Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, ja mam opory już przed pisaniem tu bo mam wrażenie, że całkowicie zdominowałam wątek też liczę na rozkręcenie tematów staraniowych
Alicja, jestem w domu, była lekarka ta, która mnie w piątek położyła na oddziale. Dziś też chciała ale jej wytłumaczyłam, że bez sensu. Podpisałam adnotację, że nie wyrażam zgody i wszyscy zadowoleni. Prawie bo bym wolała już nie walczyć a rodzić. Niestety skurcze żadne, postępu brak. W sobotę się znowu wybiorę kontrolnie, zapewne będzie powtórka z rozrywki. We wtorek skończą mi się argumenty...
Edit: Alicja, kiedy planujesz test? Może się umówimy i uda się zgrać, że dwie kreski za wolny brzuch będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 18:54
krrropka, Karoluś81 lubią tę wiadomość
-
Dawaj-biorę ten brzuszek, dzisiaj 7 dpo, badzo bym chciała zrobić test, ale paniczne boję się kolejnej porażki.
Katta, ja nie wiem bo mi się samo z zaskoku rozkręciło, ale nie ma jakiegoś babcinego sposobu na wygnanie tej małej uparciuszki na drugą stronę?
Ciężarówki- wy nam tu piszcie, ja ciesze się jak głpia kiedy opisujecie te swoje "przeżycia, kopniaczi" etc.Karoluś81, kattalinna lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Katta, spokojnie, skoro macie się zgrać z Alicją to jeszcze Cię czeka parę dni w dwupaku. Moja przyjaciółka ma termin na 9 czerwca, powinna się zgrać z moją owulką, może jej brzuch przejmę A jak się nie uda, to nasza Karoluś też niedługo będzie brzuszek oddawała, moge poczekać do sierpnia W kazdym razie plany są optymistyczne
Karoluś81, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Alicja, jak to mówią, dopoki brak @ zawsze jest nadzieja Ale owu w sobotę, pierwsze działania w tym cyklu w niedzielę wieczorem. No nie ma szans żeby jajco dotrwało. Dzięki za brzusio, kochana jesteś, ale spokojnie przejmuj. Nie ma na co czekać, jeszcze się zmarnuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 20:08
-
Alicja, albo opowieści że w czasie jednej owu najpierw uwalnia się jedno jajeczko, a po iluś tam godzinach drugie. Tylko ciekawe jakbym to mężowi wytłumaczyła
-
Dzień dobry
Dziewczyny, brzuchy to elastyczna sprawa, możecie brać obie jeden a nie tak sobie ustępować
Krrropka, historia widziała wiele przypadków "no nie możliwe!", a ciąże z cykli bezowulacyjnych, powierzonych monitoringiem to choćby na tym forum - nie raz i nie dwa cóż zatem znaczy jeden dzień?
Alicja, liczę na takie zaskoczenie wiem, że pancerna szyjka o niczym nie świadczy, jak się akcja zacznie to moment może być po szyjce. Oby... Naprawdę nie tyle boję porodu, co tej nieszczęsnej indukcji...Wikisen lubi tę wiadomość
-
Wrobel,
Oczywiscie, ze w okresie okoloowulacyjnym ma sie wieksza ochote na przytulanki (przynajmniej wiekszosc kobiet tak ma) tak wiec trzymamy za Ciebie kciuki.
Katta
W dzien porodu mojej coreczki na ktg polozna rano zauwazyla skurcze ktorych ja w ogole nie czulam, wrocilam autem do domu, potem pojechalam do mojej mamy ok 10 km by podrzucic synka, gdyby mialo sie cos zaczac, a maz byl w pracy. Potem z mama poszlysmy na dzialke na kilka godzin. Maz odebral nas z dzialki i poczulam skurcze- ot byle jakie. Brzuch po prostu sie napinal co 5-7 minut. Ok 19 pojechalismy do szpitala zobaczyc czy wszystko ok. Pani gin zbadala i jakie bylo zdziwnienie, ze na porodowke!
Tam zapytali czy przebic pecherz by przyspieszyc porod, zgodzilam sie bo w poprzedniej porodzie strasznie z tym zwlekali przez co moj porod trwal 13 h w bolach krzyzowych. I wole o tym nie pisac bo tylko wystrasze
Gdy przebili ten pecherz to postep w porodzie byl ogromny. O godzinie 21.15 juz tulilam coreczke.
Zycze Cie bezkomplikacyjnego, szybkiego porodu. Powodzeniakattalinna, Karoluś81 lubią tę wiadomość
29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Wróbel, nie wiem czy objaw owulki, ale dobry znak w kontekście starań. Wykorzystujcie ochotę i działajcie
-
Wg mnie i pierwszego USG to bylo 3 dni przed terminem. Oliwka byla planowana i wiem dokladnie kiedy byla „zrobiona“ ale wtedy mialam nieregularne cykle i dlatego wg daty okresu taki mamy blad.29.10.2016 dwa aniołki w niebie Adam i
Dawid (18 tc) ♥️♥️
11.2018 synek Daniel
-
Alicja, będziesz testowala czy czekasz do terminu? Nie chcę zapeszać, ale ładnie to u Ciebie wygląda.
kattalinna lubi tę wiadomość