Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kasiuleks:) Naprawdę dużo to dla mnie znaczy, ponieważ mój M jest teraz daleko za granicą i kontakt mam z nim niewielki, więc czuję się z tym wszystkim sama, chciałabym żeby był przy mnie... No ale wyszło jak wyszło i jakoś muszę sobie dać radę.V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
ooo to jeszcze mnie tam jutro brakuje dziewczyny bądźcie dzielne. zrobiłyście duży krok, specjaliści tam są na pełnym wypasie!!! mam nadzieję, że los sprawi, że wkrótce poznamy się na żywo na jakimś soczku multiwitaminowym, bo będziemy się kulać z brzuchami trzymam mocno kciuki i jutro od razu piszecie sprawozdanie!
Milcia lubi tę wiadomość
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Milcia w takim razie za Ciebie tez mocno trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze... Przepraszam musialam to przeoczyc. Badzcie dzielne dziewczynki I dajcie znac po wszystkim. Mnie tez to czeka w przyszlym miesiacu.
-
vanessa wrote:Tzn. jakie problemy? bo tarczyca przy staraniach i ciąży to ogromny problem.
-
kasiuleks bo Milcia ma tam dziś pierwszą wizytę, a ja HSG. Tak się ułozyło, że dziś się może miniemy .
A za Ciebie też będę mocno trzymała kciuki, musi być dobrze!
Ja już odliczam godziny, czuję się jak przed strasznie ważnym egzaminem...V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
arlenka wrote:prawy niedrożny, nie mam już siły
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
dzis w ddtvn bylo o ratowaniu jajowodow. Wypowiadal sie lekarz z kliniki novum w w-wie. Zrobiliscie plan dzialania? Arlenka wspieram i mocno przytulam. Juz wiesz co i jak. Teraz dzialania, bedzie dobrze, bo jestes w dobrych rekach.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
arlenka wrote:Druga połówka się poddała, uznała że to koniec. Sama nie dam rady
Milcia lubi tę wiadomość
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.