Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka, ale laska z Ciebie. Super wyglądasz. I cieszę się że Oluś zdrowy, oby dalej wszystko bez komplikacji przebiegało.
Alicja, może z tej wczesnej owu coś się w końcu wykluje. U mnie też ze śluzem szału nie ma, ale, jak jestem w toalecie przy nr2 coś tam się pojawia. Od następnego cyklu wiesiołek, woda z octem, mam nadzieję że coś tam się poprawi.
Karoluś, teraz to czekanie chyba najgorsze, ale pomysl sobie że przecież tyle czasu na ciążę czekałaś, a już za chwileczkę bez brzucha będziesz. Dacie z Ritą radę
Bertha, kciuki z całych sił.Karoluś81 lubi tę wiadomość
-
Alicja, nie wiem jak z ovarinem, ale myśle ze mógł coś pomieszać - na plus!
Także mam nadzieje ze obstawiliscie to owu? Jak już gesty lepki śluz teraz to na pewno po owu. U mnie tez dziaiaj temp skoczyła kurka a M dopiero dzisiaj wraca mam nadzieje ze zdążymy i jajo jeszcze poczekaPapierówka, Greetta lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Papierówka. Śliczny brzuszek. Pięknie wyglądasz. Cieszę się, że maleństwo zdrowo rośnie
U mnie wczoraj pozytywny test, ból owulacyjny i skok tempki. Podziałalismy teraz pozostaje długie czekanie.ktosiowa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, Bertha kciuki zaciśnięte za owulki i działania
U nas pozytywnie. Wczoraj podziwialiśmy Księżyc, było romantycznie, był seksik, super się wyspalam pomimo czterech spacerów na żeby, a dzisiaj sprzątam żeby ruszać się jak najwięcej, żeby poród rozpoczął się naturalnie, jak najszybciej.
Coś tam mnie dzisiaj ćmi w dole brzucha, oby się rozwinęło.bertha, Greetta, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Sobota jest fajna na rodzenie u mnie na porodówce klima, przyjemnie wiało nad łóżkiem, położna w swetrze chodziła a ja się cieszyłam
Dziś zapowiada się drugi dzień w życiu Ani bez spaceru, chyba że wieczorem jakoś. Lubię ciepło, ale te upały już mnie dobijają -
No właśnie ja też co chwilę zaglądam i sprawdzam czy coś ruszyło u Karoluś.
U mnie chyba bezozwulacyjny. Plamię kilka ni, a dzisiaj na papierze rano zauważyłam sporo krwi, ale na szczęście nic się nie rozkręciło.
Kroopka, jak u Ciebie?Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Haha, Karola powinna nas tu na bieżąco informować, nawet z porodówki
Alicja, masakra jakas z tym plamieniem, ciekawa jestem czy ta ginka coś z tym zrobi.
U mnie jakoś teraz dni plodna są, ale czaję się na przyszły cykl.
Bertha podziałaliście?
Annie, kciuki sąAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Alicja coś nie halo ten Twój cykl. Kiedy wizyta? Ciekawe co Ci jeszcze zaproponuje ta lekarka. Mam nadzieję że znajdzie na Ciebie sposób. Jeśli wkrótce się nie poprawi, to polecam mojego napro. Prawda jest taka , że do napro jedzie się czasem na wizytę pół Polski. Wiem że tutaj do Łodzi przyjeżdżają nawet z Rzeszowa pary. Ja myślałam o Wasilewskim w Białymstoku ale udało się tutaj.
U mnie nic. Noc koszmarna. Od 3 już nie spałam. Dwa razy byłam na "dwójce" brzuch bolał, już zaczęłam się modlić o poród dzisiaj, a tu nic. Byłam rano w Kościele, później ugotowałam obiad, i leżę na kanapie. Strasznie gorąco. Może za jakąś chwilę wyjdę na spacer.
Dodam, że mała jest dzisiaj bardzo aktywna. Ciekawe czy Ona jakoś odczuwa że tak upalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 18:25
-
krrropka wrote:Haha, Karola powinna nas tu na bieżąco informować, nawet z porodówki
Alicja, masakra jakas z tym plamieniem, ciekawa jestem czy ta ginka coś z tym zrobi.
U mnie jakoś teraz dni plodna są, ale czaję się na przyszły cykl.
Bertha podziałaliście?
Annie, kciuki są
kattalinna, Greetta, krrropka, Papierówka, Annie1981 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
U mnie tez brzuch sie zbytnio nie opuscil. Bynajmniej ja tego nie widzialam ani nie odczuwalam.
Odnosnie pieluch wielorazowych to noe nabylam ale stosuje w upaly zwykle majteczki i tetre. Nie mam zbytnio czasu zeby sie wgryzc w temat
U nas dzis okropnie, upalnie i burzowo.kattalinna lubi tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn
-
Katta serio nie mam czasu moja "wolna chwile" pochlaniaja przygotowania do chrztu i wesela a do tego dochodzi maly remoncik w domu jak i przeprowadzka tesciowej i nasza wiec sie dzieje teraz przegladam neta bo robie zakupy badz zagladam tu bo czekam na wiesci od Karolus reszte rowniez podgladam i kibicuje
Ciezarne dziewczyny ze swoimi brzuszkami wygladacie slicznie a Papierowka to nas oszukujesz ze jestes rocznik '81
Ps. Katta jesli chodzi o wielo to sie zastanawiam czy w tych pieluszkach tzn majteczkach to nie jest goraco dziecku ? wydaje mi sie to byc "plastikowe", choc napewno tak nie jest bo nie mialo by to sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 22:46
Papierówka lubi tę wiadomość
Synio 02.02.2006 31tc cc Aniołek [*] ( 8/11tc ) XI.2015 Synio 05.01.18 39tc sn