Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
melduje przyrost
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)Bratek lubi tę wiadomość
-
Ania_84 - GRATULACJE!!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziiękuje
jutro ide na powtórne usg bo w pon niby bylo tylko pogrubione endometrium a ja chce sie upewnic e jest w dobrym miejscu i mialam skontrolowac to pod koniec tyg
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Ania, jak dzisiejsze usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 15:23
ojejku, Modrzewiowa, Bratek, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywow widzisz, mój do samego końca miał 6mm i nie rósł wspaniałe wieści.
ciasteczko z truskawkami dla Was
Ja już jestem w domu, udało się uniknac zabiegu, za parę tygodni mogę starać się na nowo. Chociaż na dziś byłam wpisana na zabieg, dostałam juz wszystko co potrzebne, koszulę, płyn do dezynfekcji itp, anestezjolog zrobił wywiad, to na porannym usg okazało się, ze tabletki wystarczyły (dostałam bagatela 16szt!) i wypuscili mnie do domu zeszło ze mAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, wieki mnie nie było, przyznam się że nawet kiepsko było u mnie z podczytywaniem Was, tak mnie te macierzyństwo pochłoneło ale widzę że wspaniała wiadomość jest. Gratuluję Aniu !!!!!!! Bardzo mocno Wam kibicowałam i cieszę się, że będziecie rodzicami. Rośnijcie zdrowo !
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania - WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Pojechałam na urlop i TAKIE wieści mnie ominęły Trzymam za Was mocno kciuki - aż do zbielenia kłykci :-*
paaulla, no ma Cię co pochłonąć A jak sobie radzicie?
A my zaczynamy dziś... TRZECI trymestr Ale zleciało )))) Jakieś to wszystko zaczyna być mega realne. Brzuch już wielgaśny Mały kopie coraz częściej, to i owo dokucza (no ale jak mus, to mus, wiecznie ten III trymestr trwać nie będzie, prawda? ), pokoik odświeżony.... Kurczę, jakiś kosmosWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 23:27
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
A ja jestem już po porodzie 20.06 o godzinie 0.01 przyszła na świat nasza druga księżniczka. Waga 3640 g i 55 cm Niestety jest wcześniakiem, bo postanowiła nie być gorszą od siostry i urodzić się w pełnię księżyca w 36+5. Dwa dni zabrakły do donoszonej. Poród ekspres godzina i 10 minut
Ania_84, Bratek lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:A ja jestem już po porodzie 20.06 o godzinie 0.01 przyszła na świat nasza druga księżniczka. Waga 3640 g i 55 cm Niestety jest wcześniakiem, bo postanowiła nie być gorszą od siostry i urodzić się w pełnię księżyca w 36+5. Dwa dni zabrakły do donoszonej. Poród ekspres godzina i 10 minut
Bratku wow to juz III trym o matuluBratek lubi tę wiadomość
-
Milcia - rany koguta!!!!!!!!!!
Poproszę o przepis na tak ekspressowy poród
GRATULACJE i zdróweczka dla Księżniczki!!!!!!!!!
Aniu, oj tak, zleciało naprawdę szybko. A jak za tydzień zmienimy kod na 3 z przodu, to już w ogóle będzie... hohoho
P.S. Boziu kochany, jak mnie wzrusza ten Twój suwaczek.....
Nie dlatego, że słodki czy coś... Tylko dlatego, że TWÓJ. Że się doczekaliście... Kurczę, no.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 00:25
-
Obiecałam wiec melduje
w zakresie jednego pecherzyka ciązowego widoczne 2 pecherzyki zółtkowe jeden z widoczna akcja serca
był jeszcze jeden pechrzeyk żółtkowy ale w nim sie nic totalnie nie zdziało ii się po prostu wchłonie -
blizniaki do obserwacji za 2 tyg się okaże czy zostanie jeden czy dwa
serce jednego wali jak dzwon 136 /minBratek, An, Modrzewiowa lubią tę wiadomość
-
Milcia! Wielkie gratulacje! Duzo zdrowia zycze! Duzo!
Aniu! Los Wam wynagrodzi ten czas oczekiwania!
Bratku, nie ma przepisu! Natura zrobi swoje!
Ojejku, mam nadzieje, ze nastepnym razem bedziesz mogla sie cieszyc dluzo najpierw ciaza a potem macierzynstwem.
Jutro piatek! Przyjemnego weekendu!
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Obiecałam wiec melduje
w zakresie jednego pecherzyka ciązowego widoczne 2 pecherzyki zółtkowe jeden z widoczna akcja serca
był jeszcze jeden pechrzeyk żółtkowy ale w nim sie nic totalnie nie zdziało ii się po prostu wchłonie -
blizniaki do obserwacji za 2 tyg się okaże czy zostanie jeden czy dwa
serce jednego wali jak dzwon 136 /min
I jak tam sytuacja się rozwija? 3mam mocno kciuki!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Modrzewiowa wrote:I jak tam sytuacja się rozwija? 3mam mocno kciuki!!!