Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja. Tak, tak. Ja z niecierpliwością czekam na pierwszą @, żeby móc się zacząć starać o drugiego bobasa Od dawna robię testy owu, ale była biel vizira. Od kilku dni mam dość mocną kreskę, ale nie ciemnieje, więc nie wiem czy to tylko wahania LH czy jednak organizm przymierza się do owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 17:34
krrropka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie fajne plany. Życzę powodzenia w szybkiej realizacji.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam ale komputera nie mam przez kilka dni, dopiero pod koniec tygodnia. A z telefonu chyba nie dam rady. Bo muszę mieć te instrukcję na oku
A dzisiaj robiłam tsh i jest ładne bo 1,02
P.S. Żeby nie było to wrzuciłam nowe zdjęcie profilowe. Może to zaspokoi Waszą ciekawość. Ale szybko je zmienię, bo gruba jestem i to jakoś dziwnie wygląda. Nie mogę się przyzwyczaić. Na codzień ubieram luźne ciuchy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 15:57
MamaLili, Greta lubią tę wiadomość
-
Karoluś trochę słabo widać, ale brzuszczek już ewidentnie jest. I gratuluję pierwszych ruchów
Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Karoluś ładny brzuszek- taki trzeba podkreślać i pokazywać, a nie ukrywać pod luźnymi ciuszkami.
Kiedy teraz masz podgląd maleństwa???- ciekawe czy juz pokaże co tam ma pomiędzy nogamiKaroluś81, Greta lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hej dziewczyny, ale się tu u Was dzieje. Fajnie, ze ten wątek taki żywy. Ja teraz głównie udzielam się na fioletowej bo nie chce Wam tu głowy zawracać laktacja, spaniem, katarkiem itp. Ale śledzę ten wątek, moim zdaniem szczęśliwy .
Karoluś piękny brzuszek! Nie dogonię już wątku, przypomnij mi czy synuś potwierdzony usg genetycznym?
Szyszka, Mona gratuluję i życzę Wam teraz dużo zdrowia:).
Dziewczyny super, ze się ńie poddajecie.
U mńie macierzyństwo ma różne oblicza. Dopadła mńie nawet taka lekka depresja poporodowa ale od wczoraj jest lepiej. Było momentami naprawdę złe. Ńiesamowite to jest, człowiek o ńczym innym nie marzył a jak już ma dziecko to jakieś psychiczne niefajne stany go dopadają. Oby Was to ominęło .
Jeszcze taka rada dla przyszłych mam żeby zadbały o mięśnie brzucha, chodzi o krese białą. Poczytajcie sobie, bo ja byłam nieświadoma i mam rozstep miesńia, teraz muszę rehabilitować. Można temu zapobiec za wczasu.
Jeszcze mam jedna wiadomość dla przyszłych mam, które martwią się waga. Ja przytyłam 20 kg a w sobotę po zważeniu okazało się, ze 16 już zgubione. Myśle, ze to karmie tak działa, bo diety ńie mam, wiadomo jak karmie nie mogę się odchudzać .
Postaram się zaglądać do was częściej, pozdrawiam Was wszystkiebertha, Karoluś81, Greta lubią tę wiadomość
Dakota -
Dakota, bo to takie uderzenie obuchem po porodzie. Niby super, fajnie. Tylko człowiek wiecznie niewyspany, malutkie ciągle płacze, nie kazde zje i pięknie śpi.
Troche minie zanim przywykniecie z mężem do nowej rzeczywistości.
Nie martw się, uśmiech małej wynagrodzi wszystko.Dakota lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Dzięki Alicja za miłe słowa, bo ja mam czasem straszne wyrzuty sumienia. Poza tym ja jestem z nią sama praktycznie przez większość dnia. Od początku tak jest. Popołudniami odwiedza mnie mama i inni. Ale jak pisałam wyżej, już jest lepiej.
A jak Twoje doświadczenia z napro? Bo ja was śledzę ale całkiem nie nadrobię niestety.Dakota -
Dakota przykro mi, że dopadł Cie baby blues. Domyślam się że całodzienna opieka nad takim maleństwem musi być męcząca. Plus karmienie w nocy, wcale się nie dziwię że możesz mieć spadek formy. Miejmy nadzieję że z wiosną będzie lepiej. A nie myślałaś żeby udać się do psychologa, porozmawiać o swoich obawach?
Dakota lubi tę wiadomość
-
Dakota- z kazdym dniem będzie coraz leiej- inne mamy potwierdzą.
Ostatnio moj mąż zapytal czy jestem pewna, ze chcę wrócić do okresu kiedy oboje byliśmy niewyspani- oczy na zapałki, kiedy mała wiecznie płakała i niewiadommo było co robić- i wiesz chcę i to bardzo. Nim sie obejrzysz Dominika będzie biegała.
Co do naproto mamy wizytę 1 marca.
Mama Lili, który masz dc???, nie ma podglądu na twoj wykres i nie moge luknąć co u Ciebie.Dakota, Greta lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3