Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rocznik jak wiadomo wszystkim 83, najlepszy, mężatka prawie od 9 lat o pierwsze dziecko staraliśmy się 6 lat po drodze spotkała nas strata jednego dziecka w maju 2013r, 22 maja 2014 urodziłam piękną i zdrową córeczkę. W tym miesiącu postanowiliśmy że chcemy drugie dziecko, najlepiej drugą córeczkę ale synek też może być)
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
U mnie weekend leniwie minął. Byliśmy u teściów wiec dogadali nam Ale dosyć tego lenistwa i obzarstwa wczoraj wieczorkiem wróciliśmy. Mąż troszkę zasmarkany to przelezelismy wieczór w łóżku i nadrabialismy zaległości filmowe.
Pewnie już widzialyscie ten film, ale nam się nie złożyło żeby pójść do kina i jakoś tak o nim zapomnielismy. Mówię o "Służbach specjalnych"
O w mordę, wstrząsnął mną ten film na tyle że cała noc mi się śniło że przed kimś uciekam, że ktoś chce mnie zabić itp.
Tak więc polecam film szczególnie ze chyba coś w nim jest skoro tak trudno było go wypchnac na światło dzienne
A co u was? Może jakieś nowe groszki? Która nalblizej do testowania? Trzeba podtrzymywać dobra passęagnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymirka14 wrote:Rocznik jak wiadomo wszystkim 83, najlepszy, mężatka prawie od 9 lat o pierwsze dziecko staraliśmy się 6 lat po drodze spotkała nas strata jednego dziecka w maju 2013r, 22 maja 2014 urodziłam piękną i zdrową córeczkę. W tym miesiącu postanowiliśmy że chcemy drugie dziecko, najlepiej drugą córeczkę ale synek też może być)
Mirka a co było przyczyną tak długich starań?
Ja już walczę o dzidzię ponad 4 lata. Teraz przygotowuję się do IVF. -
czesc, dziewczyny dzisiaj mam 20dzien cyklu i mam lekkie krwawienie.Czuję się okresowo, mam to traktować że wczesniej dostałam okres czy skonsultowac się z ginem?wczoraj wieczorem raz na papierze miałam plamienie, potem w nocy bardzo brzuch mnie bolał, wziełam jedną tabletkę progesteronu, i niestety nic nie pomogło. Nie wiem o co chodzi, pierwszy raz tak mam.
Co radzicie?
kurczę, nie chcę panikować.
-
nick nieaktualnyHelen a może to plamienie implementacyjne. Jak masz progesteron to weź, na pewno nie zaszkodzi. I obserwuj co się będzie działo. Jak plamienie ustąpi to ok, a jak się rozkręci to zaznaczysz @. Tempka wysoko jak na okres. Oby to wróżylo coś dobrego
-
mam krawienie, zaznaczyłam @,
u mnie super, cykl 19dni, wtf? pojechałam na ginekologię przy szpitalu, niby tak może być że okres się przyśpieszy nikt mnie nie zbadał, a jechać prywatnie nie będę i wydawać 100zł aby usłyszeć że się przesunął okres.
Brzuch ciągle boli i krwawię (((
no nic, dwa dni temu czułam takie pulsowanie w macicy, takie lekkie skurcze, które poruszały moją macicę w lekkie drgania, kiedyś na początku starań też miałam coś takiego, i wydaje mi się, że to pęcherzyk jest wtedy wydalany, wtedy też po tym szybciej dostałam okres ale 26dnia cyklu.
Kurczę... rozmawiałam ze swoją gin przez telefon i kazała mi brać progesteron.
Idzie zgłupieć...
pobiorę parę dni, nie powinien mi zaszkodzić -
Cześć dziewczyny
Odchudzanie i zbyt intensywne ćwiczenia sa niewskazane podczas staranek ale to pewnie wiecie
U mnie cudna pogoda,słońce,az chce sie żyć a ja mega senna,u mnie II faza wiec wszystko idzie jak po grudzie, niesamowite jak hormony nami rządzą...chyba się udam na drzemke
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy