Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
arlenka wrote:vanessa a teraz w końcu masz porządnego?
-
nick nieaktualny
-
yourself wrote:z ciekawości weszłam na staraczki z rocznika 92-95... i okazało się dziewczyny, że gdy będziemy chodzić na wywiadówki to będziemy już w wieku babcinym. eh, jakie to przykre
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:to witaj w klubie....za miesiąc się dowiem czy kolejny u którego teraz jestem też zaliczy się do tego grona:D:D:D:
Malenq lubi tę wiadomość
-
yourself wrote:z ciekawości weszłam na staraczki z rocznika 92-95... i okazało się dziewczyny, że gdy będziemy chodzić na wywiadówki to będziemy już w wieku babcinym. eh, jakie to przykre
O kurczę, masz rację, ale jazda...
Zawsze uważałam ludzi urodzonych w latach 90' za małolatów. Oni naprawdę już mogą być rodzicami?!
Kurczę, dobiłaś mnie trochę, nie chcę być mamo-babcią ;( -
poza tym co niektóre dziewczyny z rocznikow 90tych wygladaja na starsze od nas;)
czytałam o kozuchowskiej, mam nadzieje, ze to prawda, ona tez pewnie była staraczka weteranka;) oby wszystko jej poszlo dobrze.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Hej dziewczyny,
Właśnie wróciłam z monitoringu. Pregnyl zadziałał, pęcherzyk pękł, owulacja była około 2 dni temu, śluzówka też bardzo ładna. Od jutra mam brać luteinę 2x2 tabletki i kontynuować metformax. 21 marca mam zrobić bhcg... to będzie najdłuższych 10 dni w moim życiu jak do tej pory.
U mnie 4 kwietnia stuknie 30, ale w ogóle nie czuję się staro . Grunt to pozytywne myślenie i dbanie o siebie dziewczyny
Pozdrawiam Kochane i trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:51
Malenq, yourself, assia lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ale czuję się ospała... Boję się piątkowej wizyty w klinice
Milcia lubi tę wiadomość
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Milcia wrote:O 18. Idę razem z Mężem. Dzisiaj robiłam badania estradiolu i prolaktyny. Estradiol 467, a prolaktyna 30,89. Za wysoka jest niestety.
-
Milcia wrote:O 18. Idę razem z Mężem. Dzisiaj robiłam badania estradiolu i prolaktyny. Estradiol 467, a prolaktyna 30,89. Za wysoka jest niestety.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
yourself wrote:Bo u mnie okazalo sie ze euthyrox wplynal tez na prl. Cos czuje ze bedzie dobrze:)