Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:U mnie po połówkowych potwierdzona dziewczynka na 1000% Mała waży 517 g i zapowiada się następny duży klocek
Gratulacje!!! P.S. Zazdroszczę Ci ... ale tak pozytywnie, o ile tak się da.
A tak generalnie...idzie nowe...nowy tydzień i nowe szanse -
Milcia, super!!!!
Aniu - fajnie brzmią te warsztaty Cieszę, że M. się zgodził uczestniczyć
Metformina? Echhh, mnie spadku masy nie przyniosła ;/
A my dziś mieliśmy tzw. USG genetyczne
Wszystko ok, NT 0, 23mm, więc z zapasem, przepływy przez serduszko i resztę ważnych naczyń - bez zarzutu. Łożysko nisko - ale może się jeszcze podnieść
No i na 70%.... CHŁOPAKJRY1984 lubi tę wiadomość
-
Hahah no to bedzie rocznikowa parka
cieszę sie dziewcyny że wszytsko ok
ja dziś byłam na posiewie, cytologii i biocenozie ..i szok za wszytsko zapłaciłam 68 zł cytologia wynik w srode posiew w piatek
a poradni przy szpitalnej za biocenoze i cytologie na ktora bym czekała 2 tyg chcieli 90 zł
posiew zrobiłam w sanepidzie , a pobieranie materialu oraz biocenoze i cyt w zakłądzie patologii
uff jakj a sie zaczęłam stresowac gorzej niz przed I IUI ...Bratek lubi tę wiadomość
-
Hello!
Milcia, czyli w domu bedzie babiniec!
Bratku, gratuluje synka, ale faktycznie wszystko moze sie zmienic!
Ciesze sie, ze u Was ok. Dbajcie o siebie.
Aniu, stresujesz sie? No nie dziwota! Ale masz cudowne wsparcie w mezu, my rowniez jestesmy z Toba.Bratek lubi tę wiadomość
-
No Milcia, mala skonczyla 5 mcy. To najwiekszy smieszek i placzek jednoczesnie jakiego znam. Od 3ch dni pokrzykuje na nas, ciezko ja wieczorem uspic i ogolnie jest marudna, wiec jesli to pierwsze zeby ida to prosze! Niech juz wyjda!
A poza tym w porzadku. Chichra sie w glos, skrada usmiechem serca obcych ludzi i rosnie jak na drozdzach. Ale co sie dziwic, jak rodzice ponad 180cm wzrostu.Bratek lubi tę wiadomość
-
Wesołych świąt
ja całe świeta i przed w biegu wczoraj zostałam mama ... co prawda chrzestna ale mój chrześniak jest cudowny i juz wiem że jak nie bedziemy mieli dzieci to ten panicz będzie moim ulubiencem
-
Hej kochane
Milciu Gratuluje 100 dnióweczki napij się soczku za nią a ja golne winko wieczorem
U nas ...w sumie badzo dobrze jakoś ni emyśle póki co o IUI zajęliśmy się sobą .. i wychodzi Nam to bardzo dobrze heheh
w tym tyg mam zrobić powtóry posiew jak będzie czysto t 2-3 dc Novum i podglądanko.. nastepnie stymulacja i IUI
narazie martwi mnie jedynie brak kasy ..ale damy rade ja zajęłam sie dodatkowo ubezpieczeniami
oraz rozbudowuje moja grupe sprzedażową z Avonu i Oriflame
plus działam dalej w swoim fachu
więc grafik mam mega napięty
ogólnie jestem jakoś pozytywnie nastawiona , zaraz lece do klientek które są zainteresowan ubezpieczeniem dla dziecka / a druga tez zainwestowaniem 500+ w tzw prjekt jutro czyli ubezpieczneie plus inwestycja zeby moc odkladac dzieciowi
no i tyle w sumie sie dzieje - odkad zaczelismy rozmawiac o dawstwie z mezem tak głeboko . to coraz lepiej się rozumiemy ostatno zrobiłam sobie podsumowanie mojej obecnoci na Ovu w pamietniku i jest mi o wiele lżejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:38
-
Czasami mam wrażenie, że już tylko ja zostałam z rocznika 84'
Z nadzieją "jedziemy" dalejAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:An spokojnie ja jeszcze tu jestem
hahah
Bo choć mam wrażenie, jakbym już tylko ja zostałam na świecie z problemem to wcale nikomu nie życzę by musiał się zmagać z płodnością swoją jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 10:18