Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już się wczytuję...02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Evcia oj ale chyba dawno u Was nie padało?
Renieczka jak Ci Jillian podeszła to spróbuj sobie jej konkretny zetaw - np. shred in 30 - po 10 dni ćwiczysz każdy level, a są 3 (ja robiłam sobie przerwę po 6 dniach zawsze) i zobaczysz jakie są fajne efekty, tylko się pomierz i poważ, żeby mieć porównanie. Ona ma tyle tych zestawów, że można chyba dwa lata bez przerwy ćwiczyć i i tak się wszystkiego nie zrobi
A wczoraj zrobiłam przysiady - 70 powtórzeń z 4 kg, killer abs level 1 i 2/3 cardio 1 z Body Revolution - prawie godzinka może teraz ruszyrenieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja byle do 15... i weekendzik Ale idę dziś o 18 do dentysty...troche się boję bo 8 mi sie zaczyna wyzynac...w koncu zmadrzałam ;)Boje sie tylko,ze mi sie nie zmiesci...
renieczka lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
witam serdecznie,
Eva jak zobaczyłam zdjęcie twojej zieleninki to w pierwszej sekundzie zobaczyłam czterolistne koniczyny wyobraźnia to nieogarnięta rzecz albo jestem zmęczona
w niedziele lecę do mamy, 10 dni odpoczynku i oderwania się od rzeczywistości dobrze mi zrobi
A przy okazji idę do gina, muszę skonsultować moją sytuacje z innym lekarzemrenieczka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
U mnie też po południu cieplutko było, a podobno weekend ma być też piękny, jak dobrze...
Odebrałam wyniki, prolaktyna jak zwykle nie w normie 27,66ng/ml, progesteron 13,4 ng/ml, tsh 0,490 mlU/l. A miałam niedoczynność...
Dziewczyny, wróżę Wam, że w niedalekiej przyszłości wszystkie będziecie śmigać po sklepach typu Smyk
Anastazja, dziś czytałam o tarczycy i podobno nadczynność może być powodem skąpych miesiączek lub w ogóle ich brakiem... Jestem w fazie badania tarczycy i tak mi utkwiłorenieczka, kasiarzyna, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Domili powinnaś napisać Nam Ty przecież też będziesz po dzieciowych sklepach śmigać :*
Dziś przysiady, killer ABS i zaczęłam cardio 2, ale tata mój przyjechał i musiałam przerwać i bardzo dobrze, bo ledwo oddychałam
Anastazja ja myślę, że u Ciebie jak i u mnie wiele histerioskopia wyjaśni...kasiarzyna, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje bo cudna pogoda
majówka jak patrzę w kalendarz zapowiada mi się...figlowo juz zapowiedziałam mężowi...
A u dentysty ok,8 ładnie prosto rośnie i się zmieści wiec kamień z serca i nie będzie wizyty u chirurga
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
kasiarzyna wrote:Anastazja tak sobie myślę... skoro masz takie skąpe okresy - badali Ci kiedyś endometrium ile ma mm? Może tu leży problem