Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula my niestety wszystkie wiemy co czujesz. Każda z nas nie może się doczekać swojej upragnionej kruszyny, dlatego swirujemy
Dla mnie po owu jest najgorszy czas czekania. Ale staram się czymś zająć to nie mam czasu wtedy myśleć na okrągło czy się udało czy nie. Ja uwielbiam czytać wiec w drugiej fazie cyklu pożeram książki polecam -
dzięki renieczka, może też spróbuje tego czytania u mnie jest o tyle wkurzające, że mój mąż pracuje na wyjeździe i albo przyjeżdża za późno, albo wyjeżdża za wcześnie i kolejny cykl w d... strzela...Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
paula1 wrote:Trzymam kciuki za Nas wszystkie Ewa powodzenia w nowym cyklu i upragnionych 2 kreseczek
A ja dzisiaj mam 19 dzień cyklu, już po owulce i szyjka wysoko, miękka (dziwne) i zamknięta i taki śluz z białymi grudkami (wcześniej go nie widziałam). Sama już nie wiem, może sobie wmawiam to wszystko. Człowiek jak coś chce to jest w stanie sobie wmówić wiele rzeczy...
I w dodatku moje dziecko ma znowu zapalenie płuc, drugi raz w ciągu miesiąca, więc bez wizyty w szpitalu się nie obyło. Cały dzień w biegu, na pełnych obrotach.
Spróbuj zatestować za 2 dni, tak z ciekawości , masz ładne objawy.... -
Dzięki Helen za dwa dni idę na hormony 7 dpo, a chciałam testować za tydzień, żeby minęły ze dwa tyg. od owulki. Bo po ilu dniach test może wyjść pozytywny (tak praktycznie)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 06:20
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Evaa przykro mi z powodu @...
Paula ja mam podobnie jak renieczka - co cykl objawy I nic na razie z tego nie wychodzi. Na szyjce się nie znam, ale co do śluzu, to słyszałam, że często jest właśnie taki gęsty, białawy jak się uda
Mi test wyszedł w ciąży z synkiem 11 dpo, a w pozostałych w jednej 14, a w dwóch 15 - nie ma reguły. Choć przy synku była od razu wysoka beta, więc pewnie temu szybko wyszedł.
Paula i całuski dla dziecka - oby szybko wyzdrowiało :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa przez ten ostatni rok starań tak poznalam swoj organizm ze nawet testu nie muszę robic bo wiem ze sie nie udawalo. Sluz mam zawsze gesty, bialawy i obfity po owulce wiec nim sie nie sugeruję. Moja FL trwa 14 dni i tak 12-13dpo zaczyna mi spadac temperatura a szyjka mięknie i lekko sie otwiera wtedy wiem ze po zawodach, bo ciazowa szyjka powinna byc twarda i zamknieta. Tak sie czasem zastanawiam czy jak sie zna swoj organizm to czy można tego nie zauwazyc ze sie zaciazylo. Czy jak juz w koncu zajde to czy będę myslala ze ooo znowu @ a tu bobas. Niech mi sie tu wypowiadają te ktore juz były w ciazy
agnes175 lubi tę wiadomość
-
renieczka ja nie badam szyjki, bo strasznie szybko łapie infekcje, ale mi w każdej ciąży ginekolog mówił, że szyjka zamknięta i wysoko, więc to myślę jest tak jak mówisz. Ja nie miałam pojęcia jak się udało - w każdej ciąży było tak samo, poza jednym - bardziej mnie piersi bolały w tej zdrowej ciąży z synkiem - wtedy to był jedyny objaw i nie miałam bóli jak na @, ale to akutar różnie jest, bo mam koleżankę, która była w ciąży i ją podbrzusze okresowo bolało. W tej biochemicznej z marca tez mnie bardziej piersi bolały. I tyle...
Ja śluzu po owulacji nawet ni ezapisje, bo stosuję luteinę i ona mi tam wszystko zaburza.
A pisalam Wam, że mam wyniki wymazu i wszystko ok? Tylko dobre bakteire Chociaż to jest ok - czyli mogę podejść do drożności.renieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewelinka dobrze, że wyniki ok Ja w pierwszej ciąży, jakoś nie pamiętam, żebym miała jakieś objawy, ale to było 9 lat temu. Jedno co, to, że więcej jadłam i stwierdziłam, ze zrobię test i szczerze mówiąc nawet nie musiałam na niego patrzyć, bo czułam, że będą 2 kreseczki
Ja i tak muszę zrobić testowanie pod koniec stycznia, bo w najbliższych planach muszę mieć robioną angiotomografię głowy i muszę wiedzieć, żeby w razie co maleństwu nie zaszkodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:16
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Paula ladny masz wykres, tylko czemu wszystkie tempki są ignorowane?
PS. Już wiem, zmieniłam godz 6.00 na domyślną i teraz jest ok )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:13
nick nieaktualny