Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Walczaca szkoda ze leki nie daly oczekiwanych efektow, dobrze ze masz zdrowe podejscie!!!! Odpocznijcie teraz z mezem , a w Novum na pewno znajda na Was sposob;))) trzymam za Was kciuki z calej sily!!!
Ktosik a moze wlasnie sie udalo;) niedlugo sie dowiesz:) Powodzenia:)
Rudziutka solidaryzuje sie z Toba! U mnie objawy zamiast slabnac nabieraja na sile… ale trudno , dam rade:))) W koncu mdlosci mina:)
Rumianku fajnie ze sie odezwalas;) Daj znac czasem co slychac:)))
Paaulla powodzenia w nowym cyklu!!!! Te nowe wyniki musza dac jakies dobre efekty!!!!! Trzymam kciuki;))))) -
nick nieaktualnydziewczyny Wy jesteście mądrzejsze, zerknijcie na mój wykres, jest szansa w tym cyklu? ta temperatura utrzymuje się na tym samym poziomie to chyba nie bardzo..?? wiem, że mówiłam że na nic się nie nastawiam w tym cyklu ale same wiecie jak to jest na kilka dni przed @, ehh..
-
Ktosik, masz termometr z jednym miejscem po przecinku? kup sobie z dwoma, a wtedy zobaczysz, że rzadko jest, żeby tempka była taka sama. Jak jutro się nie ruszy, a daj Boże wzrośnie rób teściora! Trzymam kciuki, może ten marzec będzie Twój?
Dziś czuję się dobrze, czyli zaliczam huśtawki!
Wczoraj byłam na wizycie u endokrynologa, mam niedoczynność, więc teraz od dziś biorę Euthyrox 50 i za 2 miesiące na kontrolę.
Miłego popołudnia! -
nick nieaktualnyno wiem, już tak myślałam, żeby sobie kupić dokładniejszy termometr. ja chyba Radziutka z Tobą przeżywam te huśtawki , w pracy się wkurzyłam i musiałam wejść na ovu żeby się odstresować nic mi się nie chce, chce do domu... ;(
cieszę się, że u Ciebie dobrze
kiedyś też leczyłam się na niedoczynność ale to dawno jak byłam w podstawówce i chyba lekką bardzo miałam niedoczynność, a w szkole średniej to już tylko jod brałam -
nick nieaktualny
-
Milcia, co Ty gadasz? Na podstawie TSH stwierdziła Hashimoto? Żeby potwierdzić diagnozę, trzeba jeszcze wykonać badanie na obecność przeciwciał tarczycowych (jeśli znajdują się we krwi, świadczy to o chorobie).
Chyba zaraziłam się od szefowej, bo łaziła mi tu z zarazkami... kurczę, co tu zrobić...
-
Rudziutka, napisałam, że robiłam wcześniej te przeciwciała. ja zaczęłam się starać o dziecko od stycznia 2013 i w czerwcu jak zrobiłam TSH i wyszło wysokie, to dostałam skierowanie na przeciwciała i wtedy wyszło, że mam Hashimoto. Od czerwca 2013 jestem pod opieką endokrynologa.
Ktosik, tak w środku nocy, bo akurat karmiłam. A jak karmię, to robię szybki przegląd internetu -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Rudziutka, napisałam, że robiłam wcześniej te przeciwciała. ja zaczęłam się starać o dziecko od stycznia 2013 i w czerwcu jak zrobiłam TSH i wyszło wysokie, to dostałam skierowanie na przeciwciała i wtedy wyszło, że mam Hashimoto. Od czerwca 2013 jestem pod opieką endokrynologa.
Ktosik, tak w środku nocy, bo akurat karmiłam. A jak karmię, to robię szybki przegląd internetu -
nick nieaktualnyhej. no i temperaturka spadła , no cóż.. trudno.. ale miałam dzisiaj sen, śniło mi się, że urodziłam synka Wojtusia (bo tak chcemy nazwać synka, a dziewczynka Hania) i miał takie duże niebieskie oczka, tylko jakoś spory był jak na noworodka , we śnie wszystko możliwe, no i nie mogłam uwierzyć, że to ja go urodziłam bo nie pamiętałam w ogóle porodu i nic mnie nie bolało, ale siostra przekonywała mnie, że to na pewno mój syn
hmmm.. ciekawe...
miłego dnia i zbliżającego się wielkimi krokami weekendu!
no i przed chwilą przyszła @ niestety..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:45
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja podobnie jak paaulla84
Też sobie leniuchuje bo dzisiaj sama w domu, miałam biegać ale pogoda okropna. Wezme się więc pewnie potem za sprzątanie i kusi mnie żeby zrobić ciasto marchewkowe
Ogólnie ostatnio jakos humor nie jest najlepszy, mam nadzieje, że to się zmieni. Wszystko idzie nie po mojej myśli.
Rudziutka szybciutko pędź na zwolnienie jak tylko gorzej się poczujesz i w domu lecz nie ma co ryzykować i dopuścić żeby choroba się rozwinęła.
Milcia nie ma to jak dobre zorganizowanie
Mamissima jak tam się czujesz? Pisałaś ze objawy się nasilają do przeżycia ? Jesteś juz za połówką czy nie?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny. Buziaki i miłego weekendu