Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
vanessa wrote:Tzn euthyrox podniósł Ci prolaktynę czy obniżył?
vanessa lubi tę wiadomość
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Anna_84 wrote:Witajcie,
chyba też tu pasuję I niestety zmiana kodu (trójka z przodu) nastąpiła już w styczniu. Właśnie zaczynam starania o swoje pierwsze dziecko. Trzymam kciuki za Was i za siebie. PozdrawiamJeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
To się zgadza. Na razie zrobiłam wszystkie badania zalecane przed ciążą i od 3 miesięcy biorę kwas foliowy i jodid 200. Zrobiłam też szczepienia na różyczkę i żółtaczkę typ b. Wybrałam lekarza do prowadzenia ciąży. Od ponad roku jestem pod opieką endokrynologa (problemy z tarczycą, ale jeszcze bez żadnych leków). Ogólnie wszystko jest ok. Mój ginekolog śmiał się ze mnie, że perfekcyjne przygotowanie do ciąży wyssałam z mlekiem matki No cóż, perfekcja to moje drugie ja tylko jeszcze nie odkryłam czy to wada czy zaleta
-
Anna_84 wrote:To się zgadza. Na razie zrobiłam wszystkie badania zalecane przed ciążą i od 3 miesięcy biorę kwas foliowy i jodid 200. Zrobiłam też szczepienia na różyczkę i żółtaczkę typ b. Wybrałam lekarza do prowadzenia ciąży. Od ponad roku jestem pod opieką endokrynologa (problemy z tarczycą, ale jeszcze bez żadnych leków). Ogólnie wszystko jest ok. Mój ginekolog śmiał się ze mnie, że perfekcyjne przygotowanie do ciąży wyssałam z mlekiem matki No cóż, perfekcja to moje drugie ja tylko jeszcze nie odkryłam czy to wada czy zaleta
hahah Anno, w tej kwestii myślę, że zdecydowanie zaleta. spontan super sprawa, ale po takich przygotowaniach nie będziesz mogła sobie nic zarzucić no i powodzenia w staraniach !
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
Anna_84 wrote:Od ponad roku jestem pod opieką endokrynologa (problemy z tarczycą, ale jeszcze bez żadnych leków). Ogólnie wszystko jest ok.
-
vanessa wrote:Jak fajnie że nas przybywa oby niedługo drugie tyle nas przybyło i każda z nas była "dwa w jednym"
vanessa, kasiuleks lubią tę wiadomość
Milcia wrote:Przygotowałam całą dokumentację przed wizytą w klinice. Opisałam wszystkie etapy leczenia, zebrałam wyniki, usg. Wydrukuje jeszcze wykresy i w piątek się wszystko wyjaśni.Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Arlenka jak nastawienie przed jutrem? Ja się trochę boję.
Dużo zależy od tego HSG jeśli zostaje mi jeden jajnik, a ponieważ z moim zdrowiem ostatnio ciągle pod górkę ciężko mi myśleć pozytywnie. No i zastanawiam się czy jednak nie zrobić operacji, bo prędzej czy później będę musiała, guz sam nie zniknie. No i niewielki odsetek tych guzów - ale jednak - występuje w formie złośliwej. Więc może lepiej się tego pozbyć? Już sama nie wiem, porozmawiam jutro może też na ten temat.V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.