Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna dopiro znalazłam,chwile czasu.Obiad w piekarniku i siknęłam.Test przeterminował się w maju,ale kurde wyszła druga krecha.Od razu było widać,bledsza jest.Kurde jak tu wstawić zdjęcie?

bertha, kattalinna, Greetta lubią tę wiadomość

1.04.2020 Dwie córeczki💗💗
  • Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    45b4f30b0f4b.jpg[/url]

• Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam coś za małe to zdjęcie,jeszcze raz spróbuje.

• Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5e4f6d50ef30.jpg

kattalinna lubi tę wiadomość

• bertha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo, piękna krecha!! Mówiłam ze to musi być to!!!
    Kupuj nowy test i silnik jutro dla potwierdzenia :)

Grosia lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bertha jutro niedziela,gdzie ja kupię test,a mieszkam na takim końcu świata.....A najbliższą aptekę czynną miałam do 14.Miałam w domu tylko ten jeden.
    Aż trzęsę się z nerwów,ten test ponad rok leżał w szafce.A myślicie,że te z domowego labolatorium nie oszukują?Bo ja nie dowierzam.

• krrropka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia, piękna krecha! Jestem pewna, że test nie kłamie. Gratulacje!!!

Grosia lubi tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krecha, jest krecha!!!! Ależ się cieszę 😁😁 Karoluś też sikała na przeterminowany ostatnio 😁 chyba sobie nabędę teraz jakiś, jak kiedyś wrócę do starań to może będzie akurat 😉

Grosia, w poniedziałek nowy test i nowy sik i telefon do gina 😉 betę robisz? Jak u Ciebie z progesteronem? Aaa będzie kwietniowo/ majowy bobasek 👶

Grosia lubi tę wiadomość

preg.png
  • Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny,na razie to i boję i cieszę się😯Aptekę jutro otwartą powinna znaleźć,najwyżej przejade się.A proga miałam zrobić i nie było jak,7 i 8 dpo wypało w weekend.O tym progu to wogóle myślałam od początku cyklu i po prostu nie było jak.W poniedziałek najwcześniej moge pojechać na bete i proga.
    We wcześniejszych ciążach nie brałam nigdy progesteronu.
    Te moje odczucia 8 i 9dpo jakby brało mnie przeziębienie to jednak nie było przeziębienie☺A ja na katar czekałam☺

• bertha Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia, dzisiaj niedziela handlowa!! :)

kattalinna, Grosia lubią tę wiadomość

Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia, kichaj tym "katarem" na prawo i lewo 😁

Grosia lubi tę wiadomość

preg.png
  • Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bertha byłam w galerii i w hebe dorwałam domowe labolatorium.Przed chwilą zrbiłam,nie zjaśniała kreska,chyba podobna.A ja pół dnia czuje się super,potem dopada mnie zmęczenie i jakby uwiera prawy jajnik,potem przechodzi,sikam i pije na potęge.Ten mój mocz to aż jasny-sorki za opis.No ale z takiego zrobiłam,u mnie upał to jak nie pić.
    9a2470ad8f8a.jpg

kattalinna, Greetta, Annie1981 lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia, jakby nie patrzeć, test zdany celująco 😁

preg.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia wrote:
    Bertha byłam w galerii i w hebe dorwałam domowe labolatorium.Przed chwilą zrbiłam,nie zjaśniała kreska,chyba podobna.A ja pół dnia czuje się super,potem dopada mnie zmęczenie i jakby uwiera prawy jajnik,potem przechodzi,sikam i pije na potęge.Ten mój mocz to aż jasny-sorki za opis.No ale z takiego zrobiłam,u mnie upał to jak nie pić.
    9a2470ad8f8a.jpg

ależ piękna ta krecha!
    Ciekawe jak wcześnie by wyszła na teście, którego dpo.. ja dzisiaj jestem 11dpo i biało, wiec nie wiem czy jeszcze jest nadzieja... :(

2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • bertha Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia, a jakieś inne objawy jeszcze miałaś? Cyce na przykład bolą?

2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • Grosia Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bertha jeszcze raz Ci napisze,że w drugiej ciąży pierwszy test zrobiłam 28dc,biel.Owu miałam 14,bo czułam ból.Zresztą lekarz to potwierdził,zgadzało mu się z zarodkiem i powiedział że za szybko zrobiłam test.A krecha wyszła w 30 dc i to blada.11dpo to naprawdę szybko na testowanie. Bardzo bym chciała,żeby w końcu Wam się udało i mocno przytulam☺
    Katta jeszcze troszkę wstrzymuje się z tym kichaniem i prychaniem,bo nie wiem czy jest ok.

Cycki wogóle nie bolą,tylko podpęczniały.W drugiej ciąży nie bolały mnie ani jeden dzień,u mnie to słaby objaw.Zamiast bólu na @ to miałam czasem takie napięcie w dole brzucha,uderzenia gorąca i w sumie często mi za ciepło i to tak od owu.Troche zaparcia mnie po owu męczą i to u mnie nowość.Coś mnie czasem kłuje z lewej prawej,z prawej to nawet uwiera jak długo pochodzę co trochę mnie martwi.Chyba wszystkie moje przypadłości☺

• bertha Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2019, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosia wrote:
    Bertha jeszcze raz Ci napisze,że w drugiej ciąży pierwszy test zrobiłam 28dc,biel.Owu miałam 14,bo czułam ból.Zresztą lekarz to potwierdził,zgadzało mu się z zarodkiem i powiedział że za szybko zrobiłam test.A krecha wyszła w 30 dc i to blada.11dpo to naprawdę szybko na testowanie. Bardzo bym chciała,żeby w końcu Wam się udało i mocno przytulam☺
    Katta jeszcze troszkę wstrzymuje się z tym kichaniem i prychaniem,bo nie wiem czy jest ok.

Cycki wogóle nie bolą,tylko podpęczniały.W drugiej ciąży nie bolały mnie ani jeden dzień,u mnie to słaby objaw.Zamiast bólu na @ to miałam czasem takie napięcie w dole brzucha,uderzenia gorąca i w sumie często mi za ciepło i to tak od owu.Troche zaparcia mnie po owu męczą i to u mnie nowość.Coś mnie czasem kłuje z lewej prawej,z prawej to nawet uwiera jak długo pochodzę co trochę mnie martwi.Chyba wszystkie moje przypadłości☺
    Tak, pamietam ze pisałaś o tym późnym pozytywnym teście.. kurczę, ale zawsze sobie myśle ze może pare lat temu były mniej czule testy albo akurat na taki trafiłaś albo nie dopatrywalas się cienia kreski a ja patrzę prawie pod lupą na każdy test i z latarka żeby wypatrzeć choć cień cienia..
    ale póki nie ma @ będę dalej mieć nadzieje! Dzięki Grosia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 21:38

2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2019, 03:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bertha, bardzo bym chciała, żeby Twoje nadzieje w końcu się spełniły ❤

Grosia, zostaw już ten termometr 😊

Krrropka, jak sytuacja?

preg.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2019, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka, jakieś przeczucia co do cyklu??

2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • krrropka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj temp w dół, przeczuć brak, tylko humor mi się trochę popsuł, więc to pewnie pms. Ale zadnych innych objawów, pewnie zioła też mają wplyw.
    Bertha, jak u Ciebie?

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ