Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Katta, no taka niespodzianka z rana od apki. A swoja drogą mam trzy aplikacje na telefonie, dane wprowadzam takie same, a ff zmieniła mi owulacje na wtorek, flo nadal pokazuje, że byla w sobotę, a wg owuview na razie cykl jest bezowulacyjny Zwariować można.
-
Kroopka, ja myślę, że u Ciebie to we wtorek owu była. Flo też mam i co by nie było- to jak się zaparła się z ovu na 15 dc- tak co cykl tak mi pokazuje.
Dziewczyny wczoraj bylam na impreze, trochę wypiłam, nawet trochę więcej (spokojnie samolotu w nocy nie było), ale wróciłam późno bo ok. 01.00 i tak sobie myślę, że ta tempka to po tym wczorajszym balowaniu.
Katta ale zawzięta ta twoja córa Już charakterek pokazuje.Wikisen lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Te aplikacje to troszkę ściemniają . En miesiąc mam na monitoringu i dokładnie czuje ovulke która jest ładnie potwierdzona USG i rosnącymi lh oraz estradiolem.
Na 1 pokazuje że była w poniedziałek (pęcherzyki po 14mm)
Na 2 że czwratek (pęcherzyki 14 i 19), ale przesunęło na piątek
Na 2 że w sobotę.
Jak dla mnie była w nocy z piątku na sobotę a sugerowanie się tymi wskazaniami nie do końca jest pewne .Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Intuicja nic mi nie mówi Śluz wskazywałby na sobotę, a ból owu na wtorek. No to ułatwilam Isaura, pewnie najlepszy byłby właśnie monitoring, ale nie mam gdzie zrobić. Z resztą normalnie nie potrzebuję znać dokladnego dnia owu, bo w okresie plodnym po prostu działamy. Tylko ten cykl i prawdopodobnie nastepny ma mąż w rozjazdach i stąd to zamieszanie. Ale generalnie cieszę się że mam owu po laparo, bo o to się trochę martwiłam.
Alicja, nie pomogę z prolaktyną, bo niestety nie znam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 11:00
-
Alicja czy masz podane normy? Z tego co kojarzę to wysoki wynik. Obciążenia nie robiłam, nie wiem. A to wyniki z którego dnia cyklu?
U mnie owulacja pokrywała się jeśli chodzi o obserwacje śluzu i temperatury.
Okulista nie widzi przeciwwskazań do porodu sn. Bardzo mnie to cieszy
Byliśmy przy okazji wizyty w Kaliszu na małych zakupach dla dziecka. Mamy przewijak, rożek, cienki kocyk, ręcznik kapielowy, kilkanaście pieluszek tetrowych i muslinowych i butelkę. No i obejrzeliśmy wózki i naszym faworytem jest Tako Junama Madena 4 w jednym. -
Cieszę się u Was dobrze. Trzymam kciuki za staraczki za zaciążone też o szczęśliwe rozwiązanie.
U mnie 7 tydzień 6 dzień, wczoraj mocny ból podbrzusza i pleców. Delikatne plamienie jednorazowe. A dziś to samo, tylko mocniejsze plamienie. Doktor mówi, że mam jechać na izbę przyjęć, gdy będzie czerwona lub mocno brązowa krew. W środę wizyta.Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Hmmm, Alicja czytałam o tej prolaktynie po obciążeniu. Wychodzi na to, że wynik po obciążeniu jeśli jest 10 razy wyższy niż normalnie, tzn że jest hiperprolaktynemia. U Ciebie niestety jest spory wzrost, więc może być problem. Ale jeśli nawet, to są na to sposoby głowa do góry. Kiedy wizyta?
-
Dotty, mam nadzieję że to tylko niegroźne plamienie. Poleż trochę, odpocznij, jak możesz.
Karoluś, fajne takie zakupy -
karoluś obliczyłam teraz, że wzrost prawie 34 krotny.Dostałam dostinex 1/4 tabletki raz w tygodniu, ale w poniedziałek zadzwonie do napro i dopytam o dawkowanie.
Prolaktyne robiłam w 22 dc, endokrynolog nic nie wspominała o tym w jakim dniu mam zrobić prolaktynę, dopytałam inne dziewczyny na forum o prolaktynie- i odpisywały, że ich endokrynolodzy swierdzili, że obojętnie w jakim dniu.
Dottty, ciekawe od czego te plamienie,trzymaj się.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Anna, 3330g, 52 cm, godz. 17:15, sn, 39+4
Foto
Proszę szybko oglądać zdjęcie bo jutro usunę
Poród ogólnie z tych, które personel będzie długo pamiętał. Na razie na więcej nie mam siły, na czytanie teżWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 01:46
Greetta, krrropka, rosamare, Dakota, Alicja81, stresant, Wikisen, Karoluś81, doty22, bertha, ktosiowa, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
GRATULACJE Rowiesniczko witamy nowa rowiesniczke 2018 rocznika Anna sliczne imie i sliczna corcia trzymajcie sie zdrowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 23:18
kattalinna lubi tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Kattalinna Gratulacje! Sliczna dziewczynka i takie ładne imię Odpoczywajcie teraz i wracaj do nas wkrótce
kattalinna lubi tę wiadomość