.
Isaura witam i życzę powodzenia
Powoli mi przechodzi. To dobrze, bo jutro jadę na panieński mojej siostry do Wrocławia. Jestem świadkową i ja wszystko organizowalam. Będzie lekcja tańca sexy dance, mini przyjęcie w domu z różnymi grami a później impreza przenosi się do klubu gdzie będą tańce ten ostatni punkt sobie daruję.
A wesele za trzy tygodnie
Gretta ostatnio nic nie pisze i tak właśnie myślałam że pewnie się dzieje. Oby synek był zdrowybertha lubi tę wiadomość
-
Isaura81 powodzenia i oby problemy jak najszybciej znalazły pozytywne rozwiązanie.
Annie też super zakupy, ja muszę się jeszcze wybrać do miasta, może poszaleję
Karola fajne te buty, ostatnich parę sezonów podobnych przelatałam.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
A ja chodzę między tymi wszystkimi wyprzedażami i jestem taka szczęśliwa - nawet nie wchodzę do sklepów żeby przejrzeć wieszaki. Jaki to luz psychiczny nie cierpię zakupów, jak coś chcę sobie kupić to najczęściej kończy się frustracją bo problem z rozmiarówką (ciuszki dla gimnazjalistek), albo nic mi się nie podoba, albo ceny z kosmosu. A teraz taki spokój
-
Katta skoro nosisz mini rozmiary, to wyprzedaże powinny Cię cieszyć. Mnie często frustrują, bo jestem pośrodku stawki, czyli wszystko schodzi w pierwszych dniach. Potem widzę fajne ubrania, świetne ceny, a na wieszakach rozmiary skrajne: dwa najmniejsze, potem nic i następne 44 i wyżej. Ale za to jak uda mi się coś trafić, to cieszę się jak głupia i chwalę na forum
-
Krrropka, wręcz odwrotnie właśnie plus poza rozmiarem normalnym u mnie dochodzi jeszcze dlugość. A coś takiego jak "rozmiar uniwersalny" powoduje u mnie salwy śmiechu najbliższy napad na wyprzedaże przewiduję najwcześniej za pół roku
Edit: żeby nie było wątpliwości, wszystko za małe w tych sklepachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 14:58
-
Katta w takim zapraszam do uk. Mały rozmiar, plus długość petite i pod koniec wyprzedaży można się obłowić
-
Katta rozumiem, myślałam że to Ty gimnazjalistka