Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe twarze
Dziewczynki mam nadzieje ze uda sie jak najszybcuej zajsc w ciaze i dlatego zostawiam poki jeszcze mkge wiruski a jak ktiras chetna na poczatku lutego z checia oddam apartament
Co do dlugich staran niestety sa one meczace ale choc wiem ze to trudne trzeba znalezc w tym drugie dno a ten czas wykorzystac
Patrzac ba nasze 4 lata staran wiem jedno nic nie dzialo się bez przyczyny a ciaza przyszla tak naprawdę w najmniej odpowiednim momencie odpowiednim po wzgledem tego choc bylismy po iui to totalnie wewnatrz nie bylam gotowa wypadek meza i wszystko w cyklu szlo na opak z jednak
Milcia u nas ogolnie dobrze choc zavzynam odczuwac etap słonicy maz powoli staje na mogi choc jeszcze rok podejrzewam leczenie o rehabilitacja troche boję sie jak to bedzie wszystki wyglądało z kasa krucho a tu jeszcze tyle do kupienia ale jakos damy rade
Ostatnio wyszka mi cukrzyca ciazowa i chyba bedziemy musieli sie kluc na noc
22 mamy usg 3 trym
I wyedy dr ustali termin cesarki no niestetynoe wyraza tez zgody ba sn no ale wiem ze to dla dobta malego i mojego -
nick nieaktualnylilka1984 trzymam kciuki za HSG
Ania_84 dziękuję za podtrzymanie na duchu. Najgorsze mam już chyba za sobą. Pogodziłam się z losem, nie patrze na niepłodność jak na karę czy niesprawiedliwość.
Tak jak piszesz - wszystko ma swoją przyczynę - co prawda myślę tak przez około 23 dni w miesiącu - pozostałe cztery ( przed okresm i pierwszy dzień - deprecha, choć mniejsza nić jeszcze kilka miesięcy temu) zatem mały sukces jest
Wciąż nie mogę uwierzyć, że taki szmat czasu za nami. Mam nadzieję, że dane mi będzie również popatrzyć z Twojej perspektywy
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
-
Milcia - my żyjemy ale "brakujący czwarty trymestr" okazał się u nas wybitnie brakującym i dało do wiwatu, że heeeeeej ))))
Na szczęście wychodzimy na prostą, powoli przystosowujemy się do świata i rzadziej mam ochotę zwariować, hihi
A u Was jak?
Ania_84, aaaaaaa, jaki piękny brzuszek Coraz bliżej, coraz bliżej....
Uściski dla wszystkich nowych 84'ek -
Bratku, mówią, że pierwsze 3 miesiące najgorsze, także najgorsze za Wami. U nas ok. Mała już 6,5 miesiąca ma. Zaczęła powoli pełzać. Na kolanach siłuje się do siadu. Wczoraj ważyła już 8910 g, a starsza na roczek miała 10 kg także przebije ją na pewno. Dużo się śmieje, ale ma problemy, żeby samodzielnie zasnąć na drzemkę. Nie muszę jej lulać, ale strasznie płacze w łóżeczku i tam ją uspokajam. No a starsza miesiąc temu skończyła 2 latka Powtarza już wszystko. Chodzi i śpiewa sobie piosenki. Zna alfabet i liczy do 10 po polsku i angielsku
Bratek lubi tę wiadomość
-
Milcia - echhh, może to urok dziewczynek, jeśli chodzi o wagę? Nasz Smok waży już....8kg (a właśnie skończył 4 m-ce). I w ocenie lekarza nie jest bynajmniej za gruby, tylko po prostu mocny, tak całościowo My wielcy nie jesteśmy.... Nie wiem, po kim taki wielkoludek
No i... mamy już pierwsze dwa ząbki - mam nadzieję, że nie będzie mnie nimi, małpiszonek, gryzł - troszkę się tego boję
Nasz też smieszek na maxa, ale ze spaniem... Echhhhhh....nic mi nie mów......... Tak więc znam ból
Cieszę się, że tak dobrze się obie rozwijają!!!!!
Aniu - jak na finishu??????????Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
My dziś świętujemy ciąże donoszoną i ostatnią wizytę..
Antoś way już 3 kg
2 lutego mamy stawić się na zapis KTG , jak będzie wsio ok .. 7 lutego szpital a 9 lutego cesarka więc mam nadzieję że mały grzecznie już te kilka dni wytrzymaBratek lubi tę wiadomość
-
Witamy sie juz rozpakowani niby cc miaja byc 9 lutego ake wczoraj przychodzac do szpitala ktgv wyszlo z kosmosu tetno eysokie male mega sue ruszal po powtofnym ktg zarzadzili natychmiastowe rozwuazanie i tak oto o 23:24 przyszedl na swiat Antos wafa 3080g dl 55 cm 9/10 apgar jest cudny ja dochodze do siebie po ccc
PozdrawiamyRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Witam rocznik 84,
Ja staram się z mężem już od roku o nasze pierwsze dziecko, biorę leki na tarczcę oraz wysoką prolaktynę. Testuje jutro 13dpo trzymajcie kciuki35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Ania_84 wrote:Witamy sie juz rozpakowani niby cc miaja byc 9 lutego ake wczoraj przychodzac do szpitala ktgv wyszlo z kosmosu tetno eysokie male mega sue ruszal po powtofnym ktg zarzadzili natychmiastowe rozwuazanie i tak oto o 23:24 przyszedl na swiat Antos wafa 3080g dl 55 cm 9/10 apgar jest cudny ja dochodze do siebie po ccc
Pozdrawiamy
Cudownie!!! Pokazałaś MOC dziewczyno
A jak pozostałe koleżanki? -
Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było ale wiele się działo dobrego i złego .. niestety też
Antoś niebawem skończy 8 miesiecy juz od 1,5 miesiaca zasuwa po całym mieszkaniu staje przy meblach ostatnio zaczał krokiem dostawnym chodzić przy meblach we wtorek pierwszy raz zaczał gadac mama tata papa baba dada
Zębów brak
powoli ogarniamy się finansowo po wypadku choć jest ciężko bo niestety straciłam 2 klientów .. za 2 tyg chrzciny
Od soboty zaczynam nauke - poszłam na higienistke stom coś co jest zwiazane z tym co robie wiec moze później znajde w tym fachu pracę stałą..
przez ten rok będe się przygotowywała na egzamin na studia mgr bo w tym roku sie zgapiłam
niestety wrzesień dla nas był trudny w ciągu 4 dni straciliśmy dziadka i babcie powoli wszytsko wraca gdzieś do normy ale oczywiscie z rodziną siewychodzi najgorzej nagle wszyscy sobie przypomnieli o rodzinie .. więc sprawa spadkowa będzie ciekawa
pozdrowionka dla wszytskich :* -
Hej Aniu!
Niestety, życie zbudowane jest nie tylko z miłych chwil, być może te smutniejsze sa po to, żebyśmy bardziej doceniali te dobre...ok...już się nie wymądrzam.
Przykro mi z powodu straty Dziadków. To smutne i ciężkie, ale wyobraź sobie, że teraz jest im już dobrze, że są szczęśliwi. Takie myślenie bardzo mi pomaga.
Fajnie, że Twój chłopaczek już zaczyna chodzić, to duży postęp. Ząbki pewno niedługo się pojawią.
U mnie początek III trymestru, początek zajęć w szkole rodzenia i generalnie...przejmująca senność
PozdrawiamAnia_84 lubi tę wiadomość