Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję nowatorka Gino zapewnia, że wszystko ok cykle owulacyjne sprawdzane 3 krotnie, namawia mnie tylko na HSG bo może nie drożne jajowody a ja już sama nie wiem co robić. Może pójdę zrobić dla spokoju co jakoś mnie to nie przekonuje bo żadnego stanu zapalnego nigdy nie miałam i sam lekarz twierdzi ,że to nie konieczne badanie. Może faktycznie się zblokowałam.
-
agata1984 wrote:Dziękuję nowatorka Gino zapewnia, że wszystko ok cykle owulacyjne sprawdzane 3 krotnie, namawia mnie tylko na HSG bo może nie drożne jajowody a ja już sama nie wiem co robić. Może pójdę zrobić dla spokoju co jakoś mnie to nie przekonuje bo żadnego stanu zapalnego nigdy nie miałam i sam lekarz twierdzi ,że to nie konieczne badanie. Może faktycznie się zblokowałam.
podczas HSG jajowody sie troche poszerzaja i prez pierwszy kilka cykli jest lespszy przepływ
a niestety nie rz kobiety ktore nie przechodziły zapaeln przydatkow maja niedrozne .. -
Bratku, u nas na tym samym etapie gin powiedziała, że tak na 60% chłopiec, potem na genetycznym inny lekarz powiedział, że na 90% chłopiec, na kolejnej wizycie się nie potwierdziło, bo małe bardzo ruchliwe było i nie dało się jednoznacznie stwierdzić płci, ale zdjęcia mamy jakby pisiorka No a na ostatniej wizycie okazało się, że jednak dziewczynka będzie i teraz czekamy do następnej soboty na połówkowe, żeby potwierdzić.
nowatorka, Bratek lubią tę wiadomość
-
agata1984 wrote:Dziękuję nowatorka Gino zapewnia, że wszystko ok cykle owulacyjne sprawdzane 3 krotnie, namawia mnie tylko na HSG bo może nie drożne jajowody a ja już sama nie wiem co robić. Może pójdę zrobić dla spokoju co jakoś mnie to nie przekonuje bo żadnego stanu zapalnego nigdy nie miałam i sam lekarz twierdzi ,że to nie konieczne badanie. Może faktycznie się zblokowałam.
-
nick nieaktualny
-
Nowatorka niekoniecznie ... cześć testów nie wychodzi w pozamacicznej nie raz wychodza negatywne z moczu ..
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Nowatorka niekoniecznie ... cześć testów nie wychodzi w pozamacicznej nie raz wychodza negatywne z moczu ..
jak zaszłam w ciążę to pierwszy test sikany robiłam 12 dni po terminie @ i wyszła bardzo blada druga kreska, a wydaje mi się że tyle dni po terminie to przy prawidłowej ciąży powinna już być mocna krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 15:43
-
Dziewczyny mój przyrost bety w ciąży pozamacicznej był idealny, lekarze nie mogli uwierzyć! I tak się czasem zdarza. Ne chce straszyć Was oczywiście tylko zwrócić uwagę, że różnie bywa.
Poziomy bety:
29dc - 13,81
31dc - 78
34dc - 446
36dc - ponad 1200
następnego dnia (37dc) wylądowałam w szpitalu, 38dc wieczorem operacja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 17:27
-
Modrzewiowa ja też chora lepiej teraz się doleczyć i w ciąży zdrową byc
Bratku dzieki w głównej mierze to zasługa Metformaxu w ciagu 2 miesiecy 9 kg na minusie
My wczoraj zapisalismy sie na warsztaty Rodzicielstwo dzięki dawstwu wiec 13 marca jedziemy do Wawy Mysłałam ze M będzie miał jakieś ale..ze nie bedzie mu sie chciało bo to niedziela ..a jak mu powiedziałąm ze takie sa to powiedział że mozemy pojechac poznamy tez ludzi w podobnej sytuacji mega mnie zaskaoczył
Bratek lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja włąsnie dziś zostałam nominowana na chrzestna wiec w tym mieisącu zostanę mama hahahah
JRY1984 co do Kg w głównej mierze to Metformax
dopieor jak zaczełam brac to ładnie zaczęły spadac.. 9 kg w ciagu 2 miesiecyJRY1984, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej. też swego czasu brałam metforminę i W krótkim czasie zaczęłam chudnąć, z tym że u mnie to akurat nie było wskazane, po odstawieniu zaczęłam wracać do swojej "normalnej" wagi. ale pamiętajmy że ten lek to tylko z zaleceniem lekarza, to nie są tabletki na odchudzanie zresztą on chyba tylko na receptę jest
-
no ja akurat mam wskazanie bo mam hiperinsulemie mimo iz krzywa cukrowa jest ok .. toinsulina szaleje
co do tabletek na odchudzanie jest on dawany tez na odchudzanie przy BMI powyzej 33 - ale przez krotki czas w połaczeniu z dietaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 10:27
-
nick nieaktualny