Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie negatyw, tempka w dół i krwawienie się zaczyna. Myślałam, że się udało, bo mam taki ból jajników jak w poprzednim szczęśliwym cyklu, a tu niespodzianka.
Trzeba liczyć na świąteczny cykl, w którym udało się w zeszłym roku.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
krrropka wrote:Bertha też chyba pisała, że na swięta wypada jej ovu (albo coś pomieszałam), może wszystkie świątecznie zaciążymy A Ty Annie moze jeszcze przed doczekasz sie pozytywu
FB może być, pewnie
Popieram pomysl grupy FB! w koncu bedzie latwo wrzucic zdjecia
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Papierówka gratuluję. Piękny opis Mój poród to jednak zdecydowanie więcej bólu. Takie moje odczucie, choć waga dziecka też może robić różnicę, w końcu ja wycisnęłam z siebie 3,83 kg.... Podziwiam wszystkie kobiety, które rodzą po cichu, ja krzyczałam z całych sił, nie wiedziałam, że mogę być tak głośna hehe
U nas już dobrze, po tygodniowym pobycie w szpitalu Ritka doszła do siebie. Mam nadzieję, że to był tylko epizod i do pierwszych urodzin dotrwa bez kolejnych chorób.
Kattalina pytałaś się jakie były objawy zapalenia układu moczowego. Otóż oprócz gorączki żadnych. Dopiero badanie moczu potwierdziło przypuszczenia lekarza. Dopiero później przypomniałam sobie, że dzień przed gorączką poczułam, że mocz dziecka pachnie jakoś inaczej.
Dziewczyny ja po tych przeżyciach jakoś uspokoiłam hormony i ie bardzo teraz myślę o staraniach. Może po świętach weźmiemy się za to na poważnie. Teraz muszę jeszcze trochę odpocząć. W każdym bądź razie miesiączki mam regularne i całkiem ładne.
Co do grupy na fb to ja się nie piszę, nie mam konta na fb. Życzę Wam wszystkim wesołych Świąt i oczywiście szybkich sukcesów staraniowych -
Karoluś zdrówka dla maleńkiej.
Ja mam konto na fb- ale mizerny ze mnie geniusz internetowy i trzeba tłumaczyć jak chłop krowie; jak, co, gdzie i kiedy wcisnąć.
Ja @ bliżej sylwestra powinnam dostać.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
bertha wrote:Mnie na wigilie krew zaleje
Popieram pomysl grupy FB! w koncu bedzie latwo wrzucic zdjecia
czyli coś pomieszałam
Ale spoko, Ciebie nie zaleje, Alicja na Sylwestra ogłosi dobra nowinę, Annie i ja zaraz po Nowym Roku, a Karoluś po nas A co! Ktos jeszcze się dopisuje?
Karola, to trzba sie na fb zapisać, żeby w grupie być i w końcu porządnie zdjęcia wrzucać A na poważnie, to cieszę się, że u Was lepiej, już po szpitalu i z Ritką dobrze. Oby to był taki jednorazowy wybryk.bertha, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ktosiowa, zaprosiłam Cię do przyjaciółek, kiedy zaakceptujesz to wyśle priv
-
Ktosiowa, tez wysłałam ci zapro do przyjaciółek to wyśle ci potem w wiadomości namiar na mnie na fbhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Dziewczyny, piszcie priv do kogoś kto już jest, żeby do grupy dołączyć.