Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie, jaka Emilka już duża! Śliczna dziewczynka z niej. Fajnie że wrzucasz nam tutaj zdjęcia, ona tak szybko rośnie, niedługo będziesz roczek szykować Najlepszego dla Emilki
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Alicja, nie dostanę. Tutaj wyniki są przesyłane od razu do lekarza i dopiero na wizycie omawiane. A następna wizyta w połowie lipca, więc trochę sobie poczekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 16:18
-
Alicja81 wrote:Jakoś dziwnie. A jak wyjdą źle jakieś wyniki to chociaż dzwonią od razu i umawiają do lekarza na konsultacje?
Bo ja wiem czy dziwnie? Po prostu inaczej niż w Pl A jak wyjdzie coś źle, to pewnie zależy: czy można czekać z tym, czy też trzeba od razu działać. Na szczęście jeszcze nie miałam okazji się przekonać i oby tak było dalej Niestety w kilnice terminy oczekiwania na wizytę są dosyć długie i dlatego tak to wygląda. Ale jak byłam na początkowym etapie diagnozowania, jeszcze z lekarzem pierwszego kontaktu w przychodni, to bardzo szybko działali. -
Katta, inna godzina pomiaru więc zaznaczylam żeby ignorować te temperatury.
Ktosiowa, ależ miałaś intensywne trzy dni -
Katta, widzę że Ania ma już miesiąc. Ale to szzybko leci
-
Katta, ale słodka Ania
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina, ależ ona śliczna!!! A kot pewnie z czasem ją zaakceptuje
Ktosiowa, no to miałaś maraton, gratuluję pierwszego ząbka i pierwszej @
U mnie kończy się krwawienie. Brzuch już w ogóle nie boli. Przyszły wyniki DNA maleństwa, była to dziewczynka. Z moim samopoczuciem różnie bywa. W pracy maska uśmiech i dowcip, a w domu zależy. Wczoraj miałam gorszy dzień. Przestałam się odzywać do T. a potem miałam pretensje do całego świata o mój ból... Płakałam całe popołudnie. Dziś już jest dobrze. Zajęłam głowę myślami o pracy. Mam Janka, Antka, to mi musi wystarczyć na razie.Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Mój login to TULIPANKA,ale nie mogę sobie przypomnieć adresu,wiec zalogowała się na stary login.
Witajcie,kiedyś pisałam tutaj na forum do czasu,aż..urodziłam. Zagladnelam dzisiaj,kiedy moj synuś drzemie.
Papierowa -tak się ciesze,ze to 20 tydz. Życzę, aby wszystko było absolutnie dobrze.
Bertha - miałam nadzieję, że u Ciebie tez wielki sukces,przykro mi. Ale zgodzę się z innymi,ze warto Naprotechnolog. Mnie też się zdawało, co mi taki lekarz powie? Ale wyszło juz przy 1 badaniu,ze np.śluz mi nie krystaluzuje pod mikroskopem,a powinien. Dostałam wit B6 w sporej dawce i zaczął krystalizowac. Pewnie takich różnych, z pozoru błahych spraw jest więcej. Trzymam niezmiennie kciuki!
Doti - przykro mi i smutno
Wszystkim życzę sukcesów, przy rezygnacji zagladnijcie na forum Przy nadziei -są tam wpisy tych,którym się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 10:46
Papierówka, Annie1981 lubią tę wiadomość