Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane, ja po monitoringu, dwa pęcherzyki 19 mm i 18 mm, oczywiście w jednego działającego jajnika, w tym jeden ze wzgórkiem jajonośnym. Owulacja do czwartku nawet. Ale przeziębienie paskunde mnie dopadło, ledwo żyję, gorączkę mam, no dramat
Pozdrawiam Was wszystkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 07:43
-
Oj faktycznie,straszny sezon grypowy, ja odpukać się trzymam, ale mąż dziś już przez nos coś mówił rano, niedobrze...
Ewelinka to wiesz...zacisnąc zęby i działać bo szkoda
Pogoda cudna,bardzo ciepło,mnie samej zresztą jest gorąco,tempka mi poszybowała jak szalona,ale jak zwykle bedzie to co zwykle
W Egipcie już raz byłam, i Araby to oszołomy i tyle w tym temacie
Miłego dzionak kochaneEvaa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Evaa wrote:Ewelinaaa kuruj sie kochana... teraz to wszyscy lapia jakies paskudstwa czy to grypy czy przeziebienia... ja na szczescie jeszcze sie trzymam... i nic mnie nie lapie... chyba ze lapka meza haha...
Agnes co tam slychac kochana...jakies nowe objawy masz' ? jakie odczucia ciazowe...
Anka a gdzie chcecie wybyc?? w jaka czesc swiata ... moj brat ciagle jezdzi z rodzina do egiptu ja wam powiem ze ja bym sie bala taam jechac szczegolnie teraz... z arabami nigdy nic nie wiadomo...
milego dnia dziewczyny!! a ciezarneeeee..................slijcie nam tu wirusy
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja mam gorący okres w pracy
U mnie natomiast pogoda się popsuła, pada deszcz...
Renieczka kiedy wizyta w klinice?Coś wspominalas o koncu lutego.
Ja sie zastanawiam co mi tak tempka skoczyla,czy zaczyna mnie cos brac,bo maz juz smarka czy ten bromek mi tak ladnie hamuje prolaktyne i progesteron pnie sie do gory hmm
nick nieaktualnyKasia faktycznie tempka slicznie rośnie. Czyli była prawidlowa owulacja i progesteron rośnie
Nie wiem jaki jest wplyw bromka na progesteron, ale jak blokuje prolaktyne to znaczy ze dziala nie czujesz sie po nim źle? Bo dziewczyny narzekają na skutki uboczne.
Do kliniki jedziemy 7 marca.
A tymczasem zakupilam sobie koenzym Q10 i będę podrasowywac swoje jajeczkaEvaa lubi tę wiadomość
-
Mnie gin. kazała brać pół tabletki bromka, pierwszego dnia (1 dc)było kiepsko bo miałam ok. 5 podejsc ze wstawaniem z łóżka...ja z reguły mam niskie cisnienie wiec czasem mam mroczki jak np.z kucków wstaję,ale generalnie nie narzekam, gdzieś pod koniec kwietnia przed wizytą u gin zbadam tą prolaktynę jak się miewa Cycki mnie już masakrycznie bolą, więc wnioskuję że to jednak wina progesteronu a nie prolaktyny?
Laski ja umieram cały czas... nie cierpię być chora... a dziś test pozytywny, czuje jajniki, owulacja się zbliża, a my umieramy
Kasiu no bromergon na pewno działa, ale mam nadzieję, że ten wysoki progesteron fasolką jest spowodowany:)
Renieczka :* teraz kolejny etap przed Wami, oby szybko się upragniony dzidziuś pojawił :*