Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już się wczytuję...
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Evcia oj ale chyba dawno u Was nie padało?
Renieczka jak Ci Jillian podeszła to spróbuj sobie jej konkretny zetaw - np. shred in 30 - po 10 dni ćwiczysz każdy level, a są 3 (ja robiłam sobie przerwę po 6 dniach zawsze) i zobaczysz jakie są fajne efekty, tylko się pomierz i poważ, żeby mieć porównanie. Ona ma tyle tych zestawów, że można chyba dwa lata bez przerwy ćwiczyć i i tak się wszystkiego nie zrobi
A wczoraj zrobiłam przysiady - 70 powtórzeń z 4 kg, killer abs level 1 i 2/3 cardio 1 z Body Revolution - prawie godzinka
może teraz ruszy
renieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja byle do 15... i weekendzik
Ale idę dziś o 18 do dentysty...troche się boję bo 8 mi sie zaczyna wyzynac...w koncu zmadrzałam ;)Boje sie tylko,ze mi sie nie zmiesci...
renieczka lubi tę wiadomość

09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
witam serdecznie,
Eva jak zobaczyłam zdjęcie twojej zieleninki to w pierwszej sekundzie zobaczyłam czterolistne koniczyny
wyobraźnia to nieogarnięta rzecz albo jestem zmęczona 
w niedziele lecę do mamy, 10 dni odpoczynku i oderwania się od rzeczywistości dobrze mi zrobi
A przy okazji idę do gina, muszę skonsultować moją sytuacje z innym lekarzem
renieczka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
U mnie też po południu cieplutko było, a podobno weekend ma być też piękny, jak dobrze...
Odebrałam wyniki, prolaktyna jak zwykle nie w normie 27,66ng/ml, progesteron 13,4 ng/ml, tsh 0,490 mlU/l. A miałam niedoczynność...
Dziewczyny, wróżę Wam, że w niedalekiej przyszłości wszystkie będziecie śmigać po sklepach typu Smyk
Anastazja, dziś czytałam o tarczycy i podobno nadczynność może być powodem skąpych miesiączek lub w ogóle ich brakiem... Jestem w fazie badania tarczycy i tak mi utkwiło
renieczka, kasiarzyna, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Domili powinnaś napisać Nam
Ty przecież też będziesz po dzieciowych sklepach śmigać :*
Dziś przysiady, killer ABS i zaczęłam cardio 2, ale tata mój przyjechał i musiałam przerwać i bardzo dobrze, bo ledwo oddychałam
Anastazja ja myślę, że u Ciebie jak i u mnie wiele histerioskopia wyjaśni...
kasiarzyna, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje bo cudna pogoda

majówka jak patrzę w kalendarz zapowiada mi się...figlowo
juz zapowiedziałam mężowi...
A u dentysty ok,8 ładnie prosto rośnie i się zmieści wiec kamień z serca i nie będzie wizyty u chirurga

09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Tu mi badali ponoć jest ok, ale nie chcieli powiedzieć ile ma mm. Dziwny kraj. Ale teraz jak pojadę do polski to idę do polskiego ginekologa, musze skonsultować moja sytuacje, bo już mi ręce opadają.kasiarzyna wrote:Anastazja tak sobie myślę... skoro masz takie skąpe okresy - badali Ci kiedyś endometrium ile ma mm? Może tu leży problem

Za oknem pochmurne niebo, ale w miarę ciepło. Lecę robić sok z kapusty a potem odpalę któryś z tych programów jak tak mówisz Ewela