Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka, bardzo dobra wiadomość. Super, że wszystko prawidłowo i gratuluję dziewczynki
Wikisen lubi tę wiadomość
-
Ktosiowa napisz co u małego ktosika.
Papierowka- bardzo się cieszę, że po prenetalnych wszystko ok. Zauważyłam, że dużo dziewczynek się rodzi- był taki przesąd, że mokry rok będzie jak same kobitki na świat przychodzą.
Krropka- tzrymam kciuki- ładnie się pnie w górę. Ja czekam na @, powinna zaraz się przyczłapać.
Bertha jak u Ciebie, kiedy @ i transfer??Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Alicja, widziałam że zaznaczyłaś negatywa Ściskam. Ale jakies pocieszenie, że w tym cyklu nie masz takich plamień, jak wcześniej.
-
Kropka wykresu tylko pozazdrościć jak pogoda u Ciebie? bo u nas ciagle cieplutko
Właśnie ciekawe co u Berthy bo tak cicho siedzi....moze nie chce zapeszać....
Ja jeszcze 2 tyg. do @....wczoraj była dopiero ovu bo dziś zaczęło sie swędzenie jak w każdym cyklu po ovu i znowu czekanie...całe zycie na cos czekam a to na @ a to na ovu potem zeby test zrobic zeby serce usłyszcec no i na 12 tydzien no itp....
W pracy tez nie idzie po mojej myśli jedyny plus jest taki, ze po wakacjach nie bede miec wyrzutów sumienia jak pójde na L4 o ile dzidzia zagości pod sercem
Jeszcze 4 tygodnie i wyjezdzamy na długieee wakacje (a widzicie znow na cos czekam ) -
Hejka! A tak jakoś ostatnio wypadłam z obiegu. Dużo pracy, humor słaby.
Katta, gratulacje
Papierowka super wieści!
Alicja, fajowy wykresik. Ci naprotechnolodzy coś dobrze wpływają na was. Jeszcze niewiele wprowadza a już się super na wykresie dzieje
Ja mam wizytę w czwartek, czekamy na owu i po 3 dniach będzie transfer. Zobaczymy czy się uda w tym cyklu. Już wszystkie leki które trzeba biorę wiec miło byłoby aby się nie przesunęło.Papierówka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny, dziękujemy za gratulacje jesteśmy od wczoraj w domu, musimy się dużo nauczyć. Obiecuję jeszcze pokazać Pisklaczka ale to za jakiś czas. Teraz będę pewnie rzadko miała czas na forum bo rozpoczynam walkę o kp, a raczej przeciw mm. Ania się buntuje i nie chce ssać, na szczęście mam dużo mleka więc na razie odciągam. Ale mm już podane było w domu 2 razy. Ryczę za każdym razem. Teraz o 5 udało się jakoś ją przekonać i zassała - pierwszy raz wv domu. Butelka z mlekiem mamy czeka już w gotowości, wpadłam do Was na chwilę i lecę spać. Miłego dnia!
Ktosiowa, musiałam urodzić żebyś dała znak życia! Jak u Was? Ściskam mocnoKaroluś81, Greetta, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Katta powodzenia w kp trzymam kciuki i pamietaj tylko spokój Cię uratuje
Papierówka gratuluję córeczki i dobre wyniki
Kropka dajesz czadu z tą temp jeszcze jakies 260dni sie tak utrzyma i niech sie spelni TO marzenie
Bertha jestesmy z Tobą
Stresant obyś już nie musiała na nic wiecej czekac
Karolus jeszcze 7tyg i bedziesz swoją mała tulić
Mój młodszy buszuje od rana ale w miare malo marudny dzien pokaze co dalej, starszy olewka totalna szkoly bo ocenki wystawione i juz nie pamieta co do plecaka spakować.
A ja sie dzis "postarzałam" mam urodziny ale moje cele prawie osiagnięte, ten najwazniejszy zrealizowany ma 4msc i wlasnie slodko usmiecha sie do mnie
Miłego dnia dziewczyny!!!
Karoluś81, kattalinna, krrropka lubią tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Stresant, u nas od ponad tygodnia pogoda super. Nareszcie. Fajnie, że masz niedługo urlop, mam nadzieję że odpoczniesz, fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie.
Greetta, najlepszego! Oby te pozostałe marzenia też się spełniły.Greetta lubi tę wiadomość
-
Katta, poczatki kp nie sa latwe- niestety. Jesli moge cos zaproponowac to nie podawaj butli nawet z wlasnym mlekiem. Dziecko zawsze idzie na latwizne, bo znacznie latwiej ciagnac smoka niz cycka. Pierwszy miesiac jest najciezszy. Ten nawal, krwawiace brodawki i sutki- no nie ma czego zazdroscic, ale pozniej to naprawde SUPER czas przed Wami. Ja karmilam dzieci tak w sumie 4 lata, wiec mam jako takie doswiadczenie. Pomoglam przyjaciolce, partnerce brata i kilku innym znajomym. Najwazniejsze by dzidzius dobrze chwycil piers (sutek razem z brodawka) jak jest malenstwo glodne to lepiej sie przyssie. Trzymam kciuki.
I nie wiem jak inne dziewczyny ale jestem bardzo ciekawa jak przebiegl Twoj porod...kattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Kochane, wybaczcie moja prywatę, serduszko bije . Jestem przeszczęśliwa
Wikisen, Papierówka, Greetta, Karoluś81, Alicja81, ktosiowa, kattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Gretą, wszystkiego najlepszego!! Swoje marzenie masz juz przy sobie, takze teraz dużo radości z synków
Doty, super informacje!! Gratulacje
Kropka, kiedy test?
Greetta lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Doty22, nie ma czego wybaczać, po to tutaj jesteśmy żeby razem cieszyć się z takich wiadomości Gratulacje.
Bertha, wiesz jak to u mnie jest, wykres piękny, a ciąży brak, więc na razie mnie nie ciągnie do testowania, nie chcę się zbyt szybko rozczarować. Chyba że w weekend zacznę świrować, nigdy nie wiadomo, kiedy mózg się wyłączy -
Dotty- wspaniala wiadomość
Ja zaraz spadam na koniec kolejki, wykupiłam lek na tarczycę i dostinex, który jest maleńki, a ja mam to maleństwo na 4 podzielić i zachodzę w głowę jak???
Krropka- pięknie się pnie i oby tak zostało,
Bertha kiedy transfer??
Trzymam kciuki za Was dziewczynyAlicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
doty22 wrote:Kochane, wybaczcie moja prywatę, serduszko bije . Jestem przeszczęśliwa37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Dziewczyny, wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę... Wiek ciąży wg daty miesiączki 9 tydzień, wg USG 7 tydzień. Wraz się dopatrzyłam na zdjęciu USG. Wielkość dziecka 0.5 cm. Nie za mały? Czy ja sobie znów coś wmawiam...
Jeśli była później o tydzień owulacja to jest normalne, że jest obsuwa 2 tygodni?Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku