Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Milcia! To mała rośnie jak na drożdżach! Zanim się obejrzysz a będzie chodziła!
Ja mam dziś smętny dzień. Już zaliczyłam drzemkę i podejrzewam, ze popołudniu ciężko mi będzie się zmusić do ugotowania zupy... z drugiej strony mam ochotę na zupę...
-
Rudziutka u Ciebie już półmetek Ale ten czas szybko leci. Na niektórych wątkach jak widzę, że co niektóre dziewczyny co dopiero test robiły, a już rodzą, to wyjść z podziwu nie mogę, że tyle czasu minęło. Ciekawe jak tam reszta naszych ciężarówek i staraczek.
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, rzeczywiście Milcia czas leci jak szalony. Aż trudno uwierzyć, że z Twojego maleństwa "pełzające" 8 kg )
Rudziutka smacznej zupki ja robiłam wczoraj koperkową z Biedronki (bardzo lubie ich mrożone) a dzisiaj na obiad pierwszy bób w tym sezonnie!!
Ściskam i miłego dniaRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Rudziutka a jaką zupę masz zamiar gotować? Może się wprosimy z Dziewczynami:)
Milcia no to masz już "kawał" szczęścia. Nic dziwnego, że kręgosłup Ci siada bo jest Kogo bawić na rękach.
Rumianku Ty dzisiaj bób na obiad a ja pierwszą w tym roku fasolkę strączkową (mhhhhh uwielbiam) a na deserek kilogram czereśni (jeszcze bardziej uwielbiam;))
A resztę ekipy co ma dzisiaj przewidziane w menu obiadowym?
U mnie niestety ciężko bo mężuś przeziębiony. Na pewno wiecie jak to jest jak facet jest chory. Po prostu marudzenie co 5 minut i najlepiej leki na siłę dawać. Gorzej niż z dzieckiem:(
Pozdrawiam i życzę miłego dnia;)Rumianek, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualnyWalcząca, doskonale Cię rozumiem jeśli chodzi o chorego męża, sama przez to nieraz przechodziłam po prostu masakra
Milciu, zdrówka i siły życzę do zabawy z Olcią
wszystkim staraczkom wytrwaości, no i naszym "Ciężarówkom" dużo dużo zdrowia i szczęsliwego rozwiązania w terminie oczywiście
a ja dzisiaj dowiedziałam się, że ureoplasma była najprawdopodobniejszą przyczyną ciąży pozamacicznej i problemem w zajściu w ciążę, zrobiliśmy dzisiaj posiewy kontrolne, po niedzieli będą wyniki i wtedy będziemy wiedzieli co dalej
a co do menu to w tym tyg wcinam truskawki od mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:48
-
Dzień dobry !
Walcząca u nas na deser też czereśnie hihi:)
Dużo zdrówka dla Męża! mój jak choruje to jest tragedia z podawaniem leków.
Dzisiaj na obiadek kalafior aż nie mogę się doczekać. Uwielbiam takie jedzenie jak bób fasolke kalafior mogłabym wcinać codziennie.
W sobotę Mężu ma badanie nasienia, dawno nie robiliśmy. Ciekawa jestem co tam "słychać" trochę się też stresuje więc trzymajcie kciuki potem zapisujemy się do kliniki.
Ktosik czekamy na wieści. Najważniejsze to mieć diagnozę bo wtedy można coś działać
Paaulaa84 !!!!!!!!! ile razy mam Cię wywoływać? Proszę natychmiast dać znać jak samopoczucie ) bo się tu martwimy.
Ania84, Bratek, Mamissima co tam u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 10:43
-
Hej kochane
ja ostatnio zalatana
Milcia to to Twoja Ola juz duza panna
u nas bez zmian poki co
czekamy na 7 lipca i na wizyte w Novum
Paula ja tez cie przywołuje
ps nie moge poi co was lajkowac bo jestem moderatorem forum..i czesc rzeczy dopracowuja
Najprawdopodobniej nasz watek bedzie w podwatku wkrotce _"roczniki "
lub cos w tym stylu ale to jak zacznie sie przenoszenie ebde urpzedzalaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 13:20
Rumianek lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! jestem, jestem… zagladam jak tylko moge! Aktualnie jestem na wyczekanym urlopie i mam mega kiepskie wifi, ciagle sie gubi zasieg. U mnie wszystko ok, czujemy sie dobrze tylko szyjka niebezpiecznie sie skraca i zobaczymy co dalej. A poki co rozkoszuje sie widokem mojego meza szalejacego z coreczka:)))) a to rzadki widok na codzien! Wiecej napisze po powrocie! Pozdrawiam Was wszystkie goraco z deszczowego kolobrzegu:) caly czas pamietam i zagladam i trzymam kciuki!
Rumianek lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki,
pogoda w ten weekend raczej nie będzie rozpieszczać
Ja dzisiaj mam wolne bo też mnie coś bierze. Pewnie od męża załapałam. Muszę do jutra wyzdrowieć bo moja Mama imieniny prawi:)
W związku z tym mam dzisiaj sporo roboty bo muszę upiec metrowca i zrobić 60 jaj faszerowanych:) Uwielbiaaaaaaaam piec, gotować i przygotowywać jedzonko i przystawki:)
Mamissima miłego wypoczynku i podglądania mężusia podczas zabawy z Waszym Skarbem. Czekamy teraz 3 miesiące na drugi Skarb:)
Aniu podejrzewam, że od 7 lipca znacznie zacznie się skracać Wasza droga do Szczęścia:) Pani Doktor naprawdę jest konkretna. I naprawdę żałuje, że od razu nie poszłam do Kliniki bo może miałabym już przynajmniej rocznego Skarba:) Ale co się odwlecze to nie uciecze. Mam nadzieje, że po lekach mi się poprawi i w sierpniu będzie pierwsza inseminacja. Na pewno Nam się uda w tym roku:) Tak jak całej reszcie Staraczek:)Niestety nie spotkamy się 7 Lipca bo ja mam teraz kolejną wizytę 17 Lipca (akurat w 5 rocznicę naszego ślubu). Mam nadzieje, że na wizycie będą same dobre wieści w prezencie:)
Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia:)
P.S. Rumianku u mnie na obiad dzisiaj kalafiorek będzie. No i muszę znowu czereśnie kupić bo mój mąż za bardzo się przykleił do nich wczoraj i półtora kilograma poszło w nie całą godzinę A co sobie będziemy żałować. Witaminki są potrzebne:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Hej kochane łoo ja dzis po usunieciu zeba samo usuniecie nie bolalo za to teraz czuja cala szczeke.. a raczej zawiasy mnie bola
godzine sie z nim meczyla dr ale dobrze ze sie pozbylismy dziada bo juz tworzyla sie ziarnina.. czyli orgaznim zaczynala zwlczac ;/
Walczaca ..ehh szkoda ze sie nie spotkamy na kawie i ciastku mam nadzieje ze faktycznie dr wezmie byka za rogi i wskaze konkrety -
Aniu obstawiam, że zarówno Twoja wizyta jak i moja nie będą ostatnimi w Klinice. Przed nami jeszcze trochę drogi (choć nie dużo) Także mam nadzieje, że będzie okazja do spotkania:)
A może za jakiś czas zorganizujemy jakieś większe spotkanie już z pociechami na rękach:) Bo głęboko wierzę, że Wszystkim nam forumowiczkom się uda w niedługim czasie;)
pozdrawiam i spokojnej nocki życzęDwie nieudane IUI
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, nie wiem jak to napisać, bo nawet słów mi brakuje, żeby określić to co czuję, i już płacze... czekamy na bardzo ważne wyniki od których będzie zależało wszystko.... napisze w skrócie: istnieje wysokie ryzyko wady genetycznej i od tych wyników będzie zależało co dalej, te badania wyklucza, albo potwierdzą to prawie w 100%, wykonywane są w stanach zjednoczonych, było to badanie nieinwazyjne (mieliśmy tez alternatywę wykonać punkcję płodu w Polsce- ale jest niskie, ale zawsze ryzyko poronienia), dlatego musimy czekać długo na wyniki...
-
Paula kochana trzymam kciukaski zeby wszystko wyszlo dobrze
A dodatkowo pomodle sie za was az mi lzy stanęły w oczach jak czytałam tulam jak moge i wspieram
Bratku super ze trafiłaś do fajbego gin -
nick nieaktualny
-
Paulla na pewno będzie wszystko dobrze, musi być!!! Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za Wasze zdrówko.Dwie nieudane IUI
Paaulla nie wierzę w to co czytam! Musi być dobrze po prostu musi. Trzymam kciuki z całych sił.
Jestem taka wściekła za tą niesprawiedliwosć na świecie!!
Będę modlić się za Wasze dzieciątko, jak tylko będzie coś więcej wiadomo to daj znać. Ściskam