Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyna dopiro znalazłam,chwile czasu.Obiad w piekarniku i siknęłam.Test przeterminował się w maju,ale kurde wyszła druga krecha.Od razu było widać,bledsza jest.Kurde jak tu wstawić zdjęcie?
bertha, kattalinna, Greetta lubią tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Noooo, piękna krecha!! Mówiłam ze to musi być to!!!
Kupuj nowy test i silnik jutro dla potwierdzeniaGrosia lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha jutro niedziela,gdzie ja kupię test,a mieszkam na takim końcu świata.....A najbliższą aptekę czynną miałam do 14.Miałam w domu tylko ten jeden.
Aż trzęsę się z nerwów,ten test ponad rok leżał w szafce.A myślicie,że te z domowego labolatorium nie oszukują?Bo ja nie dowierzam.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Grosia, piękna krecha! Jestem pewna, że test nie kłamie. Gratulacje!!!
Grosia lubi tę wiadomość
-
Krecha, jest krecha!!!! Ależ się cieszę 😁😁 Karoluś też sikała na przeterminowany ostatnio 😁 chyba sobie nabędę teraz jakiś, jak kiedyś wrócę do starań to może będzie akurat 😉
Grosia, w poniedziałek nowy test i nowy sik i telefon do gina 😉 betę robisz? Jak u Ciebie z progesteronem? Aaa będzie kwietniowo/ majowy bobasek 👶Grosia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny,na razie to i boję i cieszę się😯Aptekę jutro otwartą powinna znaleźć,najwyżej przejade się.A proga miałam zrobić i nie było jak,7 i 8 dpo wypało w weekend.O tym progu to wogóle myślałam od początku cyklu i po prostu nie było jak.W poniedziałek najwcześniej moge pojechać na bete i proga.
We wcześniejszych ciążach nie brałam nigdy progesteronu.
Te moje odczucia 8 i 9dpo jakby brało mnie przeziębienie to jednak nie było przeziębienie☺A ja na katar czekałam☺1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Grosia, dzisiaj niedziela handlowa!!
kattalinna, Grosia lubią tę wiadomość
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Bertha byłam w galerii i w hebe dorwałam domowe labolatorium.Przed chwilą zrbiłam,nie zjaśniała kreska,chyba podobna.A ja pół dnia czuje się super,potem dopada mnie zmęczenie i jakby uwiera prawy jajnik,potem przechodzi,sikam i pije na potęge.Ten mój mocz to aż jasny-sorki za opis.No ale z takiego zrobiłam,u mnie upał to jak nie pić.
kattalinna, Greetta, Annie1981 lubią tę wiadomość
1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Grosia wrote:Bertha byłam w galerii i w hebe dorwałam domowe labolatorium.Przed chwilą zrbiłam,nie zjaśniała kreska,chyba podobna.A ja pół dnia czuje się super,potem dopada mnie zmęczenie i jakby uwiera prawy jajnik,potem przechodzi,sikam i pije na potęge.Ten mój mocz to aż jasny-sorki za opis.No ale z takiego zrobiłam,u mnie upał to jak nie pić.
ależ piękna ta krecha!
Ciekawe jak wcześnie by wyszła na teście, którego dpo.. ja dzisiaj jestem 11dpo i biało, wiec nie wiem czy jeszcze jest nadzieja...
Grosia, a jakieś inne objawy jeszcze miałaś? Cyce na przykład bolą?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Bertha jeszcze raz Ci napisze,że w drugiej ciąży pierwszy test zrobiłam 28dc,biel.Owu miałam 14,bo czułam ból.Zresztą lekarz to potwierdził,zgadzało mu się z zarodkiem i powiedział że za szybko zrobiłam test.A krecha wyszła w 30 dc i to blada.11dpo to naprawdę szybko na testowanie. Bardzo bym chciała,żeby w końcu Wam się udało i mocno przytulam☺
Katta jeszcze troszkę wstrzymuje się z tym kichaniem i prychaniem,bo nie wiem czy jest ok.
Cycki wogóle nie bolą,tylko podpęczniały.W drugiej ciąży nie bolały mnie ani jeden dzień,u mnie to słaby objaw.Zamiast bólu na @ to miałam czasem takie napięcie w dole brzucha,uderzenia gorąca i w sumie często mi za ciepło i to tak od owu.Troche zaparcia mnie po owu męczą i to u mnie nowość.Coś mnie czasem kłuje z lewej prawej,z prawej to nawet uwiera jak długo pochodzę co trochę mnie martwi.Chyba wszystkie moje przypadłości☺1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Grosia wrote:Bertha jeszcze raz Ci napisze,że w drugiej ciąży pierwszy test zrobiłam 28dc,biel.Owu miałam 14,bo czułam ból.Zresztą lekarz to potwierdził,zgadzało mu się z zarodkiem i powiedział że za szybko zrobiłam test.A krecha wyszła w 30 dc i to blada.11dpo to naprawdę szybko na testowanie. Bardzo bym chciała,żeby w końcu Wam się udało i mocno przytulam☺
Katta jeszcze troszkę wstrzymuje się z tym kichaniem i prychaniem,bo nie wiem czy jest ok.
Cycki wogóle nie bolą,tylko podpęczniały.W drugiej ciąży nie bolały mnie ani jeden dzień,u mnie to słaby objaw.Zamiast bólu na @ to miałam czasem takie napięcie w dole brzucha,uderzenia gorąca i w sumie często mi za ciepło i to tak od owu.Troche zaparcia mnie po owu męczą i to u mnie nowość.Coś mnie czasem kłuje z lewej prawej,z prawej to nawet uwiera jak długo pochodzę co trochę mnie martwi.Chyba wszystkie moje przypadłości☺
ale póki nie ma @ będę dalej mieć nadzieje! Dzięki Grosia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 21:38
Hej, dzisiaj temp w dół, przeczuć brak, tylko humor mi się trochę popsuł, więc to pewnie pms. Ale zadnych innych objawów, pewnie zioła też mają wplyw.
Bertha, jak u Ciebie?