Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Do Berthy lepiej na ziółka 😅
wlasnie by mi się przydały!!
godzinę z bólu zginalo mnie w pół i ta pozycja była najlepsza!
zaczęło się od cmienia jajnika lewego, pykania z bólu tępego który zaczął schodzić w pachwinę i na plecy ehh
dwa paracetamole.nospa. żyje .ale co to do nędzy było eh
już czuję że nic z tego 😂🙈 -
Lolipop. bertha. Trzymam kciuki za owoce Waszych owulacji 🙂
Od razu po tej konsultacji w klinice, jechaliśmy na urlop 3-dniowy. To chyba był fajny zbieg okoliczności, bo zupełnie nie miałam czasu myśleć co dalej ani dołować się tym co powiedzieli.
Dalej nie wiem co robić, ale czuję, że ciągnie mnie w stronę pogłębienia duchowości czy podejścia psychologicznego. Nie mam nic przeciwko IVF, ale finanse mnie ograniczają.
Zaczęłam czytać książkę - Dusze Dzieci. Sama nie wiem co o tym myśleć, bo to już wkracza w poziom bioenergii, ale trochę mnie to intryguje.
Będę dalej czytać książkę, zobaczę co z tego wyniknie. Myślę też o sesjach z coachami plodności.
Mam 1 dziecko, 3 miesiące temu też byłam w naturalnej ciąży, więc jakoś mi się nie chce wierzyć, że już nie uda się naturalnie. Myślę, że się uda, tylko muszę nad tym popracować i ułatwić drogę do nas mojemu maluszkowi 🙂bertha, kattalinna, Ania81, Papierówka, Maggia lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Lolipop. bertha. Trzymam kciuki za owoce Waszych owulacji 🙂
Od razu po tej konsultacji w klinice, jechaliśmy na urlop 3-dniowy. To chyba był fajny zbieg okoliczności, bo zupełnie nie miałam czasu myśleć co dalej ani dołować się tym co powiedzieli.
Dalej nie wiem co robić, ale czuję, że ciągnie mnie w stronę pogłębienia duchowości czy podejścia psychologicznego. Nie mam nic przeciwko IVF, ale finanse mnie ograniczają.
Zaczęłam czytać książkę - Dusze Dzieci. Sama nie wiem co o tym myśleć, bo to już wkracza w poziom bioenergii, ale trochę mnie to intryguje.
Będę dalej czytać książkę, zobaczę co z tego wyniknie. Myślę też o sesjach z coachami plodności.
Mam 1 dziecko, 3 miesiące temu też byłam w naturalnej ciąży, więc jakoś mi się nie chce wierzyć, że już nie uda się naturalnie. Myślę, że się uda, tylko muszę nad tym popracować i ułatwić drogę do nas mojemu maluszkowi 🙂
Lolipop, wpadaj i na kawę i na usg i po ziółka 😁
A może ten ból to właśnie zarodeczek się zagnieżdża?...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Jeśli o tej samej książce mowisz: „Dziecięce dusze”, to właśnie ją skończyłam czytać! 😍 To wszystko jest niesamowite! Żeby tylko kogoś kto widzi te dziecięce dusze znaleźć i mógł powiedzieć czy u mnie jakaś dusza czeka na przyjście na świat..
Lolipop, wpadaj i na kawę i na usg i po ziółka 😁
A może ten ból to właśnie zarodeczek się zagnieżdża?...
w cyklu zaciazonym z 3 synem faktycznie bolało mnie dość mocno wieczorem..ale było to 6/7 dpo.aż nie byłam w stanie świętować ale kieliszek za zdrowie taty wypiłam 😄 2h mnie tak bolało a w kolejnych dniach to takie przypominające i powiem ci że to faktycznie dało mi do myślenia tym bardziej że doszły inne symptomy ale tutaj ten ból był za silny i za wcześnie chyba bo 4)5dpo..i wciąż czuję się tak jakby cos chciało ze mnie wylecieć ..jak w czasie okresu plus kłuje w pachwinach strasznie
w poprzednim cyklu tak samo bolało mnie już od owu także wolę nastawić się że nic z tego .tym bardziej że była to wczesna owulacja. Niż żywić się najmniejsza nadzieją bo wiem ze lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować co dobija i wkurza 😆 a tak na luzie ..jeśli będzie mi dane t zatestuje bo zawsze mam plamienia przed .
Annie1981 właśnie też tak uważam! także trzymam mocno kciuki by prędzej czy później ułożyło się tak jak tego pragnieszAnnie1981, Maggia lubią tę wiadomość
-
bertha wrote:Jeśli o tej samej książce mowisz: „Dziecięce dusze”, to właśnie ją skończyłam czytać! 😍 To wszystko jest niesamowite! Żeby tylko kogoś kto widzi te dziecięce dusze znaleźć i mógł powiedzieć czy u mnie jakaś dusza czeka na przyjście na świat..
Intrygujący temat, też mi przyszło do głowy, żeby się dowiedzieć jak wygląda moja aura, ale nie wiem czy to racjonalne 😂
Lolipop. Dziękuję za kciuki 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2020, 18:52
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
no to wam powiem że wczoraj tylko klucie jajnika czasem dość silne a dziś kilka razy kulo jakby w macicy ale bardzo delikatnie. na szczęście nic mnie nie boli i.czuje się super :p a to dziwne 😂
Ania81 w ciąży😍 .się nie pochwaliła !
marzec piękny miesiąc
Papierówka lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:No wlasnie mialam sie chwalic, tak udalo sie nam. Bardzo sie jadnak boje, bo nie czuje sie dobrze i za czesto bola mnie plecy. Serduszko malenstwa bije. Ja chyba przezstane sie stresowac jak urodze.
Gratulacje ogromne i przedewszystkim kciuki zaciśnięte by wszystko się dobrze skończyło . takie bóle miałam w każdej ciąży także trzeba wierzyć że będzie dobrze!Ania81 lubi tę wiadomość
-
Lolipop wrote:Gratulacje ogromne i przedewszystkim kciuki zaciśnięte by wszystko się dobrze skończyło . takie bóle miałam w każdej ciąży także trzeba wierzyć że będzie dobrze!
Dzieki, niby to norma z tymi bolami, ale ja po poronieniu bardzo sie martwie.
Staram sie byc pozytywna, ale czasami ciezko bywa.
Lolipop moze i u ciebie cos tam na rzeczy -
Ania81 gratulacje i trzymam kciuki za kolejne 33 tygodnie ciąży
Lolipop, mnie też zawsze kłuły jajniki w bardzo wczesnej ciąży, zanim jeszcze test cokolwiek pokazywał. Również trzymam kciukiAnia81, Maggia lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Ania81, gratuluję, spokojnej ciąży zyczę!
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Ania81, gratulacje! ile cykli starań?
Annie, ja czytałam Waltera 😍 i wyobraź sobie ze nie wiem jak pojawił mi się post kogoś na FB ze książki do sprzedania za 24zl, różne o czakrach, aurze itp i patrzę Dziecięce dusze! Może jeszcze jest dostępna?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3081994675187152&set=a.798261383560504&type=3
Ja dzisiaj wieczorem mam sesje online z taka panią co reguluje czakry, aurę sprawdza. Dam znać jutro jak było i czy polecam
To ona https://www.facebook.com/1536732909679614/
Lolipop, Ania81 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Lolipop wrote:no to wam powiem że wczoraj tylko klucie jajnika czasem dość silne a dziś kilka razy kulo jakby w macicy ale bardzo delikatnie. na szczęście nic mnie nie boli i.czuje się super :p a to dziwne 😂
Ania81 w ciąży😍 .się nie pochwaliła !
marzec piękny miesiąc
Ja mam 6dpo i zero objawów poza jakimś dołem i niepokojem, ale to jakos mnie trzyma już dłużej. Także gdyby mnie coś kłuło to na pewno bym już przebierała nóżkami żeby zatestowac 😬
Dzisiaj przyszły mi zapasy testów wiec mogę od środy sikać ile wlezie. A w sobotę wyjazd nad morze i właśnie się zorientowałam ze będę miała @ akurat na wakacje nad morzem grrrr.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Kropka, jak sytuacja u ciebie, widzę ze przestałaś mierzyć temp?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
2xiui, 3xivf (2 zarodki)