X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
Odpowiedz

Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak jest ta różnica wieku... No ale cóż. My mamy swój wiek a one swój :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arlenka wrote:
    vanessa a teraz w końcu masz porządnego?
    Można powiedzieć że jestem w trakcie poszukiwań i mam jednego na oku ale jaki sie okaże??? to czas pokaże ;)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie moja mama urodziła w wieku 35lat, ja w lipcu 30 powitam i z perspektywy czasu nie narzekałam na "mamo-babcię":D :D :D :D

• vanessa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:
    z ciekawości weszłam na staraczki z rocznika 92-95... i okazało się dziewczyny, że gdy będziemy chodzić na wywiadówki to będziemy już w wieku babcinym. eh, jakie to przykre ;)
    Nikomu nie życzę źle ale różnie bywa i nie każdy zachodzi po roku 2 latach najpóźniej ale są też pary które po 8-10 latach zachodzą i rzucanie takimi tekstami... ja bym była ostrożna bo nigdy nie wiadomo co mnie czeka w przyszłości...

201701271765.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Witajcie kobitki:) skoro mowa o ginach to ja sie "pochwalę" że trafiam na samych konowałów :P
    to witaj w klubie....za miesiąc się dowiem czy kolejny u którego teraz jestem też zaliczy się do tego grona:D:D:D:D:

• vanessa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    to witaj w klubie....za miesiąc się dowiem czy kolejny u którego teraz jestem też zaliczy się do tego grona:D:D:D:D:
    Czasem miałam wrażenie że wszyscy tacy... i normalnych już nie ma na tym świecie... Nie raz miałam wrażenie że ja większą mam wiedzę na temat leczenia niepłodności niż oni.

Malenq lubi tę wiadomość

201701271765.png

• assia Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:
    z ciekawości weszłam na staraczki z rocznika 92-95... i okazało się dziewczyny, że gdy będziemy chodzić na wywiadówki to będziemy już w wieku babcinym. eh, jakie to przykre ;)

O kurczę, masz rację, ale jazda... :D
    Zawsze uważałam ludzi urodzonych w latach 90' za małolatów. Oni naprawdę już mogą być rodzicami?! ;)
    Kurczę, dobiłaś mnie trochę, nie chcę być mamo-babcią ;(

0d1y90bv78miqftl.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie załamywać się wiekiem. Dla swoich dzieci będziemy mamami a to najważniejsze. Wczoraj wyczytałam, że Małgorzata Kożuchowska jest ponoć w ciąży. Ma 43 lata. I można :)

AnikaX, eweline, vanessa, assia lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • yourself Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym co niektóre dziewczyny z rocznikow 90tych wygladaja na starsze od nas;)
    czytałam o kozuchowskiej, mam nadzieje, ze to prawda, ona tez pewnie była staraczka weteranka;) oby wszystko jej poszlo dobrze.

Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
  • bąbel Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Właśnie wróciłam z monitoringu. Pregnyl zadziałał, pęcherzyk pękł, owulacja była około 2 dni temu, śluzówka też bardzo ładna. Od jutra mam brać luteinę 2x2 tabletki i kontynuować metformax. 21 marca mam zrobić bhcg... to będzie najdłuższych 10 dni w moim życiu jak do tej pory.

U mnie 4 kwietnia stuknie 30, ale w ogóle nie czuję się staro ;). Grunt to pozytywne myślenie i dbanie o siebie dziewczyny :)

Pozdrawiam Kochane i trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:51

Malenq, yourself, assia lubią tę wiadomość

20101016580117.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czuję się ospała... Boję się piątkowej wizyty w klinice :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • yourself Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ale czuję się ospała... Boję się piątkowej wizyty w klinice :(
    Milcia nie boj sie! To duzy krok naprzod! Jestem z Toba i mocno Cie wspieram:) a o ktorej masz wizyte?

Milcia lubi tę wiadomość

Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 18. Idę razem z Mężem. Dzisiaj robiłam badania estradiolu i prolaktyny. Estradiol 467, a prolaktyna 30,89. Za wysoka jest niestety.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    O 18. Idę razem z Mężem. Dzisiaj robiłam badania estradiolu i prolaktyny. Estradiol 467, a prolaktyna 30,89. Za wysoka jest niestety.
    Powodzenia :)

201701271765.png

• Milcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • yourself Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A moze nie niestety? Prl jest prosta do zbicia. A tsh robilas? Bo u mnie okazalo sie ze euthyrox wplynal tez na prl. Cos czuje ze bedzie dobrze:)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh mam na szczęście w normie. Leczę się u endokrynologa, bo mam stwierdzoną niedoczynność tarczycy i hasimoto. To ma na pewno wpływ. Brałam już Bromergon, ale skończył się i w nowym cyklu chciałam sprawdzić, jak wygląda bez tabletek.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • yourself Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze. Kumpela bierze dostinex bo bromek zle znosila. A to ktorego endo chodzisz?bedziesz w dobrych rekach.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do kliniki idę do tej babki.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:
    Bo u mnie okazalo sie ze euthyrox wplynal tez na prl. Cos czuje ze bedzie dobrze:)
    Tzn euthyrox podniósł Ci prolaktynę czy obniżył?

201701271765.png

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ