Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina gratuluję
Tak coś czułam, że jesteś na porodówce bo nie pisałaś. Czekam niecierpliwie na szczegóły. Malutka śliczna, w ogóle nie wygląda na zmęczona porodem więc domyślam się że szybko poszło. Zdrówka dla Was i udanej laktacjikattalinna lubi tę wiadomość
-
Stresant, dzieki kochana, będzie wiadomo za jakieś 10 dni A jak u Ciebie, masz już wyniki badań?
Wikisen, miałaś już usg? Jak się czujesz? -
Doty, jak u Ciebie? Plamienia ustały?
-
krrropka wrote:Doty, jak u Ciebie? Plamienia ustały?
Papierówka lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Krropka tak bardzo Ci kibicuje!!!
Usg mialam juz kilka razy, najpier byla kropka teraz jest juz pisklak. Wiek ciazy zgadza sie z Usg. Teraz mam wizyte we wtorek bo mam 2 razy w tg kroplowki przeciw wymiotom. Brzuch mam jak na 5 miesiac ciazy choc kg ubywaja
Ale ciesze sie, ze baby sobie zdrowo rosnie...Greetta, Papierówka lubią tę wiadomość
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
krrropka wrote:Stresant, dzieki kochana, będzie wiadomo za jakieś 10 dni A jak u Ciebie, masz już wyniki badań?
Wikisen, miałaś już usg? Jak się czujesz?
Doty odpoczywaj ile sie da -
Dotty- napewno kruszynka jest silna, mam nadzieję, że doczekasz sie córeczki. Starsi bracia mogliby pilnować
Wikisen- aż tak mocno, że musisz brać kroplówki?? Trzymaj sie mocno.Wikisen lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Tak. Mdlosci i wymioty psuja radosc z ciazy. Od miesiaca przez to jestem na zwolnieniu lekarskim, a wizyte mam we wtorek razem z ta kroplowka i moja gin powiedziala, ze dostane „zakaz pracy“ to po polsku (mieszam w De). Pracuje w domu dziecka i te wymioty (kilka razy dziennie) skutecznie mi moja prace utrudnialy29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
W to akurat nie wątpie.Mam nadzieję, że niedługo przejdą i będziesz cieszyła się w pełni ciążą.
Stresant- to dobrze, że pierwsze wyniki wyszły dobrze. Mam nadzieję, że niedługo lekarz dojdzie od czego te poronienia. Stresant, a może warto pomyśleć o pomocy psychologa???Wikisen lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Doty, dobrze że ustaje, mam nadzieję że przejdzie całkiem i reszta ciąży upłynie Ci spokojnie.
Wikisen, ale się umęczysz. No ale wiadomo, czego my, kobiety, nie zrobimy żeby mieć dziecko. Dużo zdrowia i siły życzę. I dzięki :*
Stresant, czekamy w takim razie. A że masz kiepskie samopoczucie to wcale się nie dziwię. Pozwól sobie na żałobę, nie tłum złych emocji. Ściskam.
Alicja, kciuki zaciśnięte!Wikisen lubi tę wiadomość
-
Krropka- jakoś nie sądzę... ale dzięki za kciuki, ja za Ciebie też zaciskam.
Czy ktoraś z Was brała antybiotyk dopochwowy??. Ja wczoraj wzięłam ostatnią dawkę dalacinu, od wczoraj łażę jak połamana, coś mi siadło na żołądek- ja raczej z tych bardzo mało chorujących i zastanawiam się czy czasami to nie od tego antybiotyku??Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
08.2020- beta 2,3 -
Alicja nie mam doświadczenia z takim lekiem, ale wszystko możliwe. Czy ewentualnie gdyby w tym cyklu się udało, to ten antybiotyk bie będzie miał złego wpływu na dziecko?
A u mnie dzisiaj zaczyna się 30 tydzień ciąży. Tak się cieszę, że coraz bliżej rozwiązania. Ogólnie nie narzekam na ciążę, gdyby nie szyjka na którą muszę uważać, cukrzyca-nie-cukrzyca to w sumie teraz naprawdę dobrze się czuję.
Wczoraj przywiezlismy masę pudeł pełnych ciuszkow, do tego łóżeczko, kolyske, wanienke na stelażu. Idę ogarnąć co tam jest, zacznę chyba powoli prać te skarby i zamowie co mi tam jeszcze brakuje. Na pewno muszę zrobić duże zakupy w aptece w związku z pakowaniem torby do szpitala.
A wyprawkę mam po bratanicy, u której wczoraj byliśmy na 4 urodzinach. Przekochana dziewczynka
Miłego tygodnia dla wszystkichGreetta, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Alicja, trochę dziwne, żeby miejscowo aplikowany antybiotyk podrażnił Ci żołądek. Jesteś pewna, że to nie coś innego?
Karoluś, wiem, że się powtarzam, ale niesamowicie szybko leci Twoja ciąża. Fajnie, że już niedługo mała będzie z Wami.Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Katt, ogromne gratulacje.
Pokaz jeszcze raz moja synowa
Hehe, piękne plany
U sąsiadki naprzeciwko w lutym urodził się Stasiu i ja też się zastanawiam czy będzie kolegą mojej Małej jak podrosna
A moja córeczka za rok będzie miała pierwsze imieniny bo dzisiaj św Rity. Staraczki polecam Wam wstawiennictwo tej świętej. Jest skuteczne
Alicja81, ktosiowa, Papierówka lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:Hehe, piękne plany
U sąsiadki naprzeciwko w lutym urodził się Stasiu i ja też się zastanawiam czy będzie kolegą mojej Małej jak podrosna
A moja córeczka za rok będzie miała pierwsze imieniny bo dzisiaj św Rity. Staraczki polecam Wam wstawiennictwo tej świętej. Jest skuteczneKaroluś81, kattalinna lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Anna, 3330g, 52 cm, godz. 17:15, sn, 39+4
Foto
Proszę szybko oglądać zdjęcie bo jutro usunę
Poród ogólnie z tych, które personel będzie długo pamiętał. Na razie na więcej nie mam siły, na czytanie też
Katta OGROMNE GRATULACJE!!! Pięknie donoszona ciąża! Liczę, że będzie jeszcze jakaś foteczka?
A ja miałam wczoraj wizytę. Wszystko jest jak najbardziej prawidłowo. Poznałam płeć! DZIEWCZYNKA!!! Waży już 170 g.
Łożysko, wody wszystko wygląda bardzo prawidłowo. Mam pozwolenie od lekarza na wyjazd - w piatek jedziemy pociągiem nad morze z mężem i psem i córeczką w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 12:03
Karoluś81, Alicja81, stresant, krrropka, doty22, Greetta, ktosiowa, kattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017