Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak się nazywa grupa? Kropka, wysłałam Ci zawieszenie do przyjaciółek kilka dni temu, ale bez odzewu.Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Doty22, przepraszam, ale nic nie mam. Ale też Ci wysłałam, to może pójdzie teraz.
Grupy nie znajdziesz, bo jest zamknięta, musisz zostać zaproszona, dlatego musimy się skontaktować na priv.doty22 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, widze ze chyba wszystkie na facebook przeszly za chwile na nastepna strone spadniemy
jutro ostatni dzien w tym roku, chcialabym Wam zlozyc zyczenia noworoczne oby ten 2019 byl bardzo plodnym rokiem i spelnily sie wszytkie Wasze marzenia
Pozdrawiam serdecznie, napiszcie tez na forum jak sie cos u ktorej zmieni, abym wiedziala
u mnie 25 tydzien, czas ciagnie sie niemilosiernie, juz bym chciala miec Franusia przy piersi jeszcze 3 miesiaceAnnie1981, kattalinna, Greetta, bertha lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w 2019 roku! Oby był dla nasz szczęśliwy
Stresant, już niedługo! A na fb też cisza, ten ostatni tydzień roku chyba nie sprzyja przesiadywaniu na necie -
Dziewczyny pozdrawiam w Nowym Roku
Ritunia zdrowa, ładnie się rozwija. W przyszłym tygodniu idziemy na szczepienia, które z powodu choroby zostały przesunięte. Za chwilę też moja Córeczka kończy 5 miesiąc i powoli zaczniemy podawać pokarmy stałe.Mleczka mam póki co sporo.
Mamy ostatnio trochę problemów z zasypianiem, bo ostatni tydzień to jakieś szaleństwo, 2 w nocy to idealny czas na sen dla Małej. Ale mam nadzieję, że teraz się to unormuje, kiedy świąteczny czas się skończył.
U mnie 30 dzień cyklu, wczoraj robiłam test i negatywny. Pewnie jakieś zawirowania związane z karmieniem, może wcale nie było owulacji, nie wiem. 17 dnia cyklu miałam lekkie plamienie, zaczęłam myśleć, że może to implantacja, ale tak naprawdę to chyba jeszcze za mało czasu od porodu minęło, żeby coś się mogło udać.Do lekarza planuję wybrać się w lutym, podejrzeć czy coś się dzieje pod kątem płodności.
Pozdrowienia dla Was wszystkich, Staraczek, Oczekujących na narodziny, Mam i Dzieciaczków, spełnienia marzeń w Nowym Rokukrrropka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karoluś81 wrote:Dziewczyny pozdrawiam w Nowym Roku
Ritunia zdrowa, ładnie się rozwija. W przyszłym tygodniu idziemy na szczepienia, które z powodu choroby zostały przesunięte. Za chwilę też moja Córeczka kończy 5 miesiąc i powoli zaczniemy podawać pokarmy stałe.Mleczka mam póki co sporo.
Mamy ostatnio trochę problemów z zasypianiem, bo ostatni tydzień to jakieś szaleństwo, 2 w nocy to idealny czas na sen dla Małej. Ale mam nadzieję, że teraz się to unormuje, kiedy świąteczny czas się skończył.
U mnie 30 dzień cyklu, wczoraj robiłam test i negatywny. Pewnie jakieś zawirowania związane z karmieniem, może wcale nie było owulacji, nie wiem. 17 dnia cyklu miałam lekkie plamienie, zaczęłam myśleć, że może to implantacja, ale tak naprawdę to chyba jeszcze za mało czasu od porodu minęło, żeby coś się mogło udać.Do lekarza planuję wybrać się w lutym, podejrzeć czy coś się dzieje pod kątem płodności.
Pozdrowienia dla Was wszystkich, Staraczek, Oczekujących na narodziny, Mam i Dzieciaczków, spełnienia marzeń w Nowym Roku
Karolus pomimo pelnego karmienia piersia masz @ ? ja przez prawie 2 lata nie mialam @ .....ja przyszla @ to doslownie kran z mlekiem sie zakrecil, skonczylo sie z dnia na dzien.....i dobrze bo juz sie zastanawialam jak bede odstawiac corke...a tak sama widziala ze nie leci -
kattalinna wrote:Stresant, naprawdę Ci ciągnie? Mnie te miesiące od 2 trymestru leciały jak szalone. Zaraz będziemy się dopominać zdjęć Frania
Kata narazie tylko takie zdjecie mam, ale widac calkiem dobrze podobienstwo do starszego syna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49dbb230fc65.jpgkattalinna, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Kata narazie tylko takie zdjecie mam, ale widac calkiem dobrze podobienstwo do starszego syna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49dbb230fc65.jpg
Karolus, moze to plamienie w 17dc to było na owulacje...?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha nawet jeśli na owulacje, to jakby co, to wczorajszy test jest prawidłowy.
A dziwne, że przez kilka dni po tym brzuch bolał mnie jak na @ pierwszy raz po porodzie. Bo okres to już kilka razy miałam, od razu dostałam, ale nie bolało.
A od weekendu nic nie boli. Cisza.
Stresant fajne zdjęcie wszystko będzie dobrze.
Jak bym miała czas to.zrobilabym monitoring cyklu. No ale jeszcze poczekam. Rita nie lubi się ze mną rozstawać.
bertha lubi tę wiadomość
-
Stresant. Ja dostałam @ 7 miesięcy po porodzie a dużo u nas KP.
Karolus. Czytałam, że miesiączki przed 6 miesiącem życia dziecka przeważnie są bezowulacyjne, bo KP działa antykoncepcyjnie. Po tym czasie raczej powinna być już owulacja.
Oczywiście to nie reguła, bo zależy też od wielu innych czynników.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Zdjecie fajne bo sprzet dobry za miesiac znow jade na kontrole do tej kliniki to poprosze o kolejne.......
Kolezanka z pracy ma 7 letnia coreczke, ciezko bylo zaciazyc ale udalo sie.....zaraz po ciazy podjela dalsze starania od 5 lat chodzi do naprotechnologa i nic nie pomaga......wszystkie wyniki ma super, maz tez i poprostu jakos sie nie da....pare razy lekarz proponowal jej in vitro ale nie chce sie zgodzic, mowi ze jak raz sie udalo to drugi tez musi -
Chyba mdłości miała przez kilka dni. Teraz jest jakoś w połowie, chyba w czerwcu rodzi więc zaszła kolo 3 miesięcy po porodzie. Nie pamiętam dokładnie a nie ma suwaczka tylko oni nie starali jeszcze. Ja to Cię podziwiam, że już się staracie. Niby nie nastawiam się na szybkie zajście przy kolejnej ewentualnej próbie ale myśl, że mogłabym być teraz w ciąży lekko przeraża. Zwłaszcza gdybym musiała np. leżeć, a nie daj Boże być w szpitalu bo Ania ostatnio tylko przy cycku zasypia. Pewnie gdyby trzeba było to byśmy dały radę ale cieszę się, że nie musimy póki co trzymam kciuki za Ciebie